Horoszkóp

Heti horoszkóp 2018. október 15–21.: A hét közepén próbára tesz az élet

Ezen a héten a csillagok próbatételek elé állíthatják a csillagjegyeket. Lesz, aki könnyedén, mások nehezebben veszik majd az akadályokat. A hosszú hétvégére aztán megnyugszanak a kedélyek... A heti horoszkópból kiderül, ki és mire számíthat a héten.

KOS

kos heti horoszkópA Bak Holdnak köszönhetően a hét elején könnyen tudsz koncentrálni. De ne legyenek elvárásaid. Szerdától ugyanis három napon keresztül a fix jegyekben járó bolygók (Hold, Vénusz, Merkúr, Mars, Uránusz) merevségre hajlamosítanak. Aki pedig merev, tutira összetűzésbe kerül valaki mással. Amennyiben ki akarsz maradni a vitákból, légy rugalmas. Péntektől már a víz dominál, amitől könnyen lehetséges, hogy csapadékossá válik az időjárás, a hangulat meg érzelgőssé. Az első két nap a Halak Hold szerint számodra a fáradtság kipihenéséről szól majd.

BIKA

bika heti horoszkópJól indul a heted, a Bak Hold ugyanis azt mutatja, hatékony leszel a hét elején. Végre mindent meg tudsz tervezni, és minden a terveid szerint halad. Szerdától megfordul a világ, a fix jegyekben járó bolygók merevségre való hajlamot jeleznek. Vigyáznod kell, ha szeretnéd megőrizni azt a békét, ami a hét elejét jellemezte. A viszontagság három napon keresztül tart, szerdán, csütörtökön és pénteken. A hosszú hétvége csodás fényszögekkel indul, meghatottságot érezhetsz, talán még a könnyeid is kicsordulnak…

IKREK

ikrek heti horoszkópHiába közeleg a hosszú hétvége, nem leszel fel dobva a hét első két napján. A munka és a kötelességek nyomasztóan hatnak rád. Csak szerdától leszel jobb passzban, amikor a Vízöntő Hold jó hatással lesz rád. Azonban három napon keresztül, szerdán, csütörtökön és pénteken próbára tesz az élet. Szokatlanul rugalmatlanná válhatsz a rugalmatlan bolygók (Hold, Vénusz, Merkúr, Mars, Uránusz) miatt. A hosszú hétvégére érdemes programot szervezned, de azért jusson idő lustálkodásra is. Ne feszítsd túl a húrt, könnyen elpattanhat…

RÁK

rák heti horoszkópCsupa szigorú emberrel lesz dolgod a hét legelején. Ha kellemetlenül érzed magad, menj el onnan, vagy szólj. Nem kell eltűrnöd a goromba stílust. Szerdától egyre nyomasztóbbnak érezheted a közelgő hosszú hétvégét, mert egyelőre csak annyit érzékelsz, mennyi mindent kell megvenned. A kiadások aggasztanak ezúttal a leginkább a fix jegyekben járó bolygók (Hold, Vénusz, Merkúr, Mars, Uránusz) miatt. Szerencsére szombattól sokkal jobban érezheted magad a bőrödben. Vasárnapra virradóan jósló álmaid lehetnek. Figyelj rájuk.

heti horoszkóp 2018. október 15-21.

Próbák elé állítják a héten a csillagok a csillagjegyeket (Thinkstockphotos)

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópHét elején kellemes, kedvező fényszögek segítenek neked. Végre nem esik nehezedre a munka és a koncentrálás. Szerdától furcsa folyamat veszi kezdetét, a szilárd jegyekben járó bolygók (Hold, Vénusz, Merkúr, Mars, Uránusz) szilárddá tesznek téged is. Vigyázz, mert három napon keresztül valójában csapdát állítanak” a bolygók. A legrázósabb a Mars provokációja lesz. Ne hagyd magad felbosszantani. A hosszú hétvége első fele költségesnek ígérkezik, amennyiben meggondolatlanul költekezel. Most jobb, ha tudatosan vigyázol a pénzedre!

