Horoszkóp

Orvosi asztrológia

Horoszkópunkból megállapítható, milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, hogyan lehet megelőzni, melyek a legérzékenyebb testrészeink. Választ ad arra is, ha már megtörtént a baj, miképp lehet gyógyítani.

A régi időkben az asztrológusok egyben papok és orvosok is voltak, hiszen csak a papoknak volt idejük megfigyelni a csillagokat, csak ők tudtak írni, feljegyezni dolgokat, és megfigyelni, hogy melyik növény milyen kórra, hogyan hat, milyen csillagok uralma alatt. Kezdetben így fejlődött ki a természetgyógyászat és az orvostudomány.

Személyes horoszkópunkból megállapítható, hogy milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, és ezeket a betegségeket hogyan lehet megelőzni, s ha már megtörtént a baj, hogyan lehet gyógyítani.

A horoszkópban ezek a bizonyos betegségházak az I., IV., VI., VIII. és a XII. ház. 

Mit mutatnak az egyes házak?

I. ház: a test szervezeti felépítését, a lehetséges betegséghajlamokat
IV. ház: öröklött betegségeket
VI. ház: a helytelen életmóddal, rossz napi rutinnal szerezhető betegségeket, valamint az alkalmazható gyógymódokat
VIII. ház: azokat a betegségeket, amelyeket műtéti úton meg lehet oldani
XII. ház: a hosszabb kórházi ápolással járó betegséghajlamokat

Mi mérvadó az orvosi asztrológiában?

Az orvosi asztrológia elsősorban az aszcendensre épül. Ha ezt nem ismered, akkor legrosszabb esetben Napjegyed (hétköznapi nyelven a nyugati zodiákusod, “horoszkóp jegyed”) vedd alapul.

Kattints aszcendensedre!

 Kos

 Bika

 Ikrek

 Rák

 Oroszlán

 Szűz

 

 

 

 

 

 

 Mérleg

 Skorpió

 Nyilas

 Bak

 Vízöntő

 Halak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem tudod, mi az aszcendensed?

Cikkünk szerzője, Németh Ágnes okleveles asztrológus-tanár, szakértői oldalán máris segít neked! Ági 26 éve foglalkozik asztrológiával, és két éve segíti tanácsaival a Nők Lapja Cafe olvasóit.

Németh Ágnes szakértői oldala »

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top