Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 01. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Képtelen vagy a hazugságra, ez az élet minden területén igaz, nem csak a szerelemben, és ez a legcsodálatosabb tulajdonságod.
Higgy magadban, ha sikerült felhívnod magadra a figyelmet, értékeld ezt nagyon, és őrizd a szerelem lángját. Bár nem árt, ha közlöd a kedveseddel, hogy általában nagyon könnyen szerelembe esel, gyorsan és hatásosan lángol fel benned az új szenvedély.









Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Habár a szerelmet mint érzelmet rendkívül fontosnak érzed, ettől még képes vagy hidegen mérlegelni, és nem hagyod, hogy az egész életedet összekavarják. Amennyiben teljesen biztonságban érzed magad, és kapcsolatodban sem kételkedsz, képes vagy teljesen szabadon engedni érzelmeidet. Igazán kitartó vagy egy kapcsolatban. Ne lépj addig ki belőle, amíg a körülmények nem kényszerítenek erre.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Bár nem várod el, hogy abszolút hűségesek legyenek hozzád, mégis nagyon elkeserít majd, ha a kedvesed az egyik percben még melletted van, de a másikban már hirtelen volt-nincs. Választottad olyan, mint egy kis lepke, és csak rajtad múlik, hogy rádobod-e a hálódat. Az égi trendek arra utalnak, hogy a szerelmi életed kedvező fordulatot vesz, de a végső döntés mégiscsak rád vár. Kitűnő kapcsolataidnak köszönhetően szinte minden helyzetben találsz valakit, akire bátran hagyatkozhatsz.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Cselekvésed gyors, s mivel nem azonnal ismered fel a végcélt, illetve az érzelmi indítékok jelentősen befolyásolnak, többször előfordulhat ma, hogy elhamarkodott ítéleteket hozol. Elhatározásaidban nem vagy mindig állhatatos, munkakedved hamar elmúlik, terveidről könnyen le lehet beszélni, ellenérvek hallatára magabiztosságodat könnyedén elveszíted. Egyik kollégád közelíteni próbál hozzád, és csak most döbbensz rá, hogy mennyire vonzó ez az ember.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha elvesztetted a türelmedet, később megbánod, hogy indulataidat hagytad eluralkodni magadon. Cselekedeteid általában meggondoltak. Tudni akarod, mit miért kell tenned, elhatározásaidat nem hajtod végre vakon, méltányolható érvekkel, racionális szempontokkal, humanitásra való hivatkozással el lehet téríteni szándékodtól. Ma ismét a megszokott és az új dolgok kerülnek szembe egymással, de ez alkalommal sokkal inkább az ismeretségi körödet, nem pedig a szerelmedet érinti majd ez a probléma.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A cselekvések ellenőrzésében szigorú, aprólékos és kritikus vagy. Érzelmeid sokszor szenvtelennek hatnak. Hangulatod kiegyensúlyozott, indulataidban mérsékelt vagy, önuralmad nagyon fejlett. Munkádban lelkiismeretes, pontos és megbízható vagy. Kötelességérzeted nagyon fejlett. A napokban esetleg a lehető legbékésebben érhet majd véget az életedben egy szerelmi kapcsolat. Remélhetőleg közös megegyezéssel válnak majd külön az útjaitok, és remélhetőleg megmarad a barátság is.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Érzelmeid színesek, reakcióid hamar keletkeznek, de nem tartósak. Fejlett az esztétikai igényed. Azokat a sportokat, az olyan munkafajtákat és munkahelyeket kedveled, amelyekben az esztétikum fokozott mértékben jut kifejezésre. A Vénusz hatására ma vonzerőd továbbra is a tetőfokon van, és számos embert el is riasztasz vele, aki nagyon szeretne megismerkedni veled.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Próbálj egy kicsit engedékenyebb lenni. Ha te vagy a főnök, beosztottaidtól erőn felüli fegyelmet követelsz, ellentmondást, bírálatot nem tűrsz. Terveid kialakításában és végrehajtásában céltudatos, következetes vagy. A cselekvések ellenőrzése nálad szigorú, aprólékos, erősen bíráló vagy. Ne csodálkozz azon, ha így elveszíted a legjobb munkatársaidat is. A Vénusz mindenképpen a segítségedre lehet abban, hogy némileg lágyíts uralkodó természeteden.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Lehet, hogy kellemes kint az idő, de ha nem is, neked mindenképpen sok testmozgásra van szükséged ahhoz, hogy a legjobb formádat tudd hozni. Szükség van a bulikra is, és jó dolog a meleg kandalló mellett teázgatni is, mégis jobban tennéd, ha kimennél a szabadba sportolni. Ráadásul nem kellene lemondanod a baráti társaságról sem, hiszen együtt is kocoghattok, túrázhattok, kerékpározhattok vagy görkorizhattok.








Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Cselekvésed lassúnak látszik, de céltudatos, akadályokkal szembeni magatartásod szívós. Határozott, meggondolt, következetes, olykor hajthatatlan, befolyásolhatatlan is tudsz lenni. Tetteid végrehajtása során meglehetősen erélyesen lépsz fel. Célkitűzéseidet minden eszközzel képes vagy végrehajtani. Próbáld meg kicsit jobban megérteni a körülötted élőket, ne légy annyira kíméletlen sem magaddal, sem másokkal.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A sablonos, rövid idő alatt periodikusan ismétlődő, monoton munkákat nehezen viseled. Ezért nem ártana jól körbenézni a cégnél, mielőtt az önéletrajzodat odaadnád. Az Uránusz izgalmas, de instabil befolyása továbbra is neked kedvez a pénzügyek terén, mint ahogy az elmúlt napokban is érezhetted ezt. Emellett bármilyen újítás vagy technológiai fejlődés is a hasznodra válhat, nem csak anyagilag.








Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az új gondolatok megértésében, egyetemes összefüggések kialakításában fontosabb szerepe van nálad az intuíciónak, mint a logikai képességednek. Érzékeny idegrendszered alkalmassá tesz telepatikus kommunikációra is. Inkább megérzed, mint megértesz bizonyos összefüggéseket. Hajlamos vagy a metafizikai gondolkodásra. Fantáziád produktív. Életed fontos részei a képzeletben átélt lehetőségek, helyzetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top