Horoszkóp

Karácsonyi pénz- és bőséghoroszkóp: ajándékozd meg magad bőséggel

A legnagyobb karácsonyi ajándék, amit adhatsz magadnak, a bőségtudat ajándéka. Ajándékozd meg magadat azzal, hogy a bőségre, a gyarapodásra és testi lelki jólétre fókuszálsz gondolatban. Karácsony heténél mindehhez keresve sem találhatnál alkalmasabb időpontot.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyAjándékozd meg a családodat az időddel. Szeretteid valóban a jelenlétednek, az idődnek örülnek a legjobban. És persze annak, ha végre nem rohansz sehova. Szeretteid annak örülnek a legjobban, ha végre együtt lehettek, és együtt nevethettek.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyKevésnek érzed magad egy kihíváshoz, talán úgy érzed, ezt anyagilag sem engedheted meg magadnak. Figyeld meg, honnan van benned ez a félelem. Ha a félelem az szívedből származik, érdemes komolyan venned, máskülönben engedd el, és ne is törődj vele.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyNem olyan nehéz megoldanod azt a helyzetet, amelyben vagy. Azt hiszed, ehhez rengeteg pénzre lesz szükséged, de ez nem igaz. Valójában az ötleteidre, a kreativitásodra lesz csak szükség. Valójában arra lesz szükséged, hogy kreatívan gondolkozz, és teremts. Ma megteheted.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyNyugalom, minden rendben van. Most ezt a mondatot kellene mondogatnod, és ennek a mondatnak kellene a legfőbb mantrádnak lennie. Karácsony előtt hajlamos lehetsz az aggódást, a feszültséget, a stresszt választani. Holott most mindenben a nyugalmat keresheted.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyMilyen ajándékkal leped meg magadat? Mindketten tudjuk, úgyis arra készülsz, hogy ezen a karácsonyon is szép ajándékkal lepd meg magadat. Nem kell titkolnod, és ez rendben van így. Sőt! Azzal, ha karácsonyra magadnak is ajándékot adsz, az önszeretet gesztusát gyakorlod.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegyEgész héten ünnepi hangulatban vagy, és arra törekszel, hogy a családod, a gyerekek és a barátnőid is minél inkább ünnepi hangulatba kerüljenek. Nem szabad azonban kötelezővé tenni az ünnepi hangulatot a többiek számára, hiszen van, akinek most egyáltalán nem ünnepi ez az időszak.

karácsonyi pénzhoroszkóp

Ajándékozd meg magadat a bőséggel karácsonyra (Thinkstockphotos)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyItt az ideje, hogy megajándékozd magad a tudással. Olyan tudással, amely segít neked abban, hogy jobb életed legyen. A tökéletes ajándék éppen ezért valamilyen könyv, vagy tanfolyam. Ezeket magadnak is megveheted ám, ha úgy alakul! Miért ne ajándékozhatnád meg magadat?

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegyTudod, minek van a legnagyobb bőségteremtő ereje számodra? A békének. Azzal, ha békét kötsz, valójában jövedelmező szerződést kötsz meg. Ha béke van benned, sokkal könnyebben és sokkal egyszerűbben érkezik meg életedbe a bőség és a vágyott pénz.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegySzívesen adnál karácsonyi ajándékot erődön felül is. Ahelyett, hogy így teszel, most sokkal jobb megoldás lenne, ha csak annyi ajándékot adnál, amennyit tudsz. Azt se felejtsd el, a valódi ajándék szívből jön, nem pedig az, ami sokba került.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyTudod, hogy ezen a héten mivel teheted a legtöbbet a bőségért, és azért, hogy jövőre minden jól alakuljon? Azzal, ha most pihensz és a családra koncentrálsz. Engedd meg magadnak a pihenés luxusát. Ez a luxus még több luxust hív az életedbe jövőre.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyA legszívesebben minden szembejövőt megajándékoznál egész héten. Ez nem is olyan rossz ötlet! Legyen nálad minden napra egy kis meglepetés, valami olyan apróság, amit odaadhatsz annak, akivel találkozol. Így sokaknak okozhatsz csodaszép napokat.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyA karácsony előtti hét a béke és a nyugalom áldását hozza neked. Azokat az áldásokat, amelyekre olyan régóta vágysz. Azokat az áldásokat, amelyeket eddig is kértél, de eddig valahogy nem sikerült átvenned ezeket. Hidd el, most minden rendben lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top