Horoszkóp

Szilveszteri pénz- és bőséghoroszkóp: Új év, új pénz, új bőség?

Mit tehetsz, hogy 2019 a bőség éve legyen számodra? Ezt egy rövid horoszkópban nem egyszerű kifejteni. Ugyanakkor remek tanácsot kapsz, hogy az új év első hetét, hogyan teheted valóban a bőség hetévé, és hogyan alapozhatod meg a pénzügyeidet 2019-re.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyNem arra való a munka, hogy minden percedet a pénzkereséssel töltsd. A munka arra való, hogy kiteljesedj benne, megvalósítsd önmagad. Pontosan ezért is fontos, hogy olyan munkát válassz, amelyet valóban szeretsz. Ha ez megvan, a pénz özönleni fog hozzád.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegySzívesen fojtod ételekbe a feszültségedet, és akár pozitív, akár negatív érzelmek árasztanak el, szívesen eszel sokat. Az érzelmek valódi feldolgozásához sokkal jobb megoldás, ha önmagadba nézve megvizsgálod az érzelmeidet. Ha felszínre engeded azokat, sokkal többet segítesz magadon ezen a héten, és egész évben is.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyAhelyett, hogy menekülsz egy vállalkozás ötlete elől, ideje lenne beleállni ebbe az ötletbe. Épp ideje, hogy szembenézz a vágyaddal, és megvalósítsd magadat. Itt az ideje, hogy ne csak halogasd az önmegvalósítást, hanem bele is vágj.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyA legszívesebben átaludnád ezt a hetet, de attól félsz, azzal mindent el is rontasz. De ez butaság. Azzal, ha ezen a héten alszol, valójában rápihensz az évre. Jó, nem kell valódi téli álmot aludnod, elég lenne az is, ha egyszerűen csak odafigyelnél, hogy eleget pihenj.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyNéha elveszíted a fókuszodat. Néha elveszíted azt a fókuszt, amely megmutatja, merre kellene menned. A héten figyelj oda, hogy újra megtaláld a fókuszpontot, és újra elindulj az álmaid felé. Mert az álmaid megvalósítása tesz téged valóban gazdaggá.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegyMeg kell tanulnod, ki az, akinek hallgathatsz a pénzügyi tanácsára, és ki az, akinek nem. Nem biztos, hogy a gazdagok jó tanácsot adnak. Lehet, a jó tanács helyett inkább eltitkolják, ami jó tanács lenne. Mindenkor arra hallgass, aki szívből beszél veled.

szilveszteri pénzhoroszkóp

Sok pénzt, bőséget, jólétet kívánunk 2019-re (Thinkstockphotos)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegySzeretnél visszatérni a néhány évvel ezelőtti önmagadhoz? De miért nem a mostani legjobb önmagad akarsz lenni? Ne visszafelé nézz, hanem fordítsd előre a fejedet, és egyszerűen csak menj előre, az új céljaid, az új álmaid, az új bőséged felé.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegyOlyan sokan vannak, akik be akarják bizonyítani, hogy nem bánsz jól a pénzeddel. Ők azok, akiknek nem is kellene hallgatnod a szavára, pláne a tanácsaira. Helyettük most figyelj a belső hangodra. A belső hangod csalhatatlanul tudja, mi tesz gazdagabbá téged.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyEngedd meg magadnak a bőséget! Engedd meg magadnak, hogy pénzt fogadj el az emberektől. Ha jobban megnézed, rájöhetsz, az emberek valójában mindent megtesznek, hogy fizethessenek neked. Neked csak hagynod kellene, hogy megjutalmazzanak a munkádért.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyNe gondolkozz túl nagy lépésekben a héten. Talán eddig is az volt a legnagyobb probléma, hogy egyszerre túl sokat akartál. Talán eddig azért folyt ki a bőség a kezedből, mert túl nagyot markoltál. Az idén építkezz tégláról téglára, haladj lépésről lépésre.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyMinden befektetett munka meghozza a gyümölcsét, így nem kell attól tartanod, hogy az energiáidat elfecséreled. Fontos, hogy autentikus és energikus legyél a héten és az új évben is. Fontos, hogy ne akarj spórolni a munkával, mert az bizony semmi jóra sem vezet.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyAz a legjobb tipp, amit ezen a héten adhatunk neked, hogy vedd komolyabban a szívedet és a szíved üzeneteit. A szíved folyamatosan beszél hozzád, és jobbnál jobb tanácsokat ad. Talán az év végi hajtásban könnyű volt figyelmen kívül hagynod, de most már hallgasd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top