Horoszkóp

Ma van 2018 utolsó tízmilliószoros napja

Idén október 30-án ünneplik a tibetiek az év negyedik legnagyobb vallási ünnepét. Ez a nap azért is különleges, mert tízmilliószoros erővel hat. Ma a gondolatokkal különösen erőteljesen teremthetsz. Egyszerűbben, gyorsabban, mint sejtenéd. Ne hagyd ki 2018 utolsó tízmilliószoros napját.

A tízmilliószoros napok a buddhista filozófiához, valláshoz kapcsolódnak. A hívek Buddha életének legfőbb eseményeire emlékeznek ezeken a különleges napokon. Minden évben négy bámulatos energiájú napot ünnepelnek.

Ezt jelentik a tízmilliószoros napok

  1. Az első napon a tibetiek Buddha csodáit ünneplik.
  2. A második napon Buddha születésnapját, amely egyúttal megvilágosodásának napja is.
  3. Az év harmadik tízmilliószoros napján arra az eseményre emlékeznek, amikor Buddha visszatért a tanításhoz, követőit pedig beavatta a Négy Nemes Igazság tanába. Ekkor forgatta meg a először a Dharma, vagyis az Igazság kerekét.
  4. A negyedik napon a legendák szerint Buddha az istenek birodalmába látogatott.
tízmilliószoros nap 2018. október 30.

A Dharma kereke – a tibetiek legkülönlegesebb szimbóluma (Thinkstockphotos)

A gondolatok ma tízmilliószoros erővel hatnak

A tízmilliószoros napok az év ritka pillanatai. Már csupán ezért is érdemes a mai napon száműznöd magadból a negatív gondolatokat és érzelmeket, és helyettük tudatosan a jóra, a pozitívra helyezni a hangsúlyt. Gyorsan megtapasztalhatod, hogy önmagában ettől is mennyivel jobban érzed magad ezen az október végi kedden. Idén a mai az utolsó tízmilliószoros nap, ezen a napon a gondolataid tízmilliószoros erővel hatnak. Ma tedd azt másokkal, amit önmagadnak kívánnál. Ma a szeretet vezéreljen téged. A jó cselekedetek is tízmilliószoros erővel hatnak, és térnek vissza hozzád.

A tízmilliószoros napon te is kívánhatsz

Kívánj a tízmilliószoros napon valamit, amit igazán szeretnél megvalósítani. Érdemes megadnod a módját ennek a kívánságnak. Gyújthatsz füstölőt, gyertyát, illóolajat párologtathatsz, sőt virágokat is tehetsz az asztalra. Ma felajánlhatod a szeretetedet, önzetlenül tehetsz önmagadért, és persze másokért is. Légy ma kedves és figyelmes önmagadhoz, engedd meg magadnak a jót. Ezen a napon kijár a kényeztetés. Így teremtheted meg magadnak, így vonzhatod be mindazt, amire igazán vágysz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top