Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű hete

Ezeknek a csillagjegyeknek tartogat kihívásokat és nehézségeket február első hete. Mégsem kell nagyon megijedned, ha te is köztük vagy, mert a horoszkóp szerint nem is olyan rossz az, ami elsőre annak látszik...

Február első hetében a bolygók több kihívást, nehézséget jeleznek ezeknek a csillagjegyeknek. S ha ezúttal nem is számíthatnak igazán könnyű és örömteli napokra, még nem jelenti, hogy nagyon el kéne keseredniük. A pozitív változások előbb történnek velük, mint sejtenék. Ezen héten viszont érdemes elfogadniuk, hogy minden okkal történik velük. Hamarosan a miértekre is választ kaphatnak.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint ezúttal nem a legjobb hétre számíthatsz. De szerencsére ez a hét sem tart örökké…

A Bika az egyedüllétet választja a héten

Kedves Bika! Te inkább töltöd a szabadidőt otthon, a négy fal között, mintsem a hangos társasági életet válaszd. Mostanában meg főleg hajlamos lehetsz magadba zárkózni, s remete módjára elbújni a világ elől. Persze, jobban is teszed, ha egyedül maradsz és befelé figyelsz, mert ez a mostani időszak épp arra tanít a leginkább, hogy egyedül is jól érezd magad. Amikor ráérzel az egyedüllét ízére, valójában akkor érkezik meg hozzád a várva várt társ. Mert amikor magadban is jól elvagy, másokkal is sokkal könnyebben találod meg a közös hangot. Szóval, kapcsold ki a telefont, teremts magad körül valódi csendet, mondd le a találkozóidat, és csak magadra, a lelkedre figyelj. Nagyszerű felismeréseket tehetsz a héten.

Ezeknek a csillagjegyeknek nehézségeket hoz az élet… (Fotó: Pixabay)

A Rák nem találja az érzéseit ezen a héten

Kedves Rák! Természetes, hogy mindenki nyugalomra, boldogságra, érzelmi támogatásra vágyik az életében, ami alól te sem vagy kivétel. Nem kell szégyellned, hogy csak így érzel valódi nyugalmat és békét. Hidd el, a vágyaidról sem kell lemondanod a komfortérzetedért. Inkább öleld meg magadat minél többször gondolatban, se most ne másoktól várd az érzelmi melegséget. Ahelyett, hogy rossz a kedved, inkább befelé figyelve add meg magadnak a vágyott szeretetet. Az érzések belőled fakadnak, ezért is gondolj magadra minél több szeretettel, kedvességgel. S minél inkább elfogadod magad, annál kevésbé vágysz a visszaigazolásra kívülről. Egyre magabiztosabb leszel, s egyre inkább önmagadra is találhatsz.

A Bak elengedi a múltat a héten

Kedves Bak! Érdemes elgondolkodnod a kérdésen, vajon miért függsz még mindig a múlttól? Hajlamos lehetsz túlzottan is szigorú lenni önmagaddal, s a valódi örömet sem engeded meg a lelkednek. Kétségtelenül te vagy az utolsó, aki elhagyja a süllyedő hajót, s akkor lépsz csak, amikor majdnem késő. Pedig csak annyi lenne a feladat, hogy megbocsátod a hibáidat – kinek nincsenek? –, s elfogadod, hogy ami elmúlt, azon nem változtathatsz. Persze, tanulni lehet a hibákból, de ezt te rendre meg is teszed. Vidámság és boldogság vár a jövőben, csak ki kéne érte nyújtani a kezedet. S persze megadni magadnak a valódi örömeket. Már ezen a héten belekezdhetnél, s máris könnyebb lehetne minden.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top