Horoszkóp

Különleges lehetőséget jósolnak júniusra a tarot-kártyák

A tarot-kártyák júniusi jóslatából megtudhatod, hogyan alakul a szerelmi életed, a párkapcsolatod, a közeli jövőd. Nos, milyen üzenetet tartogatnak számodra az égiek? Válassz egy tarot-kártyát, és máris megtudhatod.

Itt a nyár, új évszak és valóban új időszak is kezdődik. Hogy mi minden vár rád júniusban, megtudhatod a tarot-kártyák segítségével. Június 3. különleges időpont és remek lehetőség, hogy jósolj magadnak. Újhold van, ezért ma érdemes a kívánságodat is megfogalmazni, hiszen elindíthatsz az életedben valami egészen újat. Mire vágysz, mit valósítanál meg? Tedd a fel a kérdésedet az égieknek, akik a tarot közvetítésével üzennek neked.

Mielőtt választanál a három tarot-kártya közül, gyújts gyertyát, füstölőt, picit lazítsd el magadat, az elmédet, majd nézd meg a három „lefelé fordított” tarot-kártyát, és a megérzésedre hagyatkozva válassz a lapok közül egyet. Felteheted a következő kérdések egyikét is: Mit üzen nekem a tarot-kártya júniusra? Mit akarnak tudatni velem júniusban az égiek? A kérdést követően gondolatban húzz egy tarot-kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a neked szóló júniusi jóslatot.

Húzz egy tarot-kártyát, majd olvasd el a júniusi jóslatot (iStock)

Ezt jósolja júniusra az 1. tarot-kártya: A Mágus

Ha az első lapot választottad, A Mágus tarot-kártyát húztad. Nos, a jóslat szerint bámulatos lehetőségek előtt állsz. Bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz. Mi a szíved vágya? Miért tennél meg minden tőled telhetőt, hogy megkaphasd végre? Ezeken a kérdéseken érdemes elgondolkodnod, hiszen most valóban nagyon sikeres lehetsz. Talán most még nem így érzed, nem így látod az életedben, de a fordulat épp akkor érkezik az életedbe, amikor a legkevésbé számítasz rá. Olyan emberekkel ismerkedhetsz össze, akik nagyon sokat segíthetnek a céljaidban, vagy szinte a csodával határos módon lép az életedbe a szerelem – ha erre vágynál. A teremtés csak a hiteddel együtt történhet meg, ezért légy magabiztos, érezd a lelkedben, hogy máris elértél mindent, amit csak szeretnél. Júniusban megtörténnek veled a csodák. 

Ezt jósolja júniusra a 2. tarot-kártya: A Szeretők

Ha a második kártyát húztad képzeletben, A Szeretők tarot-lap jóslatát olvashatod. A kártya szerint fontos döntést kell hoznod hamarosan, de most leginkább a szívedre kell hallgatnod. A megérzéseid segítenek, nem pedig a logikus érvek. Mielőtt döntenél, mindenképpen adj magadnak időt, figyeld az égiek jeleit, segíteni fognak, ha kéred. Könnyen lehet, júniusban valaki mélyen megérinti a lelkedet, amiből romantikus kapcsolat kezdődhet, de a plátói érzelmek sem zárhatók ki. Bárhogyan is történjen, ez a kapcsolat mély nyomokat hagy a szívedben, és nagyon is pozitívan változtatja meg az életedet, még akkor is, ha eleinte talán úgy érzed, nem a vágyaid szerint teljesedett be. Olyan lelki társra találsz, akivel szavak nélkül is megértitek egymást, akit az égiek küldenek hozzád. Lehet ő majd a legjobb barát, egy különleges munkatárs, de életed leendő párja is.

Ezt jósolja júniusra a 3. tarot-kártya: A Mértékletesség

A harmadik tarot-kártya A Mértékletesség lapja. Ez a kártya a négy fő erény egyike. Nos, talán még nem érzed annyira erénynek, hogy ismét türelmet kérnek tőled az égiek. Hidd el, mindennek megvan az oka és persze a maga ideje is. A kompromisszum mindennél fontosabb júniusban. Az égiek üzenete szerint a legjobb úton jársz a siker felé, hogy elérhesd a célodat, amire olyannyira vágysz. Találd meg a lelki egyensúlyodat, próbálj minél inkább a középpontodba kerülni. Amikor feszültnek, idegesnek érzed magadat, néhány mély lélegzettel nyugtasd meg az elmédet. Bízz és higgy benne, megtörténnek a csodák, előbb, mint gondolnád, de ahhoz épp azt a görcsös akarást kell elengedned, ami most jellemez téged. Engedd el, mintha nem is számítana többé, és azonnal öledbe hullik minden, amit csak szeretnél.

Kiemelt kép, kártyalapok: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top