Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. július 30. – augusztus 5.: Rendet tesznek az életedben az angyalok

Ezen a héten a horoszkóp szerint valódi rendet teremtenek az angyalok az életedben. Vajon a fejedben van most némi zűrzavar, esetleg körülötted nincs rend, béke és harmónia? Érdemes kérned most is az angyalok segítségét.

Kos

Metatron arkangyal segít a megtisztulásban. Csakráid tisztítására leginkább akkor van szükséged, amikor enerváltnak, fáradtnak, tompának érzed magadat, céltalannak tűnik az életed. Kérd bátran Metatron arkangyalt, és különleges kockájával megtisztítja az energiádat. A héten rád férne egy alapos szauna is.

Bika

Raguel arkangyal támogat téged a héten. Bármi is foglalkoztat téged akár már hosszabb ideje, Raquel arkangyal segít, hogy meg is valósulhasson minden a kívánságaid szerint. Az angyali üzenet értelmében már közelebb kerültél a megoldáshoz, az igazsághoz, mintsem sejtenéd.

Ikrek

Nagy szerencse ér a héten, hiszen Mihály arkangyal támogat most téged. Most végre elengedhetsz minden aggodalmat és félelmet, hiszen Mihály arkangyal a szeretet fényével ölel át és oltalmaz téged. Az angyali üzenet értelmében próbálj minél pozitívabban gondolkodni, ezzel vonzod magadhoz a jót, és így valósul meg minden kívánságod.

Rák

Hániel arkangyal segít neked ezen a héten. Talán túlzottan is belefásultál már a mindennapokba, nem igazán találod a valódi örömet az életedben. Hániel arkangyal fellobbantja benned a szenvedélyt, legyen szó a hivatásodról, vagy a szerelemről. Kérd az angyali segítséget, és nagyot változik most az életed.

Oroszlán

Gábriel arkangyal támogat a héten, hogy kihozhasd magadból a lehető legtöbbet. Most igazán kreatívnak érzed magadat, használd is ezt a különleges képességedet. Gábriel arkangyal segít, hogy tökéletesen fejezhesd ki magadat mind írásban, mind szóban. Sőt, ha kedved tartja most verset, novellát is írhatsz.

Szűz

Jophiel arkangyal szerint nem ártana kicsit rendet rakni a fejedben. Vedd észre, mennyi fölösleges gondolat motoszkál most benned, és mennyit időt töltesz olyasmivel, amire egyáltalán nem kéne pazarolni az értékes idődet. Jophiel arkangyal a valódi megtisztulásban, melynek köszönhetően ismét összeszedett és rendezett leszel. Kívül és belül egyaránt.

Ezen a héten rendet tesznek a fejedben és körülötted is az angyalok (iStock)

Mérleg

Zadkiel arkangyal segít megbocsátani magadnak és a többieknek is. Ha úgy érzed, nem értenek meg téged, vagy éppenséggel te nem érted a többiek viselkedését, kérd Zadkiel arkangyal támogatását. Ő nemcsak együttérzéssel tölti meg a szívedet, de segít tisztán látni is. Most erre van a legnagyobb szükséged.

Skorpió

Sandalphon arkangyal segít, hogy képes legyél elfogadni a valódi szeretetet. Az égiek boldognak akarnak látni téged. Imáid meghallgatásra találtak, így nincs más dolgod, mint megnyitni a szívedet, és befogadni azt a végtelen szeretetet, és pozitív energiát, amit Sandalphon arkangyal közvetítésével fentről küldenek neked.

Nyilas

Ariel arkangyal segít felismerni az újdonságokat az életedben. Az angyali üzenet szerint legyél nyitott minden újdonságra, még ha eleinte kicsit ijesztőnek is tűnhetnek. Minden érted történik és változik. Egyszerűen csak üdvözöld és fogadd el a remek lehetőségeket.

Bak

Uriel arkangyal segít ezen a héten, hogy megváltoztathass mindent az életedben, amire már nincs szükséged. Most mindenképpen figyelj a visszatérő gondolatokra, hiszen így értheted meg mindazt, ami körülötted zajlik. Uriel arkangyal támogat a legfontosabb változtatások megtételében.

Vízöntő

Jeremiel arkangyal üzenete szerint ideje lenne számvetést tartani az életedben. Vajon hová jutottál, milyen fontos felismeréseket tettél eddig? És milyen célokat valósítottál meg? Jeremiel arkangyal segít abban is, hogy megszabadulhass a negatív, lehúzó energiáktól.

Halak

Azrael arkangyal szerint érdemes magadba merülni, és picit elmerengeni a valódi érzéseiden. Le is írhatod mindazt a folyamatot, ami benned zajlik, hiszen leírva még egyszerűbb felismerned azokat. Azrael arkangyal segít, hogy ismét nyugodt álmaid legyenek, hogy újra régi önmagad lehess.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top