Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. szeptember 3-9. – Bámulatos fordulat következik az életedben

A horoszkóp szerint nagyon sokat tehetsz magadért, boldog jövődért a héten. Az angyalok most segítenek elengedni a fájdalmat, a haragot, a gyűlöletet, és segítenek megbocsátani magadna, és persze mindenki másnak, akik bántott téged. Bámulatos fordulat következik most az életedben az elengedéssel...

Kos

Chamuel arkangyal, a béke angyala is. Megnyugtató energiája ezen a héten különösen jótékonyan hat rád. Most könnyedén elengedheted magadból a feszültséget, a nyugtalanságot, a türelmetlenséged, és megtapasztalhatod, valójában a belső béke a te döntésed eredménye. Rajtad múlik ugyanis, hogyan reagálsz a feszült helyzetekben…

Bika

Azrael arkangyal támogat szeptember első napjaiban. Segítségével most te is támogathatsz másokat. Rájössz, hogy a legjobb, ha szeretettel fordulsz mindenkihez, mert így minden üzeneted, javaslatod vagy tanácsod célba is ér. Ráadásul a te szívedet is melengeti az önzetlen segítség. Elfogadod Azrael arkangyal támogatását?

Ikrek

Raziel arkangyal segít elhinni, amit látsz. Sőt abban is, hogy meglásd, amit el kéne hinned. Különös dolgokat tapasztalhatsz meg a héten. Például, amiben erősen hiszel, az valóban be is következik az életedben. Ez a vonzás törvénye. Raziel arkangyal támogat abban a felismerésben is, hogy amiben nem hiszel, az nem is jelenik meg az életedben.

Rák

Zadkiel arkangyal támogat téged a héten, ha tanulnál valami újat. Most egyébként is keresed a lehető legjobb lehetőségeket. Zadkiel arkangyal segítségével rá is találhatsz a hozzád leginkább illő iskolára, tanfolyamra, és arra a tudásra, aminek mostanában a legnagyobb hasznát veheted.

Oroszlán

Sandalphon arkangyal támogat téged a héten, hogy minden kérésed meghallgatásra találhasson. Már eddig is nagyon sokat tett érted, és a válasz hamarosan meg is érkezik. Most a legfontosabb, hogy fel is tudd ismerni ezeket az égi üzeneteket. Sandalphon arkangyal támogat téged ebben is. Ugye, kéred a segítségét a héten?

Szűz

Tested érzékenyebb most az energiákra. Ahhoz, hogy meg is érthesd ezeket a lelki üzeneteket, tudatosan kell magadra figyelned. Haniel arkangyal segít ezen a héten megérteni a test és a lélek jelzéseit. Nagyon fontos figyelned magadat, hiszen komoly betegségeket előzhetsz meg. Most biztosan nem hiányozna neked, ha néhány napig az ágyat kellene nyomnod…

Bámulatos fordulatot hoz a hét az angyaloknak köszönhetően (iStock)

Mérleg

Ariel arkangyal segít a héten bátran kiállni az igazad mellett. Talán félsz kimondani, amit igazán gondolsz, vagy attól rettegsz, hogy a határozottságoddal túlzottan is meghökkented a többieket. Ariel arkangyal segítségével szeretettel és nagyon hitelesen védheted meg magadat, és az igazadat is. Ne félj kimondani, elfogadják majd a többiek az érveidet.

Skorpió

Belső gyermeked figyelemre, szeretetre vágyik. Metatron arkangyal segít, hogy valóban összekapcsolódhass a gyermeki önvalóddal. Gondolatban öleld meg magadat, szeretgesd meg azt az ártatlan kisgyermeket, aki egykoron voltál. Metatron arkangyal segítségével most pontosan tudni fogod, mire is vágyik a gyermeki éned a leginkább.

Nyilas

Jophiel arkangyal a megtisztulásban támogat most téged. Legyen szó fizikai, érzelmi, energetikai tisztításról, ezen a héten hatékonyan megteheted.Talán az otthonodra is ráférne a tisztítás, takarítás. Jophiel arkangyalban nagyszerű segítőre találsz, hiszen fényével téged is, és a környezetedet is megtisztítja. Ugye kéred máris az angyali segítséget?

Bak

Ideje elengedni a múltat, és megbocsátani végre. Ha egyedül nem megy, ezen a héten kérheted Jeremiel arkangyal támogatását. Segítségével könnyebben átláthatod a korábbi történéseket, és felismerheted, miben hibáztál, és mi az, amiben érdemes most változtatni. A harag nem jó tanácsadó. Önmagában már ezért is érdemes elengedni a fájdalmakat. 

Vízöntő

Gábriel arkangyal ezen a héten segít, hogy megtapasztalhasd az írás rendkívüli gyógyító erejét. Most mindenki kiírhatsz magadból. Sőt, egyenesen ajánlott, hogy feljegyezd a negatív és pozitív érzéseket. Amint leírod a problémádat, a megoldást is szinte abban a pillanatban láthatod. Gábriel arkangyal támogatásával azt veszed észre, hogy egyre több pozitív gondolat ébred benned.

Halak

Uriel arkangyal arkangyal támogat téged ezen a héten. Még pedig abban segít, hogy az ötleteidet végre megvalósíthasd. Mikor is tehetnél pontot a halogatások végére, és kezdhetnél bele a céljaidba, ha nem szeptember első napjaiban. A horoszkóp szerint nem is találhatnál alkalmasabb lehetőséget ehhez. Uriel arkangyal pedig mindenben segít most téged.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top