Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kiborulnak októberben

Ezeknek a csillagjegyeknek az októbere sajnos nem igazán lesz könnyű. Számos megerőltető kihívással kell most szembenézniük, valójában brutálisnak érzik majd a velük történő eseményeket. Mégis fel a fejjel, a horoszkóp szerint szerencsére nem tart örökké a lejtmenet.

Szeptember 23-án, az őszi nap-éj egyenlőség idején lépett a Nap a Mérleg jelébe, és csak október 23-án este lép tovább a Skorpióba. Az október hónap valójában kedvezőnek tűnik, a következő három csillagjegynek mégis inkább nehézségekre kell számítania. Az élet ugyanakkor mindenki elé csak annyi akadályt gördít, amennyivel képes megbirkózni. Ráadásul ez a mostani hullámvasút sem tart örökké… Szóval fel a fejjel, hamarosan ők is túlléphetnek a gondokon. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos igazi hullámvölgyet él meg októberben

Kedves Kos! Fel a fejjel, semmi sem tart örökké, így ezt a mostani nehezebb időszakot is túléled. Míg a Mérleg havában pozitív dolgok is történhetnek, a Skorpióban bőven megtapasztalod az élet mélységeit. Október leginkább a párkapcsolatról szól, bár nem fogod most annyira felhőtlennek látni az életedet. Sőt, hol ilyen lesz, hol olyan az érzelmi életed. Ez most valóban az egyszer fenn, máskor lenn időszaka lesz. Hajlamos lehetsz tabutémákat feszegetni, ezért olyasmire is fény derülhet, amiről eddig sejtésed sem volt. Vajon jó ötlet feszegetni a határokat? Mit kezdesz az igazsággal, ha felszínre kerül? Érdemes elgondolkodnod ezeken a kérdéseken októberben.

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű az októbere (iStock)

Az Oroszlán hatalmi harcokra számíthat októberben

Kedves Oroszlán! Kezdjük a rossz hírrel: a Skorpió havában jobban teszed, ha a saját biztonságos világodba vonulsz vissza. Az egészségedre nagyon figyelj, mert most könnyen megbetegedhetsz. Érdemes számvetést készíteni az elmúlt 5 hónapról. Vajon miben jutottál előre? Milyen célokat valósítottál meg, és milyen tudást szereztél? Vállalnod kell önmagadért, a tetteidért a felelősséget. Rendben eddig is felvállaltál ezt-azt, de ha a szívedre teszed a kezedet, te is tudod, van még hová fejlődni. Ne akarj mindenáron győztes lenni, most nem fog menni. Egyetlen hatalmi harc sem ér annyit, hogy belebetegedj. Rád férne már a pihenés, a lazítás, és a családodra is időt kéne fordítanod. Október ezért lesz nehéz.

A Nyilas az elfojtott érzelmekkel viaskodni

Kedves Nyilas! Ne felejtsd el, ki vagy. Októberben hajlamos leszel megkérdőjelezni az értékeidet, és a magabiztosságod is komoly csorbát szenvedhet. Úgy érezheted, az elmúlt hónapok erőfeszítései hiábavalók voltak. Hidd el, megkapod az áldást te is, csak nem akkor, amikor számítanál rá. A legfontosabb, hogy ne engedd elhatalmasodni a lelkedben a bizonytalanság érzését. Könnyen lehet, a környezeted titkol előled valamit, ami előtt teljességgel értetlenül állsz. Azon se lepődj meg, ha most a társaság helyett inkább a magányt választanád, ez egy ilyen időszak. Nagyon jól teszed, ha sokat meditálsz, és elgondolkodsz az életedről. Az október nem lesz ugyan könnyű, de nem tart örökké. Onnantól pedig jön a te időszakod…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top