Horoszkóp

Áprilisi tarot-jóslás. Vajon mit javasolnak a kártyák?

Bepillantanál picit a jövőbe? Vajon mit jósolnak áprilisra a tarot kártyák? Húzz egy lapot, és máris megtudhatod a neked szóló jóslatot, égi üzenetet.

Új hónap, új lehetőségek, új jóslat. A tarot jósláshoz ezúttal is érdemes gyertyát gyújtani. Mielőtt választanál a három tarot-kártya közül, végy néhány mély lélegzetet és hangolódj a lapok energiájára. Nézd meg a képen látható három tarot-kártyát, és a megérzésedre, az ösztönödre hallgatva, válassz egyet. Érdemes kérdést is feltenned mielőtt választasz. Például megkérdezheted: Mit üzen a nekem szóló kártya áprilisra? Mi figyelmeztetnek az égiek ebben a hónapban? A kérdést követően gondolatban húzz egy tarot-kártyát. Miután döntöttél, görgess le a kép alá, és olvasd el az áprilisi jóslatot.

áprilisi tarot kártya jóslat

Melyik tarot-kártyát húzod a három közül? (iStock)

Ezt jósolja áprilisra az első tarot-kártya: Az Uralkodó

áprilisi tarot jóslat uralkodó kártyaHa az első lapot választottad, Az Uralkodó tarot-kártyát húztad. Talán bizonytalan vagy most egy fontos kérdést illetően. Talán nem tudod, mi tévő légy. A tarot jóslata szerint van valaki a környezetedben, aki támogat és segítséget nyújthat most neked. Az is bizonyos, hogy a boldog jövő érdekében néhány dolgot változtatnod kell az életedben. Bármit is változtatsz vagy engedsz el mostanában, örömmel, nem mellesleg a biztonság érzésével tölt el. Az is lehetséges, az életed valamely része nem kellően szervezett, ez az, ahol némi rendet kéne tenned. A tavaszi nagytakarításhoz hasonlóan söpörj ki mindent, amire nincs szükséged. A káoszban csak elveszel, próbálj rendet, békét, stabilitást teremteni magad körül. Az sem lenne baj, ha némi rendszert vezetnél be az életedben. Például minden nap ugyanakkor ébrednél, és feküdnél este, vagy mindennap mozognál kicsit. Figyelj rá, ne korlátokat állíts fel magadnak, hanem vedd az irányítást a kezedbe. Ideje a sarkadra állni. Meglátod, megéri.

Ezt jósolja áprilisra a második tarot-kártya: A Próféta

áprilisi tarot jóslat próféta kártyaAmennyiben a második lapot fordítottad meg képzeletben, A Próféta tarot-lap jóslatát olvashatod. Talán magányosnak érzed mostanában magadat. Hidd el, sosem vagy egyedül, és sosem kell egyedül lenned. Persze, ha egyedüllétre van szükséged, az a saját döntésed. Nagyon kedves emberek vesznek téged körül, olyanok, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak a világról, osztoznak a hitedben, az elképzeléseidben. Valódi támogatókra találhatsz bennük, erősítenek, segítenek téged. Könnyen lehet, áprilisban rátalálsz az életed legfőbb céljára. Érdemes már csupán ezért is nyitott szemmel járnod a világban. Fontos felismerésekre juthatsz, amelyekkel szinte megváltozik az életed. Fontos, hogy most meghallgass másokat is, nagyon izgalmas ötleteket, javaslatokat mondanak neked, amelyeket bátran alkalmazhatod a saját életedben is. Sőt, épp ez a feladat, hogy merj valami újba vágni, vagy felismerd a lehetőségeidet. Engedd a változásokat az életedbe. Lehet, picit ijesztőnek tűnnek, de ez csak a látszat. Hidd el, téged szolgálnak. 

Ezt jósolja áprilisra a harmadik tarot-kártya: A Mértékletesség

áprilisi tarot jóslat mértékletesség kártyaA harmadik tarot-kártya A Mértékletesség lapja. Ha ezt a kártyát húztad, a jóslat szerint egyensúlyt kellene találnod az életedben. Talán nem leled a lelked nyugalmát, talán olyan kompromisszumot kellene kötnöd, amit nem akarsz. Valójában most épp azt kellene tenned, amit a leginkább hárítasz. Gondold végig, vajon mi ellen tiltakozik az elméd a leginkább? A benned lévő feszültség annak a jele, hogy önmagad ellen próbálsz tenni. Engedd el az akarást, és csak hagyd, történjen, aminek történnie kell. Bámulatos nyugalmat érezhetsz magadban, amint megnyitod magadat a változásnak, és nem ragaszkodsz semmihez sem görcsösen. Légy türelmes, ha nehéznek tűnik is. Minél inkább átadod magadat az égiek akaratának, annál előbb érkezik a megoldás. Fontos, hogy próbálj picit mások szemével látni. Könnyen rájöhetsz, miben tévedtél eddig, és milyen igazságokat nem vettél észre. Másoknak remek tanácsokat adsz, miközben a saját életedben nem mindig látod a legjobb megoldást. Most pontosan olyan kérdéseket kapsz, amelyek a te életedben is fontosak.

Kártyalapok: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top