Ezek a csillagjegyek bosszantóan tökéletesek

nlc | 2020. Január 03.
Van, akinek a tökéletes sem elég. A horoszkópból kiderül, hogy te is a maximalista csillagjegyek közé tartozol-e...

Az a fajta nő vagy, aki képes a kelleténél is több időt tölteni egy dologgal, hogy minden apró részlet tökéletes legyen? Az íróasztalon rendben állnak a mappák, és a feladatok színkódot kaptak? Akkor te minden bizonnyal maximalista vagy.

Persze melyik főnök ne akarna egy ilyen beosztottat? Vannak olyan helyzetek, amikor a tökéletesség sehogy nem jön össze, de mindig ott lesz valaki, aki mindent megtesz, hogy a dolgok működjenek.

Oroszlán

Az Oroszlán sokkal jobban szereti a rendet, mint a káoszt, mert jobban látszik az irányítási képessége. Te is az a fajta ember vagy, aki folyamatosan az első helyért és az aranyérmekért küzd, függetlenül attól, mit próbálsz elérni, mert mindig a legjobbakat akarod – nem másoknak, hanem magadnak.

Számodra perfekcionistának lenni azt jelenti, hogy létre kell hozni egy sikertervet, és ragaszkodni kell hozzá. Tudod, hogy nem lehet minden mindig tökéletes, de azt gondolod, hogy a legtöbb dolognak hibátlannak kell lennie ahhoz, hogy valóban értékeljék a benne rejlő sikereidet.

Szűz

Ha valaki a perfekcionista definíciója, akkor az te vagy, Szűz. Folyamatosan új projekteket és lehetőségeket keresel, amelyek szükségesek a szervezettséghez és a tökéletességhez. Te vagy az az ember, akinek a legtisztább a lakása, a legrendesebb az íróasztala a munkahelyén, és naptárában színkódja van mindennek.

Számodra a perfekcionizmus szükséglet. Feltétlenül maximalistának kell lenned ahhoz, hogy az életben végrehajts bármit, és teljesnek érezd magad. A tökéletesség szelleme segít fenntartani a nyugalmadat.

Mérleg

A Mérlegek perfekcionistának tartják magukat, de más értelemben, ahogy mindenki más gondolná. Te vagy az állatövi jegyek egyensúlya, érted, hogy minden káosznak szüksége van rendre és fordítva.

Számodra a talán a szó a legnagyobb ellenség, mert nem egyértelmű, hogy a dolgok hogyan lesznek tökéletesek egy „talánnal”.

Ezek a csillagjegyek bosszantóan tökéletesek (iStock)

Skorpió

Skorpió, te vagy a légy a falon – az, aki mindent észrevesz, és tanul mások hibáiból. Persze egy Skorpió is követ el hibákat, de nem hülye. A részletek megfigyelése tesz perfekcionistává.

Nem olyan állatöv jel vagy, hogy csak a vicc kedvéért csinálj dolgokat. Ismeretes, hogy nagyon eltökélt, és néha még egy kicsit is rögeszmés is vagy a céljaid elérése érdekében. Nyilvánvaló, hogy vannak dolgaid, amelyek nem érik meg a szenvedést, de a többi dologban perfekcionista vagy.

Bak

Te vagy az egyik legszorgalmasabb állatövi jegy, Bak. Valójában az a legfőbb oka annak, hogy ilyen perfekcionista vagy, hogy annyira keményen dolgozol azért, amit kitűztél magad elé. A legrosszabb érzés a világon az, ha tudod, hogy sokkal jobb lett volna, ha dolgozhattál volna keményebben is valamiért. Tehát neked a tökéletességre van szükséged.

Sokkal inkább lennél perfekcionista, semhogy kiderüljön, hogy csak a minimumot teszed meg az életben. Szégyellni az erőfeszítéseid hiányát minden általad ismert érzésnél rosszabb. Ha visszatekinthetnél az életben elért eredményeidre, és látnád, hogy mindenkit lenyomtál, akkor boldog lennél. A perfekcionista oldalad akadályoz meg abban, hogy hibázz, feladd, vagy csak ne a legjobb legyél.

Exit mobile version