Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek náluk jóval fiatalabb hölgyekkel randiznak

Sokan akadnak olyanok, akiknél az életkor döntő tényező lehet, mielőtt randira hívják álmaik hölgyét. Ezek a csillagjegyek ilyenek, ők általában a náluk fiatalabb hölgyek társaságát keresik. A horoszkópból az is kiderül, miért...

A Bika a támasz szeretne lenni

bika csillagjegy párkapcsolat fiatalabb hölgy randi horoszkópA Bika nagy valószínűséggel nála fiatalabb hölgyet hív randira (vagy legfeljebb vele egykorút). Romantikus gesztusai ugyanis – amelyekkel álmai asszonyát szeretné elvarázsolni – ennél az életkornál érnek a legnagyobb valószínűséggel célba. A párkapcsolatban a Bika a „tapasztalt” szerepét szánja magának, vagyis ő szeretné új dolgokkal, új élményekkel megismertetni a hölgyet, és miután vélhetően jóval több tapasztalattal is rendelkezik a szerelméhez képes, erre meg is nyílik az esélye. A fiatalabb partnerrel gondoskodóbb lehet, támaszt jelenthet számára, cserébe párja elragadtatással tekint és néz fel rá.

A Rák szereti, ha felnéz rá a párja

rák csillagjegy párkapcsolat fiatalabb hölgy randi horoszkópA Rák magában hordozza a törődésre való hajlamot, ami természetesen a párkapcsolatában még inkább érvényesül. A randevúk során is arra a kérdésre próbál választ kapni, vajon a szorosabb kapcsolat esetén is gondját tudja-e majd viselni párjának. Éppen ezért hajlamos érzelmileg rászorultabb társat választani magának, olyan partnert, aki szívesen vállalja az alárendelt szerepét. Úgy gondolja, ha ilyen módon választ, mindig nagyon szükség lesz rá. Talán már ebből is érthető, a Rák miért a fiatalabb hölgyek között keresi párját. Szüksége van rá, hogy új ismeretekre tanítson, hogy védelmezzen és óvjon, és persze arra is, hogy párja csodálja és felnézzen rá.

A Mérleg a szenvedélyt keresi

mérleg csillagjegy párkapcsolat fiatalabb hölgy randi horoszkópA Mérleg nem hessegeti el a gondolatot, hogy nála idősebb hölgyet hívjon randevúra, hiszen ő mindenkor a kiegyensúlyozott, szoros kapcsolat mellett teszi le a voksát. Nem érzi jól magát, túlzottan laza, vagy a se veled se nélküled kötelékben. Hosszútávú viszonyra törekszik, amit a korban nála idősebb partnerre nagyobb eséllyel találhat meg. A Mérleg ugyanakkor nagyon szenvedélyes kapcsolataiban, partnerétől is ugyanezt az odaadást várja. A lángolást, a szenvedélyt viszont nagyobb eséllyel találja meg egy nála fiatalabb hölgy személyében, aki gátlástalanságával, spontaneitásával adja meg számára az izgalmakat.

horoszkóp randi csillagjegyek fiatalabb hölgyek

Ezek a csillagjegyek szívesen randiznak náluk fiatalabb hölgyekkel (Thinkstockphotos)

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top