Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)

Mit tartogat számodra a péntek 13.? Tele lesz-e a pénztárcád? Rád talál a nagy szerelem? Kattints, és kiderül!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)KOS: Még szerencse, hogy téged nem érint a babona. Így nem is törődnél a péntek 13-mal, ha a környezeted nem parázna. Okosan tennéd, ha nem hagynád, hogy átragadjon rád bármi ostobaság. Inkább add át magad a megérdemelt pihenésnek, és engedj teret a szerelemnek! Ez most még jobban fog menni, mert valamitől megszabadulsz, és szabályosan megkönnyebbülsz. Lehet, hogy ez konkrét dolog, de az is előfordulhat, hogy nem megfogható. Végül is mindegy. A lényeg, hogy felszabadultan élvezd a hétvégét. Ha van párod, akkor vele, ha még nincs, akkor egy jelölttel randizz! Válassz olyan helyet, amely romantikus, de nem unott! Menjetek fel valamelyik kilátóba, és föntről csodáljátok a várost!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)BIKA: A péntek 13. akkor lesz szerencsés a számodra, ha vigyázol az egészségedre. Most a tüdőd állapota lesz kritikus, vagyis ha dohányzol, ne csodálkozz, ha a szervezeted elkezd tiltakozni! Szokj le, és helyette sétálj sokat a friss levegőn! Nagyokat sóhajts! Ez nemcsak a tüdődet tisztítja, hanem a héten felgyülemlett feszültségtől is megszabadít. Azután engedj teret a szerelemnek! Ha már van, akkor becsüld meg! Kényeztesd, és tegyél meg mindent, hogy így maradjon! Ha még keresed, most jó eséllyel rátalálhatsz. Ne az interneten kutass! Az egy virtuális világ, amely távol van a valóságtól, és csak a stabil emberek tudják kezelni a csalódásokat. Inkább a személyes találkozásnak adj esélyt!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)IKREK: Remek hétvége elé nézel, de vigyázz, nehogy valakit megsérts pénteken! Mindenki abban hisz, amiben akar. Ne ítélkezz, és ne nevess ki senkit! Keresd azoknak a társaságát, akik hozzád hasonlóan egészséges derűvel kezelik a babonákat! Emellett ne lepődj meg, ha erősödő vágyat érzel magadban. Teljesen normális, sőt egészséges, ha kívánod a szexet. Éld meg és élvezd! Ha van partnered, akkor egyértelmű. Ha épp nincs, akkor alakítsd úgy a dolgokat, hogy legyen! Ne legyél szégyenlős! Neked is jár egy kis szenvedély és erotika. Az életnek szerves része a szerelem. Ez felfokozott, sőt ihletett állapot, amikor mindent színesebben és optimistábban látsz, emiatt is kár lenne kihagynod.
 
Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)RÁK: Ha úgy akarod, akkor bebizonyíthatod, hogy a péntek 13. milyen rossz nap. Ekkor a leggyengébb pontodon „támadhat” egy családi konfliktus formájában. Sok múlik rajtad. Ne engedd, hogy ez elrontsa az egész hétvégédet! Emelkedj felül, és ne csinálj túl nagy ügyet ebből! Tudnod kell, hogy minden családban vannak viták, ez nem katasztrófa. Inkább hívj vendégeket! Ők lehetnek rég nem látott rokonok is. Sütés-főzés helyett készíts gyümölcssalátát! Ne használj semmi cukrot, csak rengeteg nyers gyümölcsöt! Vájj ki egy görögdinnyét, és ebben tálald! Meglátod, nagy sikere lesz. Ezután legyen időd lazítani! Ülj ki a kertbe vagy a teraszra egy hatalmas pohár jegesteával, és élvezd a nyár utolsó erejét!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)OROSZLÁN: A péntek meghatározó hatással lesz az egész hétvégédre. Ha sikerül elkerülnöd az ütközéseket, akkor minden rendben lesz. Az ütközést szó szerint és átvitt értelemben is vedd komolyan, vagyis legyél óvatos a közlekedésben és a kommunikációban is! Ha kellően figyelmes vagy, akkor el is utazhatnál. Ez a hétvége kitűnő erre. Teljesen mindegy, hogy belföldön maradsz, vagy külföldre mész. Az sem számít, hogy egy napra vagy több napra. A lényeg, hogy ne gubbassz a négy fal között, hanem mozdulj ki! Neked lételemed az aktivitás. Ezt ne feledd! Akkor se, ha fáradt vagy, mert téged a punnyadás nem pihentet, sokkal inkább a kalandok és az élmények. Ez pedig utazás közben fog érni.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)SZŰZ: A péntek 13. a pénztárcádban okozhat „tornádót”. A pénz nagy sebességgel jön, és megy is. Sajnos anyagi veszteség érhet, ha figyelmetlen vagy! Lehetőleg ne vigyél magaddal sok készpénzt, és mindig csukd be a táskádat! Ezzel sokat tehetsz, hogy megakadályozd a legrosszabbat. Amennyiben megtetted a kellő óvintézkedéseket, lazíts! Nem lenne jó, ha a görcsöléssel elrontanád az egész hétvégédet. Készülj rá, hogy valaki visszatérhet az életedbe! Nem biztos, hogy fizikai valójában, lehet, hogy a hangja vagy az emléke. Biztos, hogy ő fontos volt a számodra, de ha most van párod, legyél óvatos! Még véletlenül se tedd féltékennyé, vagyis ne mesélj, ne nosztalgiázz hangosan, mert ezzel könnyen megbánthatod.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)MÉRLEG: Egészen különleges lesz ez a hétvégéd. A péntek 13. számodra egyszerre hoz sok jót és kevésbé jót is. A végeredmény azon múlik, hogy te mire fordítod a figyelmedet, hiszen mindig voltak, vannak és lesznek bosszantó dolgok és emberek. Inkább a pozitív elismeréseket részesítsd előnyben, vagyis vedd észre, hogy milyen sokan szeretnek. Velük tölts minél több időt! Hagyd, hogy udvaroljanak! Ha van párod, akkor elsősorban ő. De egyébként is élvezd a népszerűséget! Jár neked! Alakíts úgy mindent, ahogy neked jó! Ezt nevezik egészséges önzésnek. Ne feledd, ha te jól vagy, akkor lesz a környezeted is jól! Ha kipihent vagy, akkor van elég türelmed végighallgatni a panaszkodókat. Igaz?

