Horoszkóp

Álarc nélkül a randin? Ezeknek a csillagjegyeknek könnyen megy

Ezek a csillagjegyek sosem játsszák meg magukat. Ők az első randin is magukat adják, és sosem akarnak másnak látszani, mint akik valójában. Őszinték, jópofák, nagyon szerethetők. Vajon te is le mered venni az álarcot az első randevún? A horoszkópból minden részletre fény derül.

Senki sem szeret sebezhetőnek tűnni mások előtt, főként, ha az első randiról esik szó, s egyébként is alig ismeri még a lehetséges párját. Ezeket a csillagjegyeket ugyanakkor ez a legkevésbé sem érdekli, mindenfajta szégyenérzet, fenntartás nélkül olyannak mutatják magukat, amilyenek valójában. Lássuk, mely csillagjegyeknek van meg a kellő bátorságuk, hogy kimondják, amit gondolnak és éreznek, akár az első randin is.

1. Kos

A szenvedélytől fűtött Kos számára a randi olyan, mint a játék, ahol csak nyerhet. Ha találkáról van szó, az ő biztosan nagyon független, időnként egoista, önbizalommal teli énje utat tör magának, szórakozásnak fogja fel, ahol unalomnak semmi nincs helye. Az első randit biztosan uralja, dől belőle a szó, az elköteleződés ugyanakkor nincs ínyére. Talán éppen ezért nem rejti véka alá a véleményét, nem szégyenlős, bátran válaszol bármilyen kérdésre, s ez általában be is jön a másik félnek.

Ezek a csillagjegyek mindig magukat adják (iStock)

2. Ikrek

Az Ikrek gyakorlatilag művészi szintre emelte a flörtöt, minden alkalommal feldobja, ha új emberekkel ismerkedik. A randi számára bármi lehet, csak éppen nem unalmas, állandóan azon töri a fejét, hogy milyen izgalmas programokkal vegye le a másikat a lábáról. A vacsora és esti koktél ugyanakkor nem az ő asztala. Véleményének mindig hangot ad, akár kíváncsi rá a másik, akár nem. A pillanat varázsának él, így aligha lehet az első randevúk után megmondani, hosszútávon gondolkodik-e, vagy sem.

3. Oroszlán

Az Oroszlán szívesen kérkedik az erejével, így nem meglepő, hogy az első randevúkon is az ő szerepe a meghatározó. Az igaz rá, hogy nem szeret játszani a másik érzelmeivel, így ha nem jön be neki, nyíltan a szemébe mondja, mint ahogy azt sem rejti véka alá, ha nagyon tetszik neki újdonsült partnere. Az elkötelezettség nem rémiszti el, hajlandó a párkapcsolat elmélyítéséért nagyon sokat tenni, ám amint azt látja, hogy párja nem őszinte vele, azonnal pontot tesz a kapcsolat végére.

4. Mérleg

Egyetlen dolog, amiből a Mérlegnek sosem elég, az a szerelem. Ő ugyanis reménytelenül romantikus típus, aki mindig arra vágyik, hogy levegyék a lábáról. Folyamatosan keresi a társát, bárkivel hajlandó flörtölni, aki csak elkapta a pillantását. Ugyanakkor irtózik mindenféle konfliktustól, ezért egyáltalán nem könnyen éli meg a párkapcsolatokat. Ám a randikon nincs párja: tudja, hogyan kell kedvességgel levenni a másikat a lábáról, miközben a titokzatosság érzete is körüllengi. Az eredmény magáért beszél: bárkit képes meghódítani.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top