Ez az 5 csillagjegy nem tud elszakadni az anyagi javaktól

nlc | 2019. Február 07.
Egyes csillagjegyek jobban ragaszkodnak, míg mások könnyebben engednek el. Ha az anyagiakról és a tárgyakról van szó, ezek a csillagjegyek talán egyáltalán nem ismerik az elengedés fogalmát. Te is köztük vagy?

1. Bika

A Bikának alapvetően is nehezére esik elengedni bármit, amihez egyszer hozzájutott. Imád vásárolni és birtokolni, sőt hajlamos lehet felelőtlenül vásárolni és gyűjtögetni. Könnyen elcsábul, aztán gyakran alig hordja, amit képtelen volt a boltban hagyni. A vásárlás könnyen válik a mániájává, de még függősséggé is alakulhat.

2. Ikrek

Érdekes, hogy az embereket, a kapcsolatokat az Ikrek könnyedén képes elengedni, viszont a tárgyakhoz ő is nagyon erősen ragaszkodik. Az a típus, aki azért tartogatja a sok kacatot, mert egyszer még jók lehetnek valamire. Sőt, ha meg kell válnia valamitől, még a szentimentális énje is a felszínre törhet.

Ezek a csillagjegyek meglehetősen anyagiasak

3. Rák

A Rák imád nosztalgiázni, ezért minden fontos számára, ami az emlékezéssel kapcsolatos. Különösen erősen kötődik azokhoz a tárgyakhoz, amelyekhez valóban szép emlékek fűzik. Például képtelen megválni azoktól a holmiktól, amiket ajándékba kapott – legyen az ajándékozó akár családtag, akár valamelyik korábbi párja.

4. Skorpió

A Skorpió padlásán rengeteg bontatlan doboz található, melyek tartalmával gyakran ő maga sincs pontosan tisztában. De abban biztos, hogy minden holmi okkal van még mindig a birtokában, és egyszer hasznos lesz még. A nagyobb tárgyakhoz, például bútorokhoz különösen kötődik, egy régi kanapét csak akkor dobna ki, ha az már tényleg utolsókat rúgja.

5. Halak

A Halak és a tárgyai között nem igazán egészséges a kapcsolat: gyakran nem ő birtokolja a tárgyakat, hanem fura módon fordítva történik. A Halak jegy szülötte úgy érezheti, ha bármit is kidobna, azzal sérelmet követ el, ezért addig halmozza a tárgyakat, amíg már maga is alig fér a lakásban.

yourtango

Exit mobile version