Horoszkóp

Novemberi tarot jóslat: különleges lehetőségek várnak rád

A tarot kártyák üzenetét novemberben is érdemes elolvasni, és persze követni is a javaslatot. Hogy megtudhasd, milyen jóslat vár rád, csupán annyit kell tenned, hogy húzol egy lapot.

A tarot kártyákat bármikor kérdezheted, amikor tanácsra, segítségre van szükséged. Ugyanazt a kérdést viszont havonta csak egyszer érdemes feltenni, mert nem valószínű, hogy más választ kapnál. Ne lepődj meg, ha első olvasatra nem érted a tarot üzenetét. Sokszor megesik, hogy csak valamivel később áll össze a teljes kép. Pontosan ezért is érdemes a hónap során többször is elolvasni a jóslatot.

Mielőtt választanál a tarot kártyák közül, érdemes kicsit ráhangolódni a lapok energiájára. Ha kedved tartja, meggyújthatsz egy szép gyertyát, vagy füstölőt, de már az is sokat segít, ha csak lehunyod a szemed, és ellazítod az elmét. A novemberi tarot jóslathoz először nézd meg a három „lefelé fordított” kártyát, és a megérzésedre hagyatkozva válaszd az egyiket. Tehetsz fel kérdést is: Mire figyelmeztet a tarot kártya novemberben? Mi a legfontosabb feladatom ebben az őszi hónapban? A kérdést követően válaszd az egyik tarot kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a november havi jóslatot

Melyik kártyát húzod? (iStock)

Ezt jósolja novemberre az 1. tarot-kártya: A Nap

Ha az első lapot választottad, A Nap elnevezésű tarot kártyát húztad. A Nap, a tarot egyik legpozitívabb lapja. Szerencsésnek érezheted magadat, hiszen szerencsés időszak előtt állsz. Úgy tűnik, a kérdés, amire a választ várod, megoldódni látszik, nagyon szerencsés kimenetel várható azzal kapcsolatosan. Ha párkapcsolatra kérdeztél, a párod nagyon hamar megérkezik az életedbe, vagy a jelenlegi párkapcsolatodban várható pozitív fordulat. Az erőfeszítéseid beérnek, elnyered a méltó jutalmadat. A munkádban, a karrieredben előreléphetsz, hiszen mindent megtettél a siker érdekében. Megérdemled az elismerést, a dicséretet. Valójában nagyon kedvező fordulatra számíthatsz, most a legnehezebb helyzet is megoldódik. Siker és boldogság, a legjobb lehetőségek várnak rád. Csak rajtad múlik, élsz-e vele. Érdemes…

Ezt jósolja novemberre a 2. tarot-kártya: A Csillag

Ha a második kártyát húztad képzeletben, A Csillag tarot-lap jóslatát olvashatod. A Csillag a remény lapja. Bármiben is bízol most, hamarosan megkapod a választ. Bizton reménykedhetsz a számodra lehető legjobb megoldásban. Ez a tarot kártya is nagyon pozitív és nagyon reményt keltő lehetőségeket villant fel előtted. Persze, fel kell ismerned azokat, és tenned is kell a siker érdekében. Valójában egyetlen lépés választ el a célodtól, a megoldástól. Tedd meg ezt a lépést bátran, hiszen csak jól alakulhat most az életed. Ha párkapcsolatra vágysz, hamarosan megérkezik az igaz társ az életedbe. De nyitottnak kell lenned, hogy felismerhessétek egymást. Munkádban, karrieredben is méltán reménykedhetsz a legjobbakban. Sokat tettél érte, megérdemled a jutalmat. S ha netán az egészséged miatt aggódnál, ebben a kérdésben is pozitív eredményeket várhatsz novemberben. 

Ezt jósolja novemberre a 3. tarot-kártya: Az Akasztott

A harmadik tarot-kártya Az Akasztott lapja. Ha ezt a kártyát húztad, a jóslat szerint érdemes más megvilágításban tekinteni most az életedre. Fejjel lefelé tekintve a világ is megfordul. Próbáld kívülről, távolságtartással szemlélni az eseményeket. Külső szemlélőként ugyanis egészen más összefüggéseiben láthatsz az életedre, a problémákra. A megoldás ott van előtted, csak nem vetted még észre. A másik oldal véleménye, látásmódja nagyon sokat segíthet a felismerésben. Ha kell, kérj bátran segítséget, nem kell egyedül küzdened a nehézségekkel. A többiek nagyon szívesen segítenek a megoldásban, és nagyon okos javaslatokat adnak neked. Kívülről mindig egyszerűbbnek, könnyebbnek tűnik a megoldás. Ezért érdemes most „alulról, fejjel lefelé lógva” nézned a világra és persze önmagadra is. Hidd el, segíteni fog.

Melyik tarot kártyát húztad novemberben? (fotó: nlc)

Kártyalapok: Szecessziós Tarot Kiemelt fotó: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top