SZŰZ

szűz heti horoszkópSzó szerint elemedben leszel hétfőn és kedden, amikor minden gördülékenyen megy. Végre erősnek érzed magadat. A hét közepén viszont besokallhatsz a rengeteg munkától. A bolygók azt jelzik, megszállottan hajtasz, hogy a hosszú hétvégén ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Pedig nem szabadna túlzásba esned, máskülönben a hétvégét ágyban töltheted. A mértékletesség a munkában is fontos. A hosszú hétvége eleje vizesnek ígérkezik a vizes jegyekben járó bolygók szerint. Lehet csapadék, de könnyek egyaránt.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópSzinte biztos, hogy családi ügyek vonnak el a munkádtól a hét elején, ami pedig jócskán megnehezíti a dolgodat a munkahelyeden. Szerdától ugyanakkor elemedben leszel. A Hold a Vízöntőben életvidámságot hoz neked, innentől pedig sokkal könnyebben alakul az életed. Csupán a merevség okozhat fejtörést. Nem jó, ha mereven ragaszkodsz ahhoz, ami szerinted a jó megoldás. Erre most a fix jegyekben járó bolygók hajlamosítanak: Hold, Vénusz, Merkúr, Mars, Uránusz. A négynapos hosszú hétvége gondokkal indulhat, de szerencsére csak a kimerültség jön ki rajtad.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópRengeteg információt kapsz a hét legelején, ezért nagyon kell figyelned, nehogy elmulassz egyet is. Azonban nem szabad rágörcsölnöd, pláne azért nem, mert szerdától a fix jegyekben járó bolygók (Hold, Vénusz, Merkúr, Mars, Uránusz) merevségre hajlamosítanak. Ráadásul bolygód, a Mars is fix jegyben jár, szóval most valódi kihívás lesz a rugalmasság megőrzése. Majd jön a hosszú hétvége, ami nagyon jól indul, a vizes bolygók vizes programnak kedveznek. Mehetsz úszni, szaunázni, wellnessezni. Válogass kedvedre, és ne maradj otthon.

heti horoszkóp 20018. október 15-21.

Kipihenhetik magukat a hosszú hétvégén a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

NYILAS

nyilas heti horoszkópA hét elején a pénzügyek fejtörést okozhatnak neked, de ettől még figyelned és teljesítened kell. Vigyázz, most ne hibázz. Szerdától egyre felszabadultabbnak érzed majd magadat a levegős jegybe lépő Hold szerint. Egyre jobban várod a közelgő hosszú hétvégét, örömmel szervezkedsz, tervezgetsz, intézkedsz. A négynapos hétvége elejét mindenképpen töltsd a családoddal – javasolja az érzékeny Halak Hold. A barátságos fényszögek barátságos hangulatot ígérnek. Szóval csináljatok közös programot.

BAK

bak heti horoszkópA hét hét eleji kitűnő fényszögek kitűnő formába hoznak téged. Tele leszel önbizalommal, elszántsággal, energiával, ezért érdemes minél több feladatot időzítened ekkorra. Szerdától lazul a fegyelem nálad és a többieknél is, amiben közrejátszik a közelgő hosszú hétvége. Miközben merevségre hajlamosítanak a bolygók – Hold, Vénusz, Merkúr, Mars, Uránusz –, ügyelj rá, hogy mindig mindenhez kellő rugalmassággal állj hozzá. A hosszú hétvége a vizes jegyekben járó bolygók szerint meglehetősen vizesen indul, lehet eső, de mély érzelmek, sírás éppen így.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópFegyelmezetten és hatékonyan kezded a hetet a Bak Hold szerint. Csendben, feltűnés nélkül tedd a dolgodat. Meg fogsz lepődni, mennyit tudsz haladni. Szerdától a Hold a Vízöntőben érzékennyé és merevvé tehet téged, amire rátesz egy lapáttal a többi fix jegyben járó bolygó (Vénusz, Merkúr, Mars, Uránusz) is. Fogd fel úgy, te most épp rugalmasságból vizsgázol. Ez csak akkor sikerülhet, ha tudatosan figyelsz magadra. A hosszú hétvége vizesen indul a vizes jegyekben járó bolygóknak (Halak Hold, Skorpió Merkúr és Vénusz, Halak Neptunusz) köszönhetően.

HALAK

halak heti horoszkópJó lenne, ha a hét elején jó tempóban haladnál a munkáddal, hogy a hosszú hétvégére mindennel végezni tudj. Szerdától fellélegezhetsz, és kicsit lazábban állhatsz a munkához. Azonban a fix jegyekben járó bolygók (Hold, Vénusz, Merkúr, Mars, Uránusz) merevségre hajlamosítanak téged és a többieket is. Ha mindenki ragaszkodik a saját véleményéhez, abból garantáltan nézeteltérés alakul. A hosszú, négynapos hétvége kitűnően alakul a számodra, szombaton és vasárnap szuper fényszögek szuper hangulatot ígérnek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top