Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy igencsak szétszórt

Építkezés és rendszerezés helyett ezek a csillagjegyek sokszor elúsznak a tervezgetéssel, a feladatokkal. A figyelmük hihetetlenül szétszórt, ezért nekik egyáltalán nem könnyű egyetlen dologra fókuszálniuk. Vajon te is köztük vagy? Akkor biztosan ismered az érzést...

1. Az Ikrek

ikrek horoszkóp szétszórt figyelmetlen csillagjegyekAz Ikrek azért hajlamos elúszni a feladatokkal, mert állandóan pörög, tapasztal, jár-kel, minden információt begyűjt. A céljait csak úgy valósíthatja meg, ha tudatosan szem előtt tartja azokat – pontosan leírja, milyen lépéseket kell tennie a megvalósítás érdekében, és ezeket természetesen lépésről lépésre be is tartja.

2. A Mérleg

mérleg horoszkóp szétszórt figyelmetlen csillagjegyekA Mérleg egész életében az egyensúlyra, a lehető legigazságosabb és egyenlőbb helyzet kialakítására törekszik. Ezért dönt pokolian nehezen, hiszen minden lehetőséget nagyon alaposan megvizsgál, és éppen ezért folyamatosan elúszik, elkésik a feladataival. Meg kell tanulnia jobban bíznia a megérzéseiben és a belső hangok szerint dönteni.

szétszórt figyelmetlen csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nehezen figyelnek csak egy valamire (Thinkstockphotos)

3. A Nyilas

nyilas horoszkóp szétszórt figyelmetlen csillagjegyekA Nyilas szeretne mindent kihozni az életből, amit csak lehetséges. Így azonban jóval kevesebb dolgot tud megvalósítani, mint amennyit elképzel. Számára nagy segítség lehet, ha olyan partnert talál magának, aki két lábbal a földön áll, és segít neki megtervezni, egy célra fókuszálva végrehajtani az elképzeléseit.

4. A Vízöntő

vízöntő horoszkóp szétszórt figyelmetlen csillagjegyekA Vízöntő híres világmegváltó ötleteiről, csakhogy ezek között a nagy ideák között gyakran teljesen megfeledkezik a cselekvésről. Eszében kell tartania, hogy a nagy ötletek megvalósítása is olyan hétköznapi teendőkkel jár, mint a számlák befizetése – az egyik nem működik a másik nélkül…

5. A Halak

halak horoszkóp szétszórt figyelmetlen csillagjegyekA Halak nagyon sokat törődik embertársaival, így ritkán mond nemet a kérésekre. Ez viszont teljes szétszakadáshoz vezet nála, hiszen csak elvétve sikerül minden ígéret végére jutnia. Sokat segíthet neki, ha fontossági sorrendet állít fel, to do listákat készít az igazán fontos és sürgető teendőiről. És persze következetesen tartja is magát hozzájuk.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top