Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel megütöd a főnyereményt

Ez a három csillagjegy valódi főnyeremény, amennyiben hosszú, tartós és boldog párkapcsolatra tervezel. A horoszkóp szerint ők azok, akik minden adottsággal rendelkeznek, hogy kitűnő férjekké válhassanak. Nos, köztük van a párod? Esetleg te születtél a jegyek valamelyikében? Minden részletre fény derül.

Az Oroszlán férj nagyon tud szeretni

oroszlán csillagjegy legjobb férjek horoszkópAz Oroszlán férfi megkülönböztető figyelemre, tiszteletre vágyik, és amikor párkapcsolatában megkapja mindezt, ő lesz a világ legjobb partnere, a világ legjobb férje. Viszont ő is szavakból ért elsősorban, ezért tudnia kell, mire vágyik a felesége, mi az, amit a legfontosabbnak tart az életében. Az Oroszlán férj nagyon empatikus és megértő típus, és vele az idő múlásával is pontosan ugyanolyan marad a szerelem, mint amilyen a kapcsolat elején volt. Valójában igazi gyermeki lélek lakozik benne, aki vidámságra, boldogságra, mosolyra, kacagásra, kalandokra vágyik. Ezért olyan feleséget választ, akiben gondoskodó, ugyanakkor önfeledt, könnyed és szeretetteljes partnerre találhat.

A Halak férj átadja magát az érzéseknek

halak csillagjegy legjobb férjek horoszkópA Halak férfi valójában férjnek született. Képes magát teljes mértékben átadni a nőnek, akit igazán szeret, anélkül, hogy úgy érezné, bármilyen csorbát is szenvedne férfias tulajdonságaiban. Mindent megtesz a feleségéért, nagyon szívesen tölti a szabadidejét a családdal, a gyerekekkel. Amíg igazán és szívből szeret, amíg megkapja párjától a számára is fontos figyelmet, benne a megcsalás gondolata sem merül fel. A Halak férj nem fél megmutatni az érzéseit, de ugyanezt várja el a szerelmétől is. Gondoskodó, érzelmes feleségre vágyik, aki épp úgy békére, nyugalomra és megértésre törekszik, mint ő.

A Bika, a meggondolt férj

bika csillagjegy legjobb férjek horoszkópA Bika férfi csak azt követően kéri meg a szerelem kezét, miután gondosan előkészítette az életét. Megfelelő munkát talált magának, saját lakással, autóval rendelkezik, és úgy érzi, korban is megérett a házasságra. Nem hamarkodja el a döntést, de onnantól, hogy kimondta a boldogító igent, csak a felesége és a családja létezik a számára. Ő is képes áldozatokat hozni a házasság oltárán, nagyon kedves és jó lelkű csillagjegy. Igaz, nem kifejezetten kedveli a házimunkát, de minden segítséget megad a párjának, ha igényli. Munkájában szorgalmas és nagyon kitartó, stabil anyagi biztonságot teremt a családnak. Hozzá hasonlóan kedves és melegszívű, érzéki és szenvedélyes feleségre vágyik. A Bika férj hajlamos lehet a hízásra és a lustaságra, ezért nem árt őt kicsit noszogatni és mozgásra ösztönözni.

házasság csillagjegy legjobb férjek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek valódi főnyeremények a házasságban (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top