nlc.hu
Horoszkóp
Húzz egy lapot, és olvasd el az égiek üzenetét!

Húzz egy lapot, és olvasd el az égiek üzenetét!

Új hét, új lehetőségek. Vajon milyen fontos dolgot üzennek az égiek? Mi az, amit tudatni szeretnének veled? Hogy megismerhesd a választ, a neked szóló jóslatot, képzeletben húzz egyet a kártyalapok közül. Ha felkészültél, indulhat a játék.

Válassz egyet a három kártya közül. Mielőtt döntenél, lazíts egy picit, és figyelj az intuíciódra, a belső hangra. A jóslat akkor lesz személyre szóló, ha nemcsak találomra húzol egy lapot, hanem megpróbálod kizárni a gondolataidat, és a belső hangra, az érzésekre hagyatkozol. Válaszd azt a kártyát, amelyik a leginkább vonz téged. Teljesen mindegy, miért épp az a lap tetszik neked a leginkább. A választ úgyis önmagadban találod. Ha felkészültél, képzeletben húzz egy lapot, és olvasd el a neked szóló személyes üzenetet.

kártya jóslat

Az első kártya: a Teljesség lapja

A bátorság és a boldogság érzése a lelkedből fakad, és épp ez az erősséged. Időnként előfordulhat, hogy olyan örvénybe kerülsz, amit nem tudsz irányítani. Ilyenkor az égiek a hitedet teszik próbára. Emlékezz erre az üzenetre, amikor ilyen helyzetbe kerülsz újra, és ne add fel az optimizmusodat, a lelkesedésedet, a céljaidat. Bármilyen nehéznek is tűnhet az életed éppen, a próbatételt kiállhatod, amennyiben emelt fejjel haladsz továbbra is az utadon. Az élet folyton változik, hol fent, hol lent érezheted magad, történjen bármi, te maradj mindig önmagad. Éld meg és élvezd a jelen pillanatokat.

A második kártya: az Erő lapja

A valódi szeretet érzése a természetedből fakad, ha a második kártyát választottad. Azt is tudnod kell, a szeretet az univerzum legerősebb fegyvere. Az út, amelyen haladsz, a legtöbbször hosszúnak, kanyargósnak tűnhet, és talán azon is merengsz, hogy miért nem értél még mindig az út végére. Az égiek üzenete szerint a legfontosabb, hogy sose feledd el, mennyire erős az akaratod. Amit szívből és szeretetből végzel, annak a munkának a gyümölcsét hamarosan begyűjtheted. A kártyalap a bizalomra is tanít. Haladj továbbra is az utadon, bízz önmagadban, bízz benne, hogy eléred a célodat. Használd az erődet, azért kaptad.

A harmadik kártya: a Remény lapja

A kedvesség és a nagylelkűség a szívedből fakad. Nagyon sokat adtál, és nagyon sokat tettél másokért, mert a segítséget a szívedben érzed. Az égiek most mégis azt üzenik neked, eljött az ideje, hogy a saját igényeidre is odafigyelj. Az univerzumban minden az egyensúlyon alapul, amennyit adsz, ugyanannyit fogadj el te is. A mennyei jutalom vár rád. Nyisd ki a szíved, és fogadd el, mert megérdemled. Ha szerelemre, megbecsülésre és boldogságra vágysz, csak tárd ki a karod, öleld magadhoz, hiszen itt van minden előtted. Fogadd el, és légy hálás mindenért, amit megkaptál. Áldásban részesültél.

(via law of attraction)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top