Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 15. csütörtök)





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Olyan fajta szerelmi vágy vehet rajtad erőt, amely elég hirtelen és erősen tör fel és alszik ki, így fordulhat elő, hogy egyik percben még teljes érdektelenséget mutatsz, a következőben pedig már teljesen felpörögtél. Ez izgató forgószél-kapcsolatokhoz vezethet, de egy hosszú távú kapcsolatban problémát jelenthet, hacsak kedvesed nincs szoros összhangban veled. Most jobban megfelelne neked egy laza kapcsolat, ahol te és a kedvesed maximális szabadságot élvezhettek.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Szerelmi ízlésed eltávolodhat a megszokottól. Valószínűleg nem rekedsz meg egy különleges variációnál, ezért szabadon kipróbálhatsz minden fizikailag biztonságos dolgot. Keresned kellene egy független partnert, aki korlátok nélkül veti bele magát bármibe, ami jön, mert semmi sem rontja el oly gyorsan a kedvedet, mint egy félős, begyulladt kedves. Ugyanakkor jó, ha párod el tudja dönteni, hogy mi az, ami működni fog és mi az, ami nem, mert a te fantáziád a valóságban néha nem bizonyul gyakorlatiasnak.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Igen leleményes leszel abban, hogy mit tegyél a saját magad és mit a párod kedvére. Könnyed, szabályosan áramló eredetiséged szerelmi életedet frissen tartja, de nem hagyod magadat belevinni kényszerű kísérletekbe vagy variációkba, csupán azok kedvéért. Épp ezért megfelelőbb, ha egy kapcsolatban te kezdeményezed a változtatást és tovább lépést, mert világos és határozott elképzelésed van arról, hogy melyik irányzat lehet hasznos, és melyik nem.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Amíg mások a régebbi, jól bevált stílusoknál szeretnek maradni, a legnagyobb kreativitásod abban áll, hogy folyamatosan új dolgokat tudsz bevezetni érzelmi életedbe. Így elkerülheted az ismétléseket, és elég hosszan ízlelgethetsz egy élményt ahhoz, hogy a lehető legtöbbet kinyerhesd belőle. Gyöngéd szeretettel emlékezel vissza az élményre, de ismételni nem vagy hajlandó, és a szerelem új, friss talaját kutatod inkább.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kíséreld meg kordában tartani vágyaidat, mert olyan helyekre vezethetnek téged, melyet nem fogsz igazán élvezni. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudsz hasznot húzni a szerelmi kísérletekből, hanem csak azt, hogy maximálisan legyél óvatos, és ne ugorj bele valamibe vakmerően. Mikor megvalósulnak vágyaid, gyakran kiderül, hogy nem is olyanok, mint amilyennek szeretted volna őket. Ha erre nem gondolsz előre idejében, és nem szabályozod a megvalósulásukat, ezek a fantáziák nagyon kellemetlenek lehetnek.







Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Hajlamos leszel a vasat addig ütni, amíg meleg, ami elhamarkodott és meggondolatlan döntésekhez vezet. Jobb, ha ezeket átgondolod, és megvárod a következő alkalmat. Akkor képes leszel olyan élvezetes és elég részletes fantáziaképet szerkeszteni, mely igazán kielégítő. Idővel egészen szakértő leszel majd ebben. Segíthet, ha kedvesed az ellenőrző és egyensúlyozó szerepét tölti be, – ami a fantáziálásokat illeti – így segítve téged, hogy azokat valósághűen kifejleszd és eljátszd.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vedd számításba, hogy amit te normálisnak és átlagosnak tekintesz, lehet, hogy mások szemében az szokatlan, vagy éppen bizarr. Míg te úgy érzed, hogy hajlamaid középszerűek, addig mások úgy tartják, hogy neked egyedülálló a stílusod. Mindkettőben lehet valami, de te ragaszkodj ahhoz, amit szeretsz, nem számít, hogy mások mit gondolnak. Fojtogatónak fogod érezni, ha meg kell próbálnod másféle formába erőszakolnod magad, és ez levertséghez, haraghoz vezet. Te olyan személyiség vagy, akinek szabadságra és térre van szüksége, ahhoz hogy mozogni tudjon.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lehetséges, hogy olyan sok időt töltesz el a szerelem új és érdekes megközelítésének kieszelésével, hogy közben elveszíted azt a személyes összeköttetést, aminek léteznie kell egy kapcsolatban. Természetesen erősen vágysz a változtatásra, főként mint a fejlődés és a felfedezés eszközére. Hajlamos lehetsz arra, hogy ki-be rohanj egy-egy kapcsolatba, de idővel rá kell jönnöd, hogy túl sok is lehet a jóból. Meg kellene kísérelned szerelmi életed megszervezését. Meg kellene hallgatnod kedvesed véleményét is!









Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szilárdan meg tudod ragadni, amit szeretnél, mind a szerelemben, mind az életcélokban általában, és csendesen, de határozottan addig űzöd a célokat, amíg el nem éred. Nem vagy különösebben agresszív ebben, de sokáig sem a körülmények, sem egy akaratos partner nem tud feltartóztatni. A szerelem, amely nagyon fontos neked, élénkítő hatással van egész életstílusodra. Egy gyümölcsöző kapcsolattól más területeken is felélénkülsz. A helyzet csak javulni fog.







Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Vágyad, bár erős, de elég rendszertelen, például nagyon vonzódsz egy adott személyhez, míg a következő pillanatban teljesen közönyösen viselkedsz. Ez bizony nagyon hullámzó kapcsolathoz vezet, vagy gyors, de heves viszonyok sorozatához. Minél több mozgástere van a kapcsolatnak, annál jobb, hogy te és kedvesed szabadok és féltékenységtől mentesek legyetek, amikor a láng már nem perzsel olyan forrón. Választhatsz olyan társat is, aki radikálisan különbözik tőled korban, külső megjelenésben vagy kulturálisan, ami csak hozzájárul a kapcsolat izgalmához.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Valószínűleg idealistaként kezdted a felnőtt életedet, és életkorodtól függően lehet, hogy most is az vagy. Általában az ember húszas éveiben csökken az idealizmusa, a nyers valóság okozta kudarcok miatt. Beletelhet néhány évedbe, amíg kiválasztod, mi az előbbre való, és hatékonyan igazítod idealizmusodat a való élethez. Időközben bizonyos fajta cinizmus alakul ki, mely védekezésül szolgál a további sérülések ellen, amit a világ okoz álmaidban és reményeidben.







Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ne várd, hogy álmaid maguktól valóra váljanak. Ezért tegyél gyakorlatias lépéseket, hogy megvalósíthasd őket, ahogy csak lehet. Bár romantikusan közelítesz a szerelemhez, ne emeld piedesztálra, mert ott elveszíti fizikai „földiességét”. Partnerednek nem lehet könnyű az általad felállított szabályokat elfogadni. Mindenesetre valószínűleg akkor éred el álmaid szerelmét, ha a romantikát a praktikussággal kombinálod, ami a te esetedben nagyon is összeegyeztethető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top