Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 27. szombat)

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon nagy szükséged van most a biztonságra az egyik uralkodó szülőd miatt, vagy a családi nehézségek miatt, valószínűleg a legjobb lenne, ha minél távolabb mennél a születési helyedtől. Enyhítened kell az erős érzelmeket, meg kell tanulnod az önuralmat. Próbálj figyelmesebb lenni, ne hagyj égő cigarettát még a hamutartóban sem, de előfordulhat egyéb tűzveszély is az otthonodban. Házassági bejelentkezésedet halaszd a jövő hétre.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ma nem leszel éppen a legszorgosabb kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, sikerre számíthatsz, feltéve, ha őszinte leszel hozzájuk. Mindenkivel – főleg barátaiddal és rokonaiddal – egy hullámhosszra tudsz kerülni. Női rokonaiddal – főleg édesanyáddal – kapcsolatod javul, sőt talán még gyümölcsöző is lesz. Szerencse érhet női barátaid révén. Jól fogod érezni magad.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha teljesen őszintén és becsületesen jársz el másokkal szemben, szót tudsz érteni a közösséggel, és akkor érvényt szerezhetsz elképzeléseidnek is. Egy hullámhosszon tudsz lenni mások érzelmeivel, így nagyon jól megérted és megérteted magad ezen a szinten. Jó alkalom a befelé tekintésre és önvizsgálatra. Ha egyedül nem tudsz megbirkózni egy problémával, beszéld meg a dolgot valakivel.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ez a nap izgalomba hoz, és nyitottá tesz az új élmények és eszmék iránt. Nyugtalanná válhatsz, bár ez nem zavaró, és izgalmakra vágysz, sőt odáig mehetsz, hogy valamilyen módon felbosszanthatod vagy megbotránkoztatod a többieket, csakhogy kizökkentsd őket. Új barátokra tehetsz szert, vagy valamelyik régi ismerősöd újra feltűnik a színen. Izgalmas hírekhez vagy lehetőségekhez juthatsz egy barátod révén.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nyugalom! Ez is elmúlik egyszer. Próbáld meg olyannak látni a világot, amilyen az valójában. A tervezgetést és célok kitűzését halaszd későbbre. Kevés fizikai erőnlétet érezhetsz magadban és minden valószínűség szerint semmi kedved sem lesz birokra kelni valakivel. Legjobb ilyenkor nyugton maradni és relaxálni egyet. Ez rendjén is való – néha mindenkinek szüksége van erre. Ha neked ez egyáltalán nem megy, legalább ne akarj herkulesi feladatoknak eleget tenni.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Jó alkalom megbeszélni a dolgokat azokkal, akikkel valamilyen formában „egy csónakban” evezel, pl. családtagjaiddal, barátaiddal. Most jól tudsz kommunikálni érzelmi szinteken, és tisztában vagy saját érzéseiddel. A színtiszta logikát igénylő problémák vagy helyzetek tisztázását inkább hagyd másra. Új üzleti lehetőségeket kapsz, és még utazhatnál is akár. Figyelj jól oda az ismerőseidre, valaki valahova beprotezsálhat.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Most igazán kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzod magadhoz a hasznot hozó embereket, helyzeteket. Tartsd nyitva a szemed, füled, mert egy jó üzleti lehetőség van kilátásban. Barátkozó és gyengéd hangulatban vagy és ezt környezeted is viszonozni fogja. Jó időszak mindenféle társas összejövetelre és az esetleges társkapcsolati problémái rendezésére. Készülj fel barátaid szórakoztatására.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem szerencsés ez az időszak egy házasság létrehozásához, de semmilyen más újabb partnerkapcsolathoz sem, hacsak nem igényled kifejezetten ezen időszak intenzív nyugtalanságát. Minden kapcsolatod óriási változásokon megy át és Te is velük együtt változol. Más egyéb kapcsolatok is, amelyek nem elég erősek ahhoz, hogy túléljenek néhány válságot és alkalmazkodjanak, minden bizonnyal véget fognak érni valamikor ebben az évben.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Most vagy elérheted az áhított sikert, vagy elveszítheted azt. Erős lehet a szembenállás mások részéről, legyél óvatos. Ügyelj arra, hogy mindenben becsületesen járj el, és ne húzz újat feletteseiddel. Tartsd szem előtt azt is, hogy bármely adott problémára nem biztos, hogy csak a Te megoldásod a jó. A csoportérdek legyen a fejedben, és kérd mások segítségét, ha bajba jutsz. Ha így tettél eddig is, akkor nem lesz sok problémád.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Bizonyára észrevehető a megkönnyebbülés és az érzés, hogy most már azért kell dolgoznod, hogy valamit termelj. Egyesek így önthetnék szavakba ezt a súlypont eltolódást: “Sajnálom az időt és az energiát arra, hogy mindig csak magamra gondoljak. Azt hiszem, már igazán helyes elképzeléseim vannak arról, hogy ki is vagyok én valójában. Most valamit létre akarok hozni a reális világban, valami konkrétat teremteni, pénzt keresni”.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ilyenkor minden ember az érzelmein keresztül éli meg a dolgokat, és arra törekszik, hogy környezete érzelmileg kielégítő és kellemes legyen. Miután érzelmileg felfokozott állapotban vagy, önmagadat és a világot is érzelmeiden keresztül tapasztalod meg. Igen, Te most nagyon szubjektív vagy, ez egy csodálatos élmény. Többet nyújtasz és igényelsz is az érzelmi támogatásból és megnyilvánulásokból környezetednek tagjai körében.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Gyakran céltalan ez az időszak, hajlamos vagy ilyenkor olyan lelki állapotba kerülni, hogy azt teszed, ami éppen adódik, mindegy, hogy jót vagy rosszat, nem tudod ellenőrizni önmagad. Valószínűleg kihagysz lehetőségeket is, pusztán csak tehetetlenségből. Másrészt viszont ez a nyugalom jó hatású is lehet, különösen ha jól mennek a dolgok. Nyeregben érezheted magad, mely magasra- és kiemelhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top