Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen elbizonytalanodnak

nlc | 2020. Január 09.
Igencsak meglepő, sőt egyenesen meghökkentő felsorolás következik. A horoszkóp felfedi, mely csillagjegyek a legbizonytalanabbak, kik azok, akiknek nem erősségük az önbizalom. Vajon te is köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a bizonytalanságra a leginkább. Nagyon sérülékeny az önbizalmuk, és könnyen elveszítik a magabiztosságot, ha nem kapják meg a folyamatos támogatást, visszajelzést a környezetüktől. Most egy igazán meglepő horoszkóp következik. Biztosan nem is gondoltad volna, kik tartoznak ebbe a csoportba…

Az Oroszlán

Bizony, bármilyen hihetetlennek hangzik, de az Oroszlán korántsem olyan erőteljes személyiség, mint amilyennek mutatja magát, viszont meglehetősen makacs és egoista. Sokkal lustább annál, mint amilyen képet sugároz magáról, s bizony az sem áll tőle távol, hogy fent hordja az orrát. Ugyanakkor kétségtelenül rendkívül kreatív és jószívű csillagjegy, ám ezek csak kevéssé ellensúlyozzák a negatív tulajdonságait. Neki folyamatos visszaigazolás kell, különben könnyen padlóra kerül.

A Vízöntő

A Vízöntő sem olyan erős csillagjegy, mint amilyennek láttatni szeretné magát, ez elsősorban annak számlájára írható, hogy menekül az érzései elől. Senkit sem enged igazán közel magához, s nem képes rá, hogy kitárja a lelkét a párjának, a barátoknak, a közelállóinak. Nem alkuszik és olykor meglehetősen idegesítő is a társasága. Független típus, ám ez korántsem jelenti, hogy buzogna benne a magabiztosság. Sőt, nagyon könnyen elbizonytalanodik…

Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen elbizonytalanodnak (iStock)

A Szűz

A Szűz valójában borzasztóan bizalmatlan, nem mellesleg önmagával és másokkal szemben is roppant kritikus. Nem igazán csapatjátékos, s sokak szemében gyakran nyersnek, túlzottan is szókimondónak tűnhet. Pedig ezzel csak a bizonytalanságát próbálja leplezni. Hihetetlenül gyenge lábakon áll az önbizalma, ami maximalizmusából is következik. Sosem érzi ugyanis, hogy elég jó lenne abban, amit csinál.

A Rák

A Rák közel sem olyan erőteljes egyéniség, mint amilyennek láttatni szeretné magát, amiben szerepet játszik hullámzó érzelemvilága, a szeszélyessége és a manipulációra való hajlama is. Szereti játszani a szenvedőt, akinek jóhiszeműségét mindenki csak kihasználja, miközben valójában akaratlanul ő maga teszi ugyanezt a környezetével. Általában bizonytalan önmagában, s sokszor saját magát sem érti igazán.

A Mérleg

A Mérleg rettentően határozatlan csillagjegy. Ha teheti, minden vitás helyzetet kerül, és soha nem képes saját magáért igazán kiállni. Annál többet rágódik a múlton, s olykor a legapróbb dolgokon is felbosszantja magát. Szeretne határozottnak tűnni, de amint választási helyzet elé állítja az élet, könnyen elbizonytalanodik, és nagyon hosszasan tépelődik a döntésen. Kedves és megnyerő típus, de időnként meglehetősen bosszantó a viselkedése.

A Halak

A Halak mindenkiben nagyon könnyen megbízik. A legrémesebb tulajdonságokat mutató embereket is képes közel engedni magához, s minden alkalmat megragad, hogy elmeneküljön a valóság elől. Ő sosem elégedett a saját életével, s ez az érzés az idő múlásával egyre csak erősödik benne. Nagyon könnyen elbizonytalanodik, mert nem tudja, hogyan lehetne igazán boldog. Valójában nem is igazán törekszik rá.

(via awareness act)

Exit mobile version