Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nem adja könnyen a szívét

Ezek a csillagjegyek nem könnyen esnek szerelembe. Nem könnyű őket meghódítani sem, a szívüket nagyon nehezen nyitják meg. Félnek a csalódástól, ezért csak óvatosan és persze nagy türelemmel érdemes feléjük közelíteni. Ha sikerül elnyerned a bizalmukat, a hűségük megkérdőjelezhetetlen. Vajon te is köztük vagy?

A Bika nem adja könnyen a szívét

bika szerelem horoszkópA Bika szereti érezni az érdeklődést, a figyelmet, és nagyon boldog, ha azt látja, nem engeded a figyelmét lanyhulni, nem hagyod unatkozni. Hajlamos a lustaságra, de azért számos programmal ki tudod őt mozdítani a kényelméből. Szívesen sétál, kirándul, a mozit is nagyon kedveli, ahogyan egy különleges vacsorával is jó pontokat szerezhetsz nála. Nyugodt, kiegyensúlyozott típus, csöppet sem ideges alkat, persze azért őt is ki lehet billenteni a béketűrésből. Viszont, ha nem felelsz meg a randin az elképzeléseinek, akkor őszintén megmondja neked, elköszön, és nem látod többet. Hogy elnyerd a szívét, a türelem mellett a higgadtságod, a békés kisugárzásod mindennél fontosabb szempontok. 

A Szűz ügyel a részletekre

szűz szerelem horoszkópA Szűz igényes és rendkívül aprólékos, semmi sem kerüli el a figyelmét. Szívesen veszi a támogatást, olyan párra vágyik, aki megjelenésében határozott, intelligens, és meglehetősen erősek az idegei, mindenkor kiáll mellette, amikor szükséges. Nehezen oldódik fel, eleinte távolságtartónak, hűvösnek, sőt bizalmatlannak tűnhet. Nem egyszerű elnyerni a bizalmát, de ha egyszer beléd szeret, biztosan nem hagy el többé. Az ő szívéhez is hosszabb út vezet. Az első randin nagyon sok múlhat, nem kapsz második lehetőséget, ha csak egy kicsit is elbizonytalanítod önmagadat illetően. Légy sokoldalú, izgalmas és érdekes, légy felkészült bármilyen változtatásra, amit kér esetleg tőled. 

A Bak ragaszkodik a maga igazához

bak horoszkóp szerelemA Bak makacssága, önfejűsége közismert. Az előzőek mellett ő a harmadik földjegy. Nem könnyen változtat az elképzelésein, a véleményén, vitába szállni vele sem célszerű. Amellett, hogy nem könnyű neki ellenállni, az ő szívéhez is meglehetősen rögös út vezet. Kitartásra, türelemre, toleranciára és időre egészen biztosan szükséged lesz, de értékelni fogja az erőfeszítéseket. Az érzéseit mélyen elrejti, ami ugyanakkor nem jelenti azt, hogy képtelen szeretni. Ha bizonyítod a szerelmedet, a kitüntető figyelmet, személyében csodás partnerre találhatsz. A kapcsolatot lépésről lépésre, lassan érdemes felépítened. Engedd meg neki, hogy megismerjen, és megadhassa neked a bizalmat. A kitartás, a hűség nála ugyanis mindennél fontosabb.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top