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)SKORPIÓ: A péntek 13. rányomhatja a bélyegét az egész hétvégédre, de csak ha hagyod. Fáradtság és ingerlékenység lehet úrrá rajtad ezen a napon. Emiatt a legjobb az lenne, ha szabit vennél ki, és ezzel meghosszabbítanád a hétvégét. Valószínűleg összegyűlt benned a feszültség, amelyet le kellene vezetned, máskülönben hamarosan megbetegedhetsz. Menj úszni, sétálni, napozni! Ez utóbbit óvatosan, mert még mindig erős a napsugárzás! Használj naptejet, és ne tartózkodj a tűző napon hosszasan! A vasárnap lesz a te napod. Úgy érezheted, hogy visszatért beléd az élet. Sőt népszerű leszel. Többen akarnak veled találkozni, beszélgetni. Olyan emberek társaságát válaszd, akikkel vidáman telik az idő!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)NYILAS: Végre itt a hétvége. Élvezd ki minden pillanatát! Töltsd az idődet a kedvenc elfoglaltságoddal! Ezt nevezik hobbinak. Akkor van kedvező hatással rád, ha teljesen leköti a figyelmedet, és ezáltal kikapcsol a napi gondokból. Ha ez szabadban és barátokkal végezhető, akkor kitűnő. Muszáj kicsit kimozdulnod a négy fal közül. Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet! Használd ki, hogy még tombol a nyár! Hamarosan hűvösebb lesz. Most kell úszni, vízibiciklizni, csónakázni, szörfözni. Bánni fogod, ha elmulasztod. Ha van kerted, akkor szépítgesd, ápold, de utána legyen időd élvezni! Gyönyörködj a munkád eredményében, hiszen az élet nemcsak „robot”, hanem pihenés és lazítás is.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)BAK: Folyton lehetne okod az aggodalomra, hol a munkád, hol a családod miatt, de ennek semmi értelme. Ezt te is jól tudod. Akkor ne tedd! Itt a hétvége. Használd ki! Élvezd, hogy még nyár van, és jó idő! Hívd el a barátaidat, rokonaidat vagy a szomszédaidat egy strandolásra vagy biciklitúrára! A csapattól függ, hogy melyikre lehet rávenni őket. A lényeg, hogy kalandokban gazdag legyen a program. A hétköznapok tele vannak robottal, kötelességgel és gondokkal. A hétvége a regenerálódásé, épp ezért olyan elfoglaltságot kell választanod, amely kizökkent a napi problémákból, és közben feltölt élményekkel, energiával. Ha ez sikerül, akkor meglátod, a következő hetet felfrissülve várhatod.

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)VÍZÖNTŐ: Kitűnő hangulatban indul a hétvégéd. Vigyázz, mert hajlamos leszel kinevetni azokat, akik félnek a péntek 13-tól! Neked könnyű, mert olyan feldobott állapotban leszel, hogy tőled bármi történhet, könnyedén átléped, de vannak, akiknek ez most nem megy. Legyen az a célod, hogy a derűdet átragaszd a környezetedre! Hétvégére szervezz grillezést, kerti partit, de ne csak a sütés és az evés legyen a program! Találj ki valamilyen vidám vetélkedőt! Emlékezz vissza gyerekkorodra! Vagy vegyél elő valamilyen sporteszközt, és rendezz tollascsatát, tekebajnokságot! Most kell még élvezni és gyorsan kihasználni, hogy nyár van, mert pár hét múlva jön az ősz. Ki ne hagyd ezt a remek hétvégét!

Hétvégi horoszkóp (2010. augusztus 13-15.)HALAK: A péntek 13. szerencsétlen nap lehet a számodra, ha nem vigyázol a pénzedre és egyéb értékeidre, ugyanis ezen a napon könnyen veszteség érhet. Ezt úgy akadályozhatod meg, hogy fokozottan óvatos vagy. Hallgass a józan eszedre, és legyél elővigyázatos! Ha ez sikerül, akkor kellemes hétvége vár rád. Különösen a hét utolsó napja lesz kiváló a számodra. Ismét a víz fogja a főszerepet játszani. Ne feledd: nem véletlen, hogy a Halak jelében születtél! Ez azt jelenti, hogy neked lételemed a víz. Benne, általa mindig felfrissülsz, és feltöltődsz energiákkal. Szóval menj úszni! Lubickolj a vízben és az élet apró örömeiben! Az is jó, ha sétálsz a vízparton, vagy ücsörögsz, és nézed a vizet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top