Horoszkóp

Ez a csillagjegy egészen rendkívüli

Ez a csillagjegy egészen rendkívüli. Ő nagyon más, mint a többiek. Bámulatos, csodálatos, nagyszerű. Lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél? Akkor te is a legnagyszerűbb emberek közé tartozol.

Tény és való, az asztrológia szerint a Rák nő valódi egyéniség, aki a legemberibb tulajdonságokkal rendelkezik. Hűséges, ragaszkodó, elkötelezett, hogy csak néhány pozitív jellemvonást említsünk. Szinte képes megváltoztatni a fizika törvényeit, az is bizonyos, hogy fenekestül fordítja fel az életedet…

A Rák nő családszerető

rák nő csillagjegy horoszkóp…Persze a jó értelemben véve. Ő ugyanis bármilyen helyből valódi otthont varázsol, őszinte melegséggel árasztja el és tölti fel a lelkedet. Nagyon ragaszkodik a családjához, számára mindenkor te leszel az első a gyerekekkel együtt. Gyengéd, érzéki és figyelmes, ugyanakkor nagyon határozott is tud lenni. Igaz, időnként nem igazán lehet kiszámítani, olyan gyorsan változik a hangulata. A külsőségek nem túlzottan érdeklik, őt nem lehet levenni a lábáról drága ékszerekkel, luxusholmikkal. A Rák nő őszinte lelke olyan társra vágyik, aki tudja, hogyan szeresse és fogadja el őt, aki megérti a csendre, nyugalomra vágyó oldalát is.

rák nő csillagjegy horoszkóp

A Rák nő a legvarázslatosabb (iStock)

A Rák nő a legnagyszerűbb partner

A Rák nőhöz olyan férfi illik a leginkább, aki támogatja őt jóban-rosszban, akivel közösen vívhatják meg életük csatáit. Cserébe hihetetlen gondoskodást várhatsz, mindent megtesz érted, és feltételek nélkül szeret. Ő a valódi nő, hiszen nemcsak a lelkében, de külsőleg is rendkívül nőies. Valódi háttérországot biztosít, támogat, erősít a céljaidban, hogy igazán sikeres férfinek érezhesd magad mellette.

A Rák nő tökéletes feleség

A Rák nő a tökéletes feleség, nagyszerű anya, figyelmes és gondoskodó, érzelmes és odaadó. Természetes és spontán, előkelő és csodás kisugárzással megáldott nő. Amilyen érzékeny lelkű, épp oly határozott is, pontosan tudja, mit és hogyan szeretne megvalósítani az életében. Sokan rosszul ítélik meg, amikor gyengének, bizonytalannak és kiszolgáltatottnak gondolják őt. Nagyon is sokoldalú, megfogja a kemény munkát. Ideális társa céltudatos és erős férfi, ugyanakkor felelősségteljes és segítőkész is.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top