Horoszkóp

3 valódi társra találhatsz rá életedben

Minden kapcsolat és találkozás lelked fejlődését szolgálja, érted történek. Ez a háromféle társ ugyanakkor különleges jelentőségű, hiszen ők azok, akik örökre megváltoztatják az életedet. Rájuk mindenkor emlékezni fogsz. Vajon találkoztál már velük?

1. A lelki társad

Lelki társad az a partner, akivel együtt rezonálsz a világ rezgéseire. Minden furcsaságodat megérti, nincs az a helyzet, amiben előtte kényelmetlenül éreznéd magad. Vele hosszú éveket is külön tölthetsz, amikor aztán ismét találkoztok, olyan, mintha sosem váltatok volna el. Lelki társad egyáltalán nem biztos, hogy az ellenkező nem tagjai közül kerül ki, nem feltétlenül ő életed szerelme. Sőt! Lehet ő az anyukád, a testvéred, de a legjobb barátod is.

2. Társad a tükröd

Az eléd tükröt tartó társat talán elsőre nem is igazán kedveled. De aztán később mégsem tudsz nélküle élni: ő az, aki mindig őszinte és egyenes veled. Ha nem mondaná a szemedbe, hogy ezúttal valamit rosszul tettél, lelked sem tudna előrelépni, fejlődni. Lehet, gyakran vitáztok egymással, de ezek mind a kettőtök fejlődését szolgálják. Neki te mutatod a legpontosabb képet, tükröt.

3. Társad az őrangyalod

Ebben a megfogalmazásban az őrangyalod lehet a legjobb barátod éppúgy, mint az egyik tanárod, egy mentor, egy guru, akire felnézel, aki ösztönöz és segít téged. Inspirációval, bátorsággal és reménnyel tölt fel a jelenléte, segít átlendülni a küzdelmes időszakokon, a bizonytalanságokon. Ő csak elindít a spirituális fejlődés útján, amelyen haladva egyre kevésbé lesz szükséged a tanácsaira. 

themindsjournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top