Ennek a 3 csillagjegynek szuperül alakul a hét

nlc | 2019. Április 30.
Ennek a három csillagjegyeknek nagyon bejön az élet e héten. A csillagok minden kívánságukat teljesítik, végre az történik velük, amire annyira vágynak. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod a választ.

Az Ikrek végre levegőhöz jut a héten

Kedves Ikrek! Nem mindenki olyan szerencsés a héten, mint te. Téged ugyanis a többiekkel ellentétben nem hátrál, hanem ellenkezőleg, erősen támogat a Bak jelében retrográd mozgást végző Szaturnusz és Plútó. Végre ismét levegőhöz juthatsz, és mélyen átgondolhatod az életed eddig eseményeit. Felpezsdülnek a baráti kapcsolatok, olyan rég nem látott ismerősöket hoz eléd az élet, akiket nemcsak örömmel látsz újra, de nagyon sok mindenben támogathatnak téged. Sőt, pontosan látni fogod, kivel szakítsd meg végleg a kapcsolatot. Tedd meg.

Szuper hétre számíthatnak ezek a csillagjegyek (iStock)

Az Oroszlán elengedi a héten a negatív gondolatokat

Kedves Oroszlán! Elég az önsajnálatból, hidd el, semmire sem mész vele, és még csak jobban sem érzed magad tőle. Sőt. Ideje optimistán tekinteni magadra, az életedre, a munkádra. Sokkal több örömet tartogatnak ugyanis a hétköznapok, mint sejtenéd. Kezdj a jóra összpontosítani ezen a héten, és rájössz, mennyi örömteli esemény történik veled. Mennyi olyan ismerős vesz körbe téged, nagyon egyenesen rajong érted. Hát nem ez a legfontosabb a jólétedhez? Ja, és a munkádban is óriásit villanthatsz most. Nem érdemes elszalasztani a kedvező lehetőségeket.

A Skorpió megmutatja valódi önmagát a héten

Kedves Skorpió! Imádod a titkokat, szívesen mutatod magadat titokzatosnak. Ezen a héten mégis egészen más arcodat feded föl a külvilágnak. Jól is teszed, bámulatos meglepetést és örömet okozol nemcsak a többieknek, de természetesen önmagadnak is. A Bak jelében retrográd mozgást végző Szaturnusz és Plútó, sőt még a Nyilasban hátráló Jupiter is leginkább téged támogat az önkifejezésben, a megfelelő kommunikációs stratégiában. Bölcsen és okosan beszélgetsz, nagyszerűen érzed magadat, nem mellesleg egyre közelebb jutsz a céljaid valóra váltásához is.

(via elite daily)

Exit mobile version