Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp július 31-augusztus 6.: Különleges segítséget nyújtanak most az angyalok

Különleges segítséget nyújtanak a héten az angyalok. Lehet, bánat gyötör vagy éppenséggel a nagy szerelemre vágysz, de az is lehet, az életcélodat nem találod. Bármi is foglalkoztasson a héten, az angyalok segítenek és támogatnak a megoldásban. Vajon miben és melyik angyal segít neked? A csillagjegyednél megtalálod a választ.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyAzrael arkangyal segít feloldani a rosszkedvedet, és segít abban is, hogy a bánatod elillanjon. Most talán megbántva érzed magad, mert valaki nem úgy reagált egy ötletedre, ahogy szeretted volna. Azrael arkangyal segít megbocsátani mindenkinek, aki megbántott. Még az sem baj, ha nem érted, mi oka volt erre.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyRaguel arkangyal segít, hogy a harmónia visszatérjen a szerelmi életedben. Mindegy, van-e párod, most mindenképpen érdemes megkérned Raguel arkangyalt, hogy segítsen megtalálni a harmóniát, amit eddig úgy hiányoltál a szerelmi életedből. Ha pedig úgy érzed, belefáradtál a társkeresésbe, Raguel arkangyal új lendületet ad neked.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyMetatron arkangyal segít megtalálni a közös hangot a gyerekekkel. Az ő segítségével pontosan tudni és érteni fogod, mire van szüksége a gyerekeknek, és az sem jelent majd gondot a számodra, hogy megtaláld azt a programot, játékot vagy elfoglaltságot, ami leköti őket, és persze még tanulhatnak is belőle valami hasznosat.

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyRafael arkangyal az utazók védelmezője, de ezt csak a legfelkészültebbek tudják róla. Ha utazol a héten, akár csak rövid távra is, érdemes megszólítanod Rafael arkangyalt, és érdemes a segítségét, a figyelmét, a védelmét kérned. Ha pedig értékes a csomagod, azt is kérheted tőle, hogy arra még inkább figyeljen oda.

heti angyalhoroszkóp július 31-augusztus 6.

Különleges segítséget kapnak a csillagjegyek az angyaloktól (Thinkstockphotos)

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópSámuel arkangyal segít megtalálni az életcélodat. Vagy, ahogy az pontosabb lenne, az új életcélodat. Az életcélunk időről időre változik, a tiéd is egy ilyen változásban van ezekben a napokban. Érdemes megkérned Sámuel arkangyalt, hogy segítsen felismerni a következő életfeladatot, azt, amely újra örömet hoz az életedbe.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegySandapfon arkangyal folyton olyan zenéket küld neked, amelyek sokat jelentenek neked, és amelyek segítenek meggyógyulni is. Mindegy, hogy Youtube-on, a telefonodon, a rádióban vagy egy fesztiválon hallgatsz zenét, biztos lehetsz benne, most csupa olyan dallammal találkozol, amelyek segítenek neked.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyŐrangyalod olyan erős vezettetéssel vesz körül a héten, hogy szinte el sem lehet téveszteni. Figyeld meg, mi az, amire folyton könnyű lehetőséged kínálkozik, melyik az az irány, amelybe az életed terelődik folyamatosan? Amikor Őrangyalod vezettetésével haladsz, hamarosan megtalálod a megoldást a nehéz helyzetekben is.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyHaniel arkangyal segít elengedni egy régi rossz emléket a héten. Ez az emlék talán már meg sincs pontos képek formájában, csak rossz érzésként, balsejtelemként maradt meg benned. Haniel arkangyal segít elengedni a balsejtelmet, és segít továbblépned a könnyed, felszabadultság irányába.

heti angyalhoroszkóp július 31-augusztus 6.

Ezen a héten különösen érdemes az angyalok segítségét kérni (Thinkstockphotos)

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyGábriel arkangyal segít neked a héten kimondani az igazadat, méghozzá olyan hatékony és szeretetteli módon, hogy végül senki sem sértődik meg, mert nem lesz miért. Ha már régóta nyomja a bögyödet valami, egyszerűen csak kérd meg Gábriel arkangyalt, segítsen úgy megfogalmazni az igazadat, hogy az mindenkinek segítsen.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyZadkiel arkangyal segít, hogy könnyebben eszedbe jusson, amit már látszólag elfelejtettél. Ha pedig úgy érzed, ott van a nyelved hegyén, csak épp mégsem tudod kimondani, akkor szinte másodpercek alatt az eszedbe juttatja a szót, amit keresel. Zadkiel arkangyallal biztos lehetsz, hogy semmire sem felejted el a választ a héten.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyMihály arkangyal segít neked akkor is, ha úgy érzed, ebben a fülledt nyári időben képtelen vagy dolgozni, és a fontos dolgokat sem tudod elvégezni. Ő az az angyal, aki motiváltabbá, lendületesebbé és energikusabbá tehet a héten. Kérd meg, vigye el a motiválatlanságodat és cserélje szeretetre és lendületre azt.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyZsofiel arkangyal segít kitakarítani az aurádat a héten. Igen, néha az energiarendszerednek is szüksége van egy kis takarításra. Zsofiel arkangyal ragyogó, pink színű fénnyel mossa át az aurádat, ha kéred. Ez a rózsaszín fény segít, hogy minden félelem, blokk és alacsony rezgésű energia, amely esetleg körülötted van, feloldódjon a szeretetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top