Horoszkóp

Május havi horoszkóp





KOS (Március 21 – Április 20.)

A következő hetekben alkalom adódhat arra, hogy az eddig nagyon is elhallgatott érzelmeidről beszélj azoknak, akik fontosak számodra. Ha közlöd mindazt, ami a szívedet nyomja, sokkal harmonikusabb lelkiállapotba kerülhetsz, s úgy érezheted, hogy egy nagy lelki tehertől szabadultál meg. Egészséged területén fontos szerep jut majd a végtagjaid területének, ezért nagyon is ajánlott védőkesztyűt viselned az olyan foglalatosságok közben, amelyeknek során megsérthetnéd a kezedet. Ilyen például a konyhai munka, vagy az aktuális kerti munkák is.







BIKA (Április 21 – Május 20.)


A szenvedély tekintetében is olyan vagy, mint minden más életterületeden: lassan melegszel be, de ha igen, akkor nagyon intenzívek az érzelmeid. Az előtted álló hetekben az erotika és a szexualitás kérdése egyfajta értékrendi változáson mehet keresztül számodra, s bizony nagyon fontossá válhat. Ha teheted, akkor mindezt oszd meg partnereddel. Egészséged területén fontos szerep jut majd a torkodnak, s a nyakad területének, s érdemes kerülnöd a túlzottan hideg ételek és italok fogyasztását. Emellett figyelj jobban oda a füleidre, valamint a fogaidra is.







IKREK (Május 21 – Június 21.)


Egész hónapban jellemző lehet rád egyfajta felfokozott érzékenység, amely általánosságban véve nem sokszor fordul elő veled. Most azonban szinte szentimentálissá is válhatsz, s minden kívülről érkező inger nagyon mélyen érinthet. Érdemes egy kicsit kordában tartanod saját sértődékenységedet. Egészséged területén fontos szerep jut majd a fejednek, s talán érdemes egy vérvizsgálatot is kérned. Emellett, ha időd engedi, keresd fel a fogorvosodat, s kiderülhet, hogy nagyon is aktuális lehet a fogaid kezeltetése. Jó ötlet lehet, ha beszerzel egy napszemüveget.







RÁK (Június 22 – Július 22.)


Igényed lehet arra, hogy kibújj a saját csigaházadból, hiszen egy ideje tart az a folyamat, ami arra sarkallt, hogy egy kissé elzárkózz a külvilágtól. Még mindig nem tudod teljes szívvel, hogy érdemes-e nyitnod mások felé, de már hajlasz arra, hogy új ismeretségeket köss, s akár egy új szerelemhez is legyen bátorságod. Egészséged területén kiemelkedik majd a talpad területe, s érdemes lenne beszerezned egy minőségi cipőt, amely igazán kényelmes. Emellett egész szervezetedre nagyon jó hatással bírhat a talpmasszázs, amelytől szinte újjászületsz.







OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)


Különösen a családi életed területén tapasztalhatsz a következő időszakban feszültségeket, amikor a valós helyzettől függetlenül is azt élheted meg, hogy nem fogadnak el teljes egészében. Ezekben a feszült helyzetekben segítséget jelenthet számodra, ha a megszokottól kissé eltérően vizsgálod meg a konfliktusok okát. Egészséged területén fontos szerep jut majd a lábszáradnak, nem célszerű túlerőltetned ezt a testrészedet hosszú gyaloglásokkal. Emellett célszerű lenne a következő hetekben tartózkodnod a forró vízben való fürdőzéstől, amely megterhelheti a vénáidat.







SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)


Kapcsolataid kiemelkednek a következő időszakban, s olyan emberekkel is megismerkedhetsz, akik első ránézésre furcsa, s tőled idegen világnézettel bírnak. Mindenesetre egészen új perspektívában mutatják meg számodra a világot, s ezzel bővítik a horizontodat is. Egészséged területén fontos szerep jut majd a csontrendszerednek, általánosságban is „nehézkesebb”, lassabb lehetsz a megszokottnál. Előfordulhat, hogy fáradtnak érzed magad, s akadnak majd olyan reggelek, amikor nagyon nehezen kászálódsz ki az ágyból.







MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)


A következő hetekben rádöbbenhetsz, hogy nagyon is vonzónak találod valamelyik munkatársadat, s nagyon szívesen mélyítenéd el vele a kapcsolatodat. Amit valójában érzel, az egyfajta szexuális megérintettség, amelyet könnyű összekeverni akár a szerelem érzésével is. Emellett eszedbe jut a gondolat, amely szerint nem vezet jóra egy munkahelyi kapcsolat. Egészséged területén fontos szerep jut majd a bőrödnek, s érdemes nagyobb hangsúlyt fektetned az ápolására. Emellett ügyelj arra, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyassz el.







SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)


Érdemes a következő hetekben új szellemi horizontokat keresned, ugyanis sokkal inkább hajlasz arra, hogy tőled idegen gondolatokkal is megbarátkozz. Mindez elfogadóbbá tehet, bővítheti a horizontodat, s persze megajándékozhat egy-egy olyan ismeretséggel, amely nagyon hasznos lehet neked mind szellemi, mind, pedig érzelmi értelemben is. Egészséged területén fontos szerep jut majd a nemi szerveidnek, s általánosságban is elmondható, hogy érzékenyebb leszel a fertőzésekre. Jó lenne, ha a következő hetekben kerülnéd a vegyi anyagokkal való érintkezést is.







NYILAS (November 22 – December 21.)


Szenvedélyes éned átveheti az irányítást egész lényed felett, s persze ez magában hordja azt a tényt is, hogy sokkal több energiát kell majd levezetned. Nagyon temperamentumosan viselkedsz, s nem rejted véka alá a véleményedet sem. Ebből adódóan konfliktusaid is lehetnek a körülötted élő emberekkel. Egészséged területén fontos szerep jut majd a veséidnek, érdemes lenne minél több folyadékot elfogyasztanod a következő hetekben. A bőröd is kiemelkedő helyzetet foglal el egészséged tekintetében, tehát ápold nagyon körültekintően.







BAK (December 22 – Január 20.)


Igényed lehet arra, hogy beszélj másoknak arról, ami mélyen a lelkedben zajlik. Eddig elrejtett érzelmeid kerülhetnek a felszínre, s nagyon is érdekel majd, hogy milyen mély mozgatórugók határozzák is meg az életedet. Olyan beszélgetésekben is lehet majd részed, amelyek tisztázzák egy-egy kapcsolatod helyét, s fontosságát az életedben. Egészséged területén kiemelkedik majd a gyomrod, tehát ügyelj az egészséges, könnyű, ám vitaminokban gazdag táplálkozásra, s különösen a megfelelő ásványi anyag bevitelre. Emellett érzékenyebbé válhat egész emésztőrendszered.







VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)


A következő hetekben szuper érzékennyé válhatsz, ami arra is sarkall, hogy egyfajta művészi tevékenységben jelenítsd meg belső világodat. Ez segít majd abban is, hogy kiadd magadból mindazt a feszültséget, ami eddig felgyülemlett benned. Emellett különösen érzékeny lehetsz majd arra, hogy megérezd, hogy az üzleti életben, melyik irányban tehetsz olyan lépéseket, amelyek pénzt hozhatnak neked. Egészséged területén fontos szerep jut majd a mellkasodnak, ezért jó ötlet lehet, ha minél többet tartózkodsz friss, szabad levegőn. Emellett ügyelj jobban a táplálkozásodra, gyomrod területére.







HALAK (Február 20 – Március 20.)


Nagyon vonzó korszakodat éled a következő hetekben, ezért ne csodálkozz majd, ha ezt mások is közvetítik feléd, akár azzal, hogy bevallják, hogy nagyon is tetszel nekik. Mindez persze felelősség is, hiszen a következő hetekben hajlasz majd arra, hogy olyanokban is tápláld a reményt, akik, pedig nem érdekelnek különösebben. Mindezt egyszerűen azért teszed, mert nagyon is jólesik a figyelmességük. Egészséged területén fontos szerep jut majd a gyomrod területének, s korántsem mindegy, hogy milyen ételeket fogyasztasz el. Részesítsd előnyben a könnyű, vitamindús táplálkozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top