Horoszkóp

Melyik húsvéti tojást választod? Izgalmas jóslatot olvashatsz

A húsvéti rohanást követően végre rád fér egy kis pihenés, lazítás. Mit remélsz a közeli jövőtől? Vajon milyen spirituális üzenetet küldenek most az égiek? Válassz egy húsvéti tojást, és megismerheted a jóslatot.

Így húsvét előtt nagyobb a hajtás, több az elvárás, amelyeket magunkkal szemben támasztunk. Ilyenkor mindenkire ráfér egy kis lelki támogatás, hogy a lehető legnyugodtabb ünnepeknek nézhessünk elébe. Válaszd ki az alábbi három gyönyörű húsvéti tojás közül azt, amelyikről úgy érzed, a leginkább szól hozzád! Mutatjuk, mit jósolnak az égiek a közeli jövőre.

húsvéti tojás teszt jóslat

Melyik húsvéti tojást választod? És vajon mit jósolnak az égiek?

Ezt jósolja az 1. húsvéti tojás

Ha az első húsvéti tojást választottad, a jóslat szerint a támogató energiák most nagy lehetőségeket tartogatnak számodra. Ott vagy, ahol lenned kell. Észreveheted, hogy tűpontosak mostanában a megérzéseid, rengeteg energiád van, hogy véghez vidd, amit elterveztél, és fizikailag, lelkileg szellemileg is egyensúlyban vagy. Nem kell tartanod a túlzott érzelmi hullámzásoktól a közeli jövőben, minden a legnagyobb rendben zajlik most az életedben. Élvezd ki, érdemes.

Ezt jósolja a 2. húsvéti tojás

A második húsvéti tojás jóslata szerint a lehető legjobb úton haladsz a következő célod megvalósítása felé. Lehet ez új munkahely, babavárás, új otthon vagy bármi más. Nem szükséges változtatni a terveiden, viszont érdemes a tudatosságodat növelni meditációval, és azzal is, hogy vállalod a felelősséget a tetteidért, hogy tisztelettel kezeled a testedet. Hamarosan látni fogod, hogyan szökik virágba az álmod.

Ezt jósolja a 3. húsvéti tojás

Amennyiben a harmadik húsvéti tojást választottad, az égiek jóslata szerint talán máris biztos lehetsz abban, hogy képes vagy bölcs és mindenki javára váló döntéseket hozni. Ez annak a külső és belső munkának az eredménye, amelyet az elmúlt két hónapban végeztél: kizártad a mérgező hatásokat az életedből, átgondoltad, mi a fontos, és most pontosan tisztában vagy vele, hogy hol kell lenned. Ne engedd, hogy a külső hatások eltereljék a figyelmedet! A következő napokban végre megtörténik a csoda.

(via Awakening People)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top