Horoszkóp

Anyák-napi horoszkóp és ajándéktipp

Édesanyád napjegye megmutatja alapvetõ tulajdonságait, személyiségét és legfontosabb vágyait! Sõt, most még az is kiderül, hogy horoszkópja alapján mi lenne számára a tökéletes anyák-napi ajándék.

Válaszd ki édesanyád csillagjegyét és olvasd el, hogyan befolyásolják az égitestek anyai ösztönét, gondoskodás iránti vágyát. Azt is megtudhatod, hogy mi lenne számára a tökéletes anyák-napi ajándék.


Válaszd ki édesanyád csillagjegyét:





















Kos
III.21. – IV. 20.


Bika
IV. 21. – V. 20. 


Ikrek
V. 21. – VI. 21. 


 Rák
VI. 22. – VII. 22.


Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22. 


Szűz
VIII. 23. – IX. 22. 


 Mérleg
IX. 23. – X. 22.


Skorpió
X. 23. – XII. 21.


Nyilas
XI. 22. – XII. 21. 


 Bak
XII. 22. – I. 20.


 Vízöntő
I. 21. – II. 19.


 Halak
II. 20. – III. 20.





Kos (március 21. – április 20.)







Ha hajlamos vagy Anyák Napján elkényeztetni édesanyádat nyugtató, relaxációs ajándékokkal, mint gyertyák, mécsesek, vagy habfürdők, akkor rossz úton jársz. Tűz jegyű édesanyádat untatják ezek a kacatok. Kos anyukád szeret mozgolódni, kissé nyughatatlan és kedveli a kihívásokat. A konfliktusokat egyenesek izgalmasnak tartja. Szóval ne próbáld megzabolázni érzéseit, vagy tunyaságra kényszeríteni őt. Inkább vedd rá, hogy vásároljatok be együtt, vagy ha atletikus alkat, akkor vidd el egy fárasztó biciklitúrára. Meg fogsz lepődni, mennyi energia rejlik benne!


Ideális ajándék: Aktív Kos anyukád örülne egy fitness-bérletnek. Ajándékozd meg vele, s adj mellé egy csokor tigrisliliomot, ami vibráló színeivel és mintájával a virágok „kosa” is lehetne.



Bika (április 21. – május 20.)







Gyengéd, szerető és védelmező Bika anyukád mindig keményen dolgozott azért, hogy óvjon, és minden jóval ellásson téged; Szüksége van egy nyugodt szabadnapra és az Anyák Napja jó alkalom erre. A családja szeretete mellett a gazdag, pazar ételeket, lakomákat is kedveli. Egy kis érzéki kényeztetés és a te oszthatatlan figyelmed ki is elégíti ilyen jellegű vágyait. Szánd rá az időt, rendelj neki kávét és finom desszertet, és ha ő akarná fizetni a számlát, ne hagyd, legyen ez az ő napja.
 


Ideális ajándék:
Ha tudsz szerezni valahonnan egy csokor trópusi hibiszkuszt, édesanyád imádni fogja. Lágy, fodros szirmai kiválóan illenek természetéhez. Nagyon érzelmes és szinte mindennek örülni fog, amit tőled kap, főleg ha szépen becsomagolod.



Ikrek (május 21. – június 21.)






Gyors észjárású Ikrek anyukád kiválóan ismer téged és szokásaidat, szóval ne próbáld meglepni őt valami extra anyák-napi ajándékkal, hacsak nem tudsz túljárni az eszén! Pajkos és beszédes lévén, Levegő jegyével nagyon élvezne egy koktélpartit a közeli barátokkal. De ha tósztot készülnél mondani „jó öreg” anyádra, ne légy túl érzelmes, hiszen ő sem veszi magát és érzelmeit túl komolyan. Biztosíts inkább vidám, könnyed hangulatot!



Ideális ajándék:
Ha ő tipikus Ikrek, akkor tetszeni fog neki egy csokor orchidea, főleg a világosabb, színesebb fajtából. Ami az ajándékokat illeti, egy Ikreknek sosem lehet elég könyve! Nézz utána, ki a kedvenc írója, és szerezz neki valamelyik könyvéből egy dedikált, vagy egy első kiadású példányt.



Rák (június 22. – július 22.)






