Horoszkóp

Angyali üzenet május 24.: Pontosan annyit adj, amennyit kapni szeretnél

Az angyalok csütörtöki üzenete az univerzum egyik legfontosabb alapszabályára hívja fel a figyelmedet. Szerintük ugyanis a Földön hihetetlenül sok a félreértés az adok-kapok egyensúlyával kapcsolatosan. A legtöbb rossz érzés és hiány pontosan ebből fakad. És nem azért, mert keveset adnál. Sőt...

Az angyali üzenet szerint

adni és kapni a lélegzéshez hasonló. Amennyit belélegzel, pontosan annyit lélegzel kifelé is. A belélegzést értelmezheted úgy, mint amikor kapsz, hiszen magadba szívod a friss és éltető levegőt, míg a kilélegzéssel kifelé adsz, hiszen kifújsz magadból mindent. Tégy egy próbát tudatosan, akár már most. A mély és lassú lélegzetvétellel fogadj el, a mély és lassú kilélegzéssel pedig árassz, és adj önmagadból. Csodás érzés? Nem véletlenül. Ilyenkor tökéletes egyensúlyban érzed magad. Pontosan annyit adsz, amennyit kapsz.

„Amikor csak kilélegzel, vagyis adsz, vagy csak belélegzel, vagyis kapsz, elveszíted az univerzum ritmusát.”

Amikor a mindennapokban kibillensz az egyensúlyból, mert sokkal többet adsz, mint amennyit másoktól kapsz, úgy érezheted, a többiek kihasználnak téged. Az érzés elszomorít, nem érzed az adok-kapok egyensúlyának felszabadító örömét. Ezt akkor sem érzed, amikor többet fogadsz be, mint amennyit adni tudnál. Az angyalok pontosan látják, lehetetlenség a nap minden egyes pillanatában pontosan ugyanannyit adni, mint amennyit elfogadhatsz, az egészséges egyensúlyra ugyanakkor érdemes törekedni.

„Adj önzetlenül és örömmel mosolyt, segítséget, figyelmet, pénzt, időt, és mi megajándékozunk mindazzal a szeretettel, amire vágysz.”

Az angyalok

szerint bőségesen elegendő önzetlenül adnod, anélkül, hogy bármit is várnál cserébe. A viszonzást ugyanakkor fogadd ugyanígy örömmel, amely a legváratlanabb pillanatokban bukkanhat fel önzetlen segítség, bókok, figyelmesség vagy ajándékok formájában. Soha ne szabadkozz, amikor valaki kinyitja neked az ajtót vagy segít a csomagokat cipelni, vagy egyszerűen rád mosolyog. Ilyenkor csak annyit mondj: köszönöm szépen. Csupán ennyi kell az adok-kapok egyensúlyához.

Gyakorold már ma, adj önzetlenül bármit, közben mantrázd, amilyen gyakran csak teheted:

„Most pedig kegyesen fogadok be minden jót az életembe.”

napi angyali üzenet május 24

Az angyalok üzenete szerint annyit adj, amennyit kapni szeretnél (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top