Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. július 23-29.: Fényes jövőt jeleznek az angyalok

Az angyalok nagyszerű üzeneteket közvetítenek a héten. Fényes jövő vár most rád, már ezért is érdemes kérned és követned az angyali útmutatásokat. Különleges lehetőségeket mutatnak meg az égiek...

Kos

Haniel arkangyal szerint időszerű ismét alaposan átnézni a terveidet, valami ugyanis nincs teljesen rendben. Haniel arkangyal segít megtalálni és kijavítani is a hibát. Ezen a héten most különösen fontos, hogy figyeld a megérzéseidet, és persze hallgasd is meg ezeket a belső hangokat. Sokat segítenek.

Bika

Raguel arkangyal üzenete értelmében valamilyen fontos ügy végére kerülhet pont a héten. Az is biztos, hogy a számodra lehető legjobb döntés születik most. Talán először nem így érzed, de az élet később bizonyítja, az angyalok segítségével megoldódnak a problémás folyamatok.

Ikrek

Rafael arkangyal a szerelemben támogat téged. Szinte bizonyosan valaki máris megérintette a lelkedet, vagy nagyon hamarosan történik veled egy olyan találkozás, amely alaposan felforgatja az életedet. Ez a szerelem jár neked, az angyalok küldték utadba a társadat. Rafael arkangyal üzenete szerint éld meg ezeket a boldog érzéseket.

Rák

Raziel arkangyal segít neked ezen a héten. Nagyon különleges lehetőséget kaptál, hiszen most valóban megteremthetsz magadnak mindent, amire csak vágysz. Kérd Raziel arkangyal támogatását, és ő megmutatja, hogyan valósulhatnak meg a céljaid.

Oroszlán

Jophiel arkangyal üzenete szerint a hit, a remény időszaka a mostani az életedben. Bármilyen kihívással is nézel szemben akár már ezen a héten, Jophiel arkangyal segít, hogy mozgósítsd minden erődet, és megoldhasd a feladatokat. A remény mindenkor újabb és újabb erőt ad neked, és tudd, a nehezen máris túljutottál.

Szűz

Uriel arkangyal segít a héten, hogy megtaláld azt a biztonságot és magabiztosságot, amire most a leginkább szükséged van. Ha szeretnéd, érdemes olyan szakember, mentor véleményét kérned, akiben megbízol, és aki fontos tanácsokkal láthat el. Uriel arkangyal elvezet téged ehhez az emberhez.

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek most az angyalok (iStock)

Mérleg

Ariel arkangyal szerint nagyon sok erő és könyörület van benned. Kedvességeddel, empátiáddal nagyon sokat segíthetsz a többieknek. Hidd el, ugyanilyen fontos, hogy magadra, a saját igényeidre is figyelj. Add meg magadnak az énidőt, töltsd fel a lelkedet, találd meg a harmóniát, hiszen csak így segíthetsz másoknak.

Skorpió

Metatron arkangyal támogat téged a héten. Szükséged is lesz az angyali segítségre, mert meglehetősen bizonytalannak érzed most magadat. Metatron arkangyal szerint nincs mitől félned, hamarosan láthatod a fényt az alagút végén, és a céljaidat nagyon hamar meg tudod valósítani.

Nyilas

Azrael arkangyal segít a héten, hogy elengedhesd a múltat. Hidd el, sokkal fényesebb és gazdagabb jövő előtt állsz, mint most még sejtenéd. Engedj el mindent és mindenkit, akire már nincs szükséged, vagy csak akadályoz téged. Nemcsak felszabadul a lelked, de máris helyet teremtettél valami újnak…

Bak

Jeremiel arkangyal segít ezen a héten, hogy szembenézhess a múlt történéseivel. A feladatod a tanulságokat levonni és beilleszteni a jelen pillanatokba. Ha szükséges, bocsáss meg magadnak, és mindenki másnak is, akiről úgy gondolod, ártott neked. Jeremiel arkangyal támogatásával könnyedén megteheted.

Vízöntő

Gabriel arkangyal üzenete szerint a terveid máris virágoznak, és a lehető legjobb ütemben érnek. Mind a karrieredben, mind a magánéletedben fontos, ugyanakkor boldogító változások történnek. Gabriel arkangyal támogatásával most nagyot léphetsz a céljaid megvalósulása felé.

Halak

Mihály arkangyal csodás hírt továbbít neked a héten. Örömteli híreket kapsz hamarosan, a munkádért, a fáradozásokért végre átveheted a méltó jutalmat. Mihály arkangyal segítségével a spirituális fejlődés újabb szintjére léphetsz, és megértheted a legfontosabb életfeladataidat is.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top