Ezeknek a csillagjegyeknek kicsit sem jön be a barátság extrákkal

nlc | 2019. Április 16.
Az olyan laza, kötelezettségmentes kapcsolat, mint a barátság extrákkal, nem mindenkinek jelenti álmai netovábbját. Ez a négy csillagjegy például kifejezetten kellemetlenül érzi magát az ilyen kapcsolatokban – már ha belevág egyáltalán. A horoszkópból az is kiderül, vajon miért.

1. Oroszlán

Az Oroszlán túl büszke és hiú ahhoz, hogy jól érezze magát egy barátság extrákkal típusú viszonyban. Neki olyan párkapcsolatra van szüksége, ahol ő a világegyetem központja, nem csak amolyan jó haver, akivel időről időre a barátság mellett az ágyban is jól érzi magát a másik – mindenféle elköteleződés nélkül.

2. Kos

A Kos számára egy barátság extrákkal típusú kapcsolatban egyszerűen nincs elég izgalom. Az első pár alkalom talán nagyon is felizzítja benne a vágyat, de aztán gyorsan alábbhagy a lelkesedése, és inkább visszatérne a vadászmezőre a következő hódításhoz.

Ezek a csillagjegyek nem keverik a barátságot a párkapcsolattal (iStock)

3. Bika

A Bika szinte biztos, hogy előbb-utóbb párkapcsolatra akarja váltani a lazának induló barátság extrákkal viszonyt. Imádja a stabilitást és a megszokást, és ha ezzel a másik is így érez, fantasztikus szerelem is várhat rájuk. Ám ha nem, a Bika valószínűleg csalódik. Neki a barátság és a szerelem valójában két eltérő kapcsolat.

4. Rák

A Rák természetéből fakadóan annyira odaadó, törődő és romantikus csillagjegy, hogy a barátság extrákkal párkapcsolatban is képtelen lenne másként viselkedni. Nála ez is jóval több lehet, mint amire a másik fél vágyik, ez pedig természetesen rendre félreértéshez, fájdalomhoz vezethet. Nem tehet róla, de ő minden párkapcsolatába beleviszi az érzelmeket is.

elitedaily horoszkóp ikonok: iStock

Exit mobile version