Horoszkóp

Angyali üzenet június 1.: Eljött a szórakozás ideje

Az angyalok ma talán még szokatlanabb üzenettel fordulnak hozzád. Olyasmit kérnek, amire biztosan felkapod a fejed, és talán azt mondod, nincs most erre időm. Kérd őket és segítenek, hogy önmagadra figyelhess, hiszen eljött a szórakozás ideje. Ugye megfogadod a tanácsot?

Az angyalok furcsa üzenetet küldenek a nyár első napján. Azt mondják, túl sokat dolgoztál az elmúlt időszakban, rád fér az alapos pihenés. Gondolj csak bele egy picit, mennyire voltál ingerült, stresszes, feszült az elmúlt napokban, hetekben? Mennyit aggodalmaskodtál? Ugye, már te is érzed, bőven rászolgáltál, hogy eleget tégy a kérésüknek.

Az angyali üzenet szerint

„Kérünk téged, tedd félre egy időre a munkát. Ne aggódj, a kötelezettségeidet felügyeljük, és segítjük. A játékosság, a kacagás, a derű tölti fel a lelkedet. És most erre van a legnagyobb szükséged.”

Minden alkalommal, amikor kimerültnek, erőtlennek, kedvetlennek érzed magad, engedd meg a szabadságot, a lazítást. A feladatok megvárnak. Munkahelyeden is tudják, hogy a leghatékonyabb a jókedvű, vidám, energiával teli munkatárs. A töltekezés, a pihenés mindenkinek jár. Neked is. Végy ki már ma néhány nap szabadságot, ha teheted utazz el, szakadj ki a megszokott rutinból.

Az angyalok javaslata szerint a feltöltődéshez lépj ki a szabadba, töltsd a hétvégét a friss levegőn, erdőben, hegyekben, ahol alkalmad nyílik a mozgásra, a sétára. Belegondoltál már, mennyi időt töltesz a négy fal között? A munkahelyed zárt irodájában, az otthonodban, talán csak a tisztának kevésbé nevezhető városi levegőt szívod magadba. Legalább nyisd ki az ablakokat, engedd be a napfényt, a friss oxigént.

Az angyalok szerint is

„Tested és lelked épp úgy vágyik a fák a növények, a virágok csodás látványára, a friss levegőre, az illatokra. Még ma sétálj ki a szabadba, ahol a lehető legközelebb lehetsz Természetanya bölcsőjéhez.”

Talán megteheted, hogy máris abbahagyod, amit eddig csináltál vagy előbb fejezd be a munkát, mint általában. A lelkiismeret-furdalást add át az angyaloknak. Indulj ki a szabadba, töltsd fel magad energiával, örömmel, jókedvvel. Megérdemled a pihenést, a szabadságot, a mókát és a szórakozást. Az első júniusi hétvége tökéletes lehetőségeket kínál erre.

napi angyali üzenet június 1.

Megérdemled a pihenést, a szabadságot (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top