Ha édesanyád Rák jegyű, ő az eredendő anyafigura: gyengéd, lojális, védelmező és mindig kész egy kis érzelmességre. Ezen a különleges napon juttasd kifejezésre mennyire fontos neked, hogy jól végezte anyai teendőit, és milyen nagyra becsülöd őt. Készíts neki változatosságképpen vacsorát és szedd elő a régi fotóalbumokat. Az igazi anyák-napi ajándék a Rák számára az, ha kellő időt és figyelmet szentelsz neki ezen a napon, őszinte beszélgetéssel és némi nosztalgiával fűszerezve.

Ideális ajándék: Szentimentális, Víz jegyű anyukád el fog pityeredni, ha egy könnyű ezüst karláncot kap tőled egy lapocskával, melybe belegravíroztad szeretett gyermekei nevét. Vágott virág helyett pedig vigyél neki egy üveget teli vízililiommal.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)





Oroszlán jegyű édesanyád szenvedélyesen és tiszteletreméltón büszke egyéniség a családban, az ideális anyák-napi ajándék számára az, ha kicsit legyezgeted a büszkeségét. Hozd össze a rokonokat, testvéreket, gyerekeket és barátokat, de úgy szervezd meg, hogy mamád lehessen a társaság középpontja. Legyen ő a szupersztár és a buli csak róla szóljon. Szórakoztasd a vendégeket az ő jóságáról, lelkierejéről és az érted, valamint a család érdekében hozott áldozatairól szóló sztorikkal.

Ideális ajándék: Oroszlán jegyű anyukád kivirul, ha néhány napraforgóvirágot kap tőle, melyek nagyok, ragyogóak és mutatósak, akárcsak ő! Szintén nagy szeretettel honorálja majd, ha saját kezűleg készítesz neki üdvözlőkártyát. Emlékezteti majd azokra a gyerekkori rajzaidra, melyeket a hűtőre ragasztott ki hajdanán.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)







Ha anyukád Szűz jegyű, szinte biztos, hogy pihenésképpen kitakarítja az egész lakást, nem igaz? Van valami különleges abban, ahogy porszívózza a nappalit, vagy metszi a sövényt; a monoton ritmikusság megnyugtatja, arról a csodálatos érzésről nem is beszélve, hogy rendet tesz a közvetlen környezetében. Mivel bármi, ami megtöri ezt a napi rutint felkavarja őt, ezért ne nagyon szervezz neki anyák-napi partit. Nem szereti, ha miatta felhajtást csapnak! Vidd el helyette egy hangulatos, szolid étterembe ebédelni, és lepd meg egy csokor nárcisszal.

Ideális ajándék:
Szűz jegyű édesanyád mindennek örül, ami időt spórol. Kisebb ajándékként határidőnapló vagy egy tervezőnaptár is megteszi. Ha nagy durranást szeretnél, akkor vedd meg neki az áhított mosogatógépet, vagy egy öntisztító sütőt.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)





Szerető anyukád akár ENSZ-diplomata is lehetne, olyan jó érzékkel simítja el a családi konfliktusokat, és csillapítja félelmeidet. Nyugodt, egyenes természete jól rejti az igazságot: teljesen megrontott és elkényeztetett téged! Hát használd ki ezt az évi egy alkalmat és kényeztesd te is őt egy kicsit. Mérleg anyukád arra vágyik, hogy kiszolgálják, körülrajongják, úgy bánjanak vele, mint egy úrhölggyel. Vidd el egy egész napos igazi luxus fürdő- és wellness-programra. Legyen benne minden: masszázs, manikűr, pedikűr, iszappakolás, arckezelés.

Ideális ajándék: Mamád szíve mélyén romantikus és érzelmes, így örül neki, ha rózsát kap csemetéjétől. És bár szereti a luxuscikkeket, nagyon örülne egy sajátkészítésű apróságnak is.




Skorpió (október 23. – november 22.)







Te és Skorpió anyukád mindig is megbíztatok egymásban. Több ő, mint a mamád, a legjobb barátod, tanítód, példaképed és őrangyalod is egy személyben! Ez megfelelő idő arra, hogy mindezt meg is mutasd neki. Tiszteld meg egy csendes, meghitt vacsorával szűk családi körben. Beszélgessetek a régi szép időkről – arról, hogyan érzett a döntései után, a múltja milyen hatással van jelenére, – mindezektől úgy érzi respektálod és elismered komplex, sokszínű női mivoltát.

