Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. december 30. –2020. január 5. – Vissza kéne fogni a költekezést…

Az év utolsó két napjában, sőt aztán az új év első napjaiban is lehetnek kiadásaid. Viszont mostantól érdemes lenne alaposan átgondolni, mire és mennyit költesz. A horoszkóp szerint a szilveszternek nem kellene sokba kerülnie...

December utolsó két napjára és 2020 első napjaira is tartogat a horoszkóp fontos információkat az anyagiakkal kapcsolatosan. Ezen a héten fontos az óvatosság, a figyelem, mert veszteségek érhetnek. Nem éreznéd jól magad, ha mínusszal indítanád 2020-at. Vásárlás helyett érdemes körülnézni, mi mindent lehet még felhasználni… Ezzel ugyanis nagyon sok pénzt spórolhatsz.

S mi mindenre érdemes még figyelni ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként hihetetlen, hogy a karácsonyi költekezés után is maradt pénzed. Persze ez nem azt jelenti, hogy szilveszter miatt nagy bevásárlást kéne rendezned. Nézd át hűtőt és a kamrát, és inkább abból gazdálkodj!

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként egyértelműen túl vagy az év egyik nagy költekezésén. A karácsony a tervezettnél drágább lett, de szerencsére mégsem kell aggódnod. Hét elején olyan remek fényszög lesz az égen, ami kedvező folyamatot mutat neked.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként el kell fogadnod, hogy a karácsony véget ért, de kiadásod még mindig lesz. Szeretnél kitenni magadért szilveszterkor is. Az óév búcsúztatásának nem kell méregdrágának lennie, ha ésszel szervezed. És te ebben jó vagy.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként kifizetődik, hogy megfontoltan kezeled a pénzedet. Lehet, hogy karácsonykor többet költöttél, mint szerettél volna, de nem késő takarékos üzemmódba kapcsolni. Ettől még persze nagyon jó lesz a szilvesztered.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként tudnod kell, hogy most már öt bolygó jár a Bak jelében, ami hihetetlen fegyelmet és józanságot hoz neked. Pontosan ezekre van szükséged ahhoz, hogy az újévbe nehogy mínusszal lépj be.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként egy kis kilengés belefért még múlt héten, de itt az év vége és az új év kezdete. Most már nem kéne költekezned. Csomó alapanyag maradt, amit felhasználhatsz a szilveszteri bulin. Ezzel pedig nagyon sok pénzt spórolsz meg…

A horoszkóp szerint nem jó ötlet mínuszba menni (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként drasztikusan csökkennek a kiadásaid, ami pénztárcakímélő számodra. Túl vagy a karácsonyon, de még nyakadon a szilveszter. Utóbbinak nem kell annyira drágának lennie, mint a karácsonynak…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként a pénzügyeid nem maguktól alakulnak ilyen fényesen, hanem attól, hogy egyre fegyelmezettebb és megfontoltabb vagy. Ennek eredményét már ezen a héten érzékelheted. Az anyagi mérleged pozitív lesz…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként nem baj, ha nincs ezen a héten nagyobb bevételed. Van annyi tartalékod, hogy ettől ne ess kétségbe. Egyik ünnepből ki, másikba be: küldd szabadságra a pénzzel kapcsolatos aggodalmadat is!

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként kitűnő égi hír számodra, hogy már öt bolygó jár a Bak jelében, ami pontosan azt a szigort és higgadtságot hozza neked, amire szükséged van. Vagyis a legjobb irányba mennek a dolgaid és a pénzügyeid is…

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként hidd el, nemcsak akkor tudsz spórolni, amikor zárva vannak az üzletek. A karácsonyi költekezést helyreállíthatod ezen a héten, ha csak azt veszed meg szilveszterre, ami valóban szükséges.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként fogadd el, amit a közgazdászok javasolnak, vagyis a pénznek az a dolga, hogy áramoljon: jöjjön és menjen. Nálad most pontosan ezt csinálja. Szóval minden rendben van, hiszen keresel és költesz. A lényeg, hogy a kettő egyensúlyban maradjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top