Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegypároknak a legbonyolultabb a kapcsolata

A következő csillagjegyeknek nem egyszerű a kapcsolatuk, sőt egyenesen bonyolult! Ti köztük vagytok?

Kos és Szűz: az állandó harcok párosa

Az ellentétek vonzzák egymást – tartja a mondás, ami ebben az esetben nagyon igaz. Tűz elemű jegy a Kos, míg a Szűz Föld elemű, vonzzák egymást, de kapcsolatuk azért nem könnyű.  A Szűz nagyon kritikus, a Kos viszont nem bírja elviselni a kritikát, ez is feszültség forrás lehet kettőjük között. Nehezen tudnak együttműködni, de érdemes megpróbálniuk, mivel sok tanulnivalójuk lenne egymástól.

csillagjeg, kapcsolat, bonyolult

Fotó: iStock/ aiyood

Mérleg és a Halak: a tökéletes egyensúly keresői

A Mérleg és a Halak csillagjegyek között kezdetben mély érzelem és vonzalom jöhet létre. Mindkét jegy gondoskodó, kedves és szelíd,  szívesen töltenek egymással időt. Mindketten a szerelem idealizálására törekszenek, de amikor elmúlik a rózsaszín köd, komoly problémák kerülhetnek a felszínre. Ez a párosítás tökéletesen működik a filmekben vagy a könyvekben, de a való életben a boldogságuk komoly nehézségekbe ütközhet.

Bak és a Rák: ahol a kölcsönösség a kulcsszó

Mind a Bak, mind a Rák nagyon megbízható csillagjegyek, mindkettőjüknek fontosak a barátaik, a család, egy olyan hely, amit otthonnak hívhatnak. A Bak kevésbé érzelmes, mint a Rák, de készen áll arra, hogy segítő kezet nyújtson, ha a Rákok érzelmileg instabilabbak. Egészen addig jól működik a kapcsolat, amíg a Rákok nem kérik a Bakokat, hogy érzelmileg legyenek nyitottak. Kompromisszumok megkötésével jó párost alkotnak, ellenkező esetben azonban lehetnek fennakadások.

via

(Kiemelt kép: iStock/aiyood)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top