Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. március 19-25.: Figyeld az angyali vezettetést

Az intuíció különösen erősen működik a héten. Az angyalok a megérzéseken keresztül segítenek, támogatnak téged. Ezen a héten különösen fontos, hogy figyeld a felbukkanó jeleket, az angyali vezettetést.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyHaniel arkangyal, az intuíció angyala segít most abban, hogy könnyedén rátalálj a megoldásra egy olyan helyzetben, amelyben egyelőre csak tapogatózol. Kérd meg Haniel arkangyalt, mutassa meg neked, mi a legjobb megoldás a mostani a helyzetben, majd figyeld a felbukkanó jeleket és vezettetést.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegySandalfon arkangyal megnyugtató energiákkal vesz körül téged egész héten. Most szükséged van arra, hogy az angyalok segítsenek megtalálnia belső békédet és a nyugalmadat. Ha megvan a nyugalmad, már nyugodtan tudod megoldani azokat a helyzetek, amelyeket kell.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyZadkiel arkangyal emlékeztet téged arra a célra, amelyet szeretnél elérni, és amely kezdett elhalványodni előtted az utóbbi időben. Itt az alkalom, hogy ismét elkezdj haladni a célod felé, mert ezen a héten sokkal közelebb kerülhetsz a megvalósításhoz, mint hitted volna.

heti angyalhoroszkóp 2019. március 19-25.

Észreveszed az angyali vezettetést? (iStock)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyŐrangyalod pontosan tudja, mi lenne a megoldás a számodra egy bonyolult helyzetben. Most egyszerűen kérd meg Őrangyalodat, hogy mutasson neked utat, és mutassa meg a következő lépést. Azt a lépést, amelyet meg tudsz tenni anélkül, hogy túlzottan megerőltetnéd magadat.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópAzrael arkangyal, a lezárások nagymestere segít neked lezárni egy olyan korszakot, amely már mögötted van, és amelybe nem érdemes beleragadnod. Ha nem vagy benne biztos, hogyan léphetsz tovább ebből a helyzetből, kérd meg Azrael arkangyalt, hogy segítsen neked a héten.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyUriel arkangyal pontosan tudja, merre érdemes tervezned a jövődet, de lehet, te ezt még nem vetted észre. Uriel arkangyal, most nemcsak azt mutatja meg neked, merre és miben érdemes gondolkodnod a jövőddel kapcsolatban, de azt is, hogy abban az irányban, amelyet ő javasol, milyen csodák várnak rád.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegySámuel arkangyal megkeresi neked a legjobb lehetőségeket, és segít, hogy ezeket a lehetőségeket te is felfedezhesd. Samuel arkangyal egész héten helyetted keresi a számodra optimális lehetőségeket, neked csak annyit kell tenned, hogy felismered, elfogadod, és használod azokat.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyGábriel arkangyal a lelked gyermeki részét gyógyítja a héten. A belső gyermekednek több szeretetre, több játékra, több szórakozásra van szüksége, Gábriel arkangyal pedig pontosan tudja, hogyan kaphatja meg mindezeket a felnőtt életedben is. Most Gábriel arkangyal játékos, kreatív ötleteket javasol neked.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyRaziel arkangyal megmutatja neked azt a titkos bölcsességet, amelyre vágysz. A lelked mélyén valódi bölcs lakozik, aki pontosan tudja, mit kell tenned és mikor, kinek mit kell mondanod. Raziel arkangyal megnyitja az utat ehhez a belső bölcsességhez, és segít összekapcsolódnod vele.

heti angyalhoroszkóp 2019. március 19-25.

Melyik angyal támogat a héten? (iStock)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyMetatron arkangyal tudja, milyen nagy szükséged van most arra, hogy melletted álljon, és támogasson téged. Metatron arkangyal egész héten erős támaszt nyújt neked, amikor arra van szükséged, és szelíden a háttérbe vonul, amikor arra vágysz. Metatron arkangyallal együttműködve minden helyzetet megoldhatsz.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyRafael arkangyal segít neked meggyógyítani magadban egy tévedést, egy félreértést, egy sérelmet. Rafael arkangyal most a szívedet gyógyítja, és arról gondoskodik, hogy minden sérelmed ellenére képes légy szeretetet adni és elfogadni. Rafael arkangyal megmutatja neked, hogy mennyire csodás érzés a valódi szeretet.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyRaguel arkangyal pontosan tudja, milyen nagy szükséged van, hogy úgy érezd, pontosan annyit kapsz, mint amennyit adsz. Raguel arkangyal segít neked, hogy az adok-kapok képzeletbeli mérlege egyensúlyba billenjen. Mindegy, eddig többet adtál, vagy többet kaptál, az egyensúly ezen a héten biztosan helyreáll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top