Ezekben a csillagjegyekben valódi költő veszett el

nlc | 2019. Április 02.
Ezek a csillagjegyek a hétköznapiban is könnyen meglátják a szépséget, és a legegyszerűbb dolgokat is képesek valódi csodaként tálalni. A versek különösen közel állnak a lelkükhöz, így az sem véletlen, hogy szívesen írnak szebbnél szebb költeményeket.

1. Halak

A többi csillagjegyhez képest a Halak jóval intenzívebben kötődik a saját belső énjéhez és világához. Lehet, hogy ez a befelé figyelés és a sok álmodozás időnként megnehezíti a mindennapjait, de egészen biztosan hozzásegíti őt, hogy remekműveket alkosson. Hihetetlenül kreatív és tehetséges csillagjegy, legyen szó költészetről, festészetről, ő nagy valószínűséggel maradandód alkot.

2. Rák

A Rák sokkal mélyebben és intenzívebben éli meg az érzelmeket, mint általában a többi csillagjegy. Ez teszi őt kiváló költővé is. A természet kifejezetten inspirálja, a legjobb gondolatai gyakran születnek kirándulás, séta közben. Érzékenységéből fakadóan tollából érzékeny versek születnek.

Ezekben a csillagjegyekben valódi költők rejlenek (iStock)

3. Skorpió

A Skorpió a legjelentéktelenebb vagy éppen legellenszenvesebb dolgoknak is a mélyére ás, hogy megtalálja bennük a szépséget. Meggyőződése, hogy mindenben ott rejlik a jó, a szép, a művészi. Erőssége az írás, ebben a műfajban kifejezetten költőien tud megnyilvánulni, legyen szó versekről, novellákról vagy regényírásról.

4. Mérleg

Lehet, hogy a Mérleg rózsaszín szemüvegen át szemléli a világot, de éppen ebből fakadóan képes ő is mindenben meglátni a szépséget. Szeretné, hogy mások is hozzá hasonlóan gondolkodjanak, ezért a lehető legérzékletesebb módon próbálja átadni életszemléletét, például rímekre faragva.

5. Ikrek

Az Ikrekről köztudott, hogy a kommunikáció mestere, képes bárkit elcsábítani a szavaival. Megvan hozzá a képessége és a szókincse is, hogy még a felszínesnek tűnő beszélgetést is drámai magasságokba emelje. Nagyon jól fogalmaz és ír, ezért nála sem véletlen, hogy a költő ott lapul a lelkében.

yourtango

Exit mobile version