Horoszkóp

A legellenállhatatlanabb három csillagjegy, ők könnyen rabul ejtenek

Bizonyára észrevetted, hogy egyes csillagjegyek érdekesebbek a többinél. A 12 jegy közül háromnak még az aurája is fényesebb. A varázslatuk egy időre már több embert is magával ragadott, és bár minden jegynek megvan a maga szépsége, ezek vonzó és látszólag tökéletes voltukkal kitűnnek közülük is.

Ikrek
Az Ikrek kicsit őrült, ugyanakkor elbűvölő is, aki tudja, hogyan vonzza be a figyelmedet. Az Ikrek jegy szülöttei más emberek, tényleg magukkal ragadnak, és sok mondanivalójuk van számodra. Minél több időt töltesz velük, annál többet fednek fel magukból, nem ritkán olyan oldalukat tudják így megmutatni, amire nem is számítottál. Horogra akasztanak, mivel alig várod, hogy megtudd, ezután mi fog történni. 

pexels.com

Skorpió
A Skorpió minden jegynél jobban tudja, hogyan tud valakit levenni a lábáról. Sokkal romantikusabb, mint a többi jegy, ez teszi annyira ellenállhatatlanná. Olyan oldalaid tárulhatnak fel általa, amelyek létezését még csak nem is sejtetted.  

Halak
A Halak jegyűeknek titokzatos a lelkük. Velük azt érezheted, hogy megszerezted őket, de akkor hirtelen kicsúsznak a kezed közül. Minél közelebb kerülsz hozzájuk, valójában annál távolabb kerülsz tőlük. Szabad szellemük miatt igazán érinthetetlennek tűnnek.

Ha bárkit is ismersz e három csillagjegy közül, jó, ha tudod róluk, hogy minél közelebb kerülsz hozzájuk, annál jobban magukhoz húznak. Lényegük abban rejlik, hogy nehéz elmenekülni előlük, őszintén szólva legtöbbünk nem is akar.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top