Ideális ajándék:
Skorpió jegyű mamád egyedi attitűdje virágok iránti ízlésében is megmutatkozik. Így inkább választ egy szúrós, különös formájú kaktuszt, vagy egy titokzatos, vonzó orchideát, mint egyszerű szegfűt, hiszen szereti a veszélyeket sejtető növényeket!



Nyilas (november 23. – december 21.)





Semmi sem lehet jobb megoldás egy Nyilas anyuka tiszteletére, mint egy hétvégi kiruccanás. Ha van rá időd, és anyagi lehetőségeid megengedik, vidd el egy hosszabb útra, vagy látogassatok el félreeső kis falvakba, messze a főutak forgatagától. Kalandvágyó mamád számára a vele töltött idő és a körülöttetek lévő világ együttes felfedezése mindennél jobban kifejezi nagyrabecsülésed. Ha nincs lehetőségetek elutazni, akkor szervezz egy kis összeröffenést barátok és családtagok részvételével. Kap majd az alkalmon, hogy elvegyüljön és flörtöljön a tömeggel, megcsillantva humorát és műveltségét.

Ideális ajándék: Nyilas édesanyád szereti az erős, mámorító parfümöket; keress neki valami izsóp olaj alapú terméket. Ha mamád utazó, akkor lepd meg egy hordozható CD-lejátszóval és néhány lemezzel kedvenc előadóitól, a zene segít neki elviselni a hosszú utak, esetleg repülések unalmát.



Bak (december 22, – január 20.)





Bak jegyű édesanyád nagyon is komolyan veszi anyai felelősségét. Néha igazi mártír, a gyerekei javát mindig saját vágyai elé helyezi. Anyák Napja alkalmából mutasd ki nagyrabecsülésed és vidd el egy olyan étterembe, ahová mindig vágyott, csak túl drágának, puccosnak tartotta ezt a luxust. Vedd észre, hogy számára fontos a státusz, és ha tudja, hogy ezt megérted, a dolgos „öreg hölgy” szívét még inkább megérinti majd figyelmességed, jobban, mint bármilyen házi készítésű sütemény.

Ideális ajándék: Bár néha kissé szentimentális, Bak anyukád igazán kedveli a kismértékű extravaganciát, főleg, ha ékszerekről van szó. Egy egyszerű onyx gyűrű, vagy egy csinos karkötő megfelelne konzervatív, ámde kifinomult ízlésének.



Vízöntő (január 21. – február 18.)







Ha anyukád Vízöntő, biztosan van néhány excentrikus barátja, akikre igen büszke. Kiveszi a részét a világ dolgaiból, kimutatva gondoskodó jellemét. Bár anyai stílusa kissé eltér a szokásostól, mindig elkötelezett volt irántad, és bátorítja függetlenségi törekvéseidet. Hogy kellőképpen megünnepelhesd nagyszerű édesanyádat, vidd el őt és legközelebbi barátait egy élénk, hangulatos vacsorára. A társaság és a figyelem boldoggá teszi!


Ideális ajándék: Bár Levegő jegyű, Vízöntő mamád két lábbal áll a valóság talaján. Szereti a furcsa ajándékokat, a szeretetteljes meglepetéseket, és mindent, ami táplálja lelkét és megdolgoztatja elméjét. Szerezz neki egy jóga-iskolai tagságot, és nem árt, ha te is beiratkozol vele!



Halak (február 19. – március 20.)






Jó szívű, Halak jegyű anyukád saját kis világában él, de ezt ő épp így szereti! A fantázia és a kreativitás élteti őt, és ezen a különleges napon segítsd, hogy kicsit ábrándozhasson. Vidd el színházba, vagy egy balettelőadásra, valami olyan helyre, ahol a valóságot kicsit kizárhatja életéből, ahol kiélheti gyermeki ártatlanságát és kíváncsiságát. Értékeli, ha elfogadod légies természetét, és betekintést nyerhetsz abba, milyen is az, mikor igazán jól érzi magát.


Ideális ajándék:
A valós világ néha kicsit sok lehet ennek az álmodozó hölgynek, hát adj neki valami megnyugtatót, ami némi áldott menekülést adhat neki a valóság elöl. Egy aromaterápiás párologtató és némi illóolaj, mint a levendula, vagy a jázmin biztosan leveszi őt a lábáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top