Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 31. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Túlságosan is büszke vagy, nem tűröd a kritikát. Néha magányra vágysz, hogy álmodozhass és a következő tennivalón gondolkozhass. Mélységesen mélyen hatalmas erők és nagy kalandvágy lakozik benned. Bár alaptermészeted következetes, segítőkész, mások támogatása vezérel, sokan nagyon függetlennek és életvidámnak fognak tartani. Nehéz helyzetben ösztönzően hatsz a környezetedre.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A magadba fordulás gyorsan az ellenkezőjére vált, mihelyst ezt kikényszerítik belőled, és azonnal kész vagy nagyon határozott érvekkel előrukkolni. Uralkodó bolygód, a Vénusz most a Bak jegyében áll, a 9. Nap-házban, a 9. számnak ez egy nagyon erős és megbízható kombinációja. Teherbírásod hatalmas, rengeteg életerő és ráérzőképesség segít az új tervek, ötletek megvalósításában.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mindenki díjazza ma szellemességedet és vidám természetedet. Játékos, mókás személyiséged rugalmasságot és könnyedséget sugároz. Ez leginkább belső, titokzatos énednek köszönhető. Alapvető diplomatikusságodat és segítőkészségedet mások szolgálatába tudod állítani. Csak arra kell ügyelned – miután a mai napon a Tűz elem uralkodik –, nehogy kihívónak mutatkozz.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Bár jellemző rád a szégyenlősség, de mindenben, amit teszel, teljes emberként és nagy odaadással veszel részt. Lelkesedésednek talán legjobb mérője felszabadult kacagásod, megnyilvánulásod és beszédmódod. Megfontolt személyiségként ésszerűen és tisztán tudod szemlélni a világot. A dolgokat vagy jól végzed el, vagy sehogy.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A természeted mélyén rejlő vezérlő elv az ösztönösség és az a hihetetlen lelkesedés, amivel a munkába belevágsz. Optimista, erélyes természeted másokat is cselekvésre ösztönöz. Stílusodban esetleg hivalkodónak és lázadónak tűnhetsz. Ma meglehetősen kiszámíthatatlanná válsz, s sajnos a bolygókapcsolatok kicsit hajlamosítanak a nagyzolásra is.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Olyan ember benyomását kelted, aki végtelen energiákkal rendelkezik és rendkívül lelkes. Nagyon jó kifejezőkészséged van, főként szóban, cselekedeteid ösztönösséget mutatnak. Nagy bizalommal vagy mások iránt. Érzelmileg túlságosan hajlamos vagy a szélsőségekre, és többször cselekszel meggondolatlanul, bár igazán a következetesség, a segítőkészség és a szívélyesség a legjellemzőbb rád.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mások első benyomása rólad igen félrevezető lehet, sokan csendesnek, segítőkésznek, udvariasnak, diplomatikusnak és következetesnek találnak. Kínosan ügyelsz a részletekre, munkádban és magánéletedben egyaránt. Ám aki közel tud kerülni hozzád, az előtt feltárulhat belső, lelkes és lobbanékony természeted, melynek mai szimbóluma a hirtelen érkező és félelmetes villámlás.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagy bizalommal tekintesz az életre, jó munkabírással rendelkezel, és láthatóan kimeríthetetlenek ötleteid és energiakészleteid. Valószínűleg tehetséged korán kiütközött, és te hamar függetlenné váltál. A világ számodra csendes, udvarias és megbízható. Alapvetően segítőkész ember vagy, ám másokba vetett túlzott bizalmad gyakran problémákat szül.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Úgy látod, hogy a lehetőség karnyújtásnyira van munkatársaidtól, ők viszont kicsit kapkodónak találnak. Kapcsolataidban segítőkész és készséges vagy, a családi perpatvarok kapcsán legfőbb vágyad a kedélyek csillapítása. Megfontoltnak és aprólékosnak tűnsz, sokak szemében már túlzottan is.








 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Eltökéltséged megingathatatlan, ezek erős és nyugodt személyiséged jellemzői. De természeted könnyen az ellenkezőjébe fordul, ha piszkálnak: ilyenkor hatásos és jól átgondolt érvekkel rukkolsz elő. Ötleteidet nem rejted véka alá, sem nyilvánosan, sem a magánéletben. Független természetedről páratlan ötleteid és „magányos farkas” életstílusod árulkodnak.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Komoly bizalmat szavaztál másoknak, és ugyanezért ötleteidet is megosztod azokkal, akik erre érdemesek. Hajlamos vagy ma egy kicsit a kicsapongásra. Elszánt vagy, nem félsz semmilyen kemény munkától. Élvezed a tervek kivitelezését. A következő órák hajlamosítanak a túlérzékenységre, és ezért szélsőségesen is viselkedhetsz, igyekezz ezzel nem megbántani a párodat.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
A tiszta játék és az igazság elsődleges a számodra. Cselekedeteidet inkább a megfontoltság, az átgondoltság határozza most meg, mint az ösztönösség. Jól bírod a munkát, lelkes vagy, és nyugodtan vállalhatod az úttörő szerepét is találékonyságod miatt. Belső énedet, amelyet leginkább a családon belül társz fel, elővigyázatosság és alaposság jellemzi. A világnak a félénk arcodat mutatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top