Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy megszenvedi ezt a hetet

Ezek a csillagjegyek lelkileg megterhelő hét előtt állnak. Nekik most nehezebb pozitív színben látni a velük történő eseményeket. Ha te is köztük vagy, a horoszkóp segítségével érdemes előre felkészülnöd minden lehetőségre.

Március utolsó két napja erőteljes fordulatot tartogat. A harcias és céltudatos Mars a Vízöntőbe lép, majd együtt áll az idő és a karma urával, a Szaturnusszal. Április első napjaiban folytatódik a tendencia, ekkor ugyanis a kommunikációt szimbolizáló Merkúr a sejtelmes Neptunusszal áll együtt a Halakban, majd a bőséget jelölő Jupiter a mély átalakulást hozó Plútóval áll együtt a Bak jelében. És akkor még szót sem ejtettünk a Vénusz jegyváltásáról. Ennyire eseménydús időszak ritkán történik a csillagjegyek életében, de épp ezért lesz nehéz követni a változásokat. Főként ezeknek a csillagjegyeknek. S mivel ők a változásokat nehezen élik meg, ezért is érezhetik annyira megterhelőnek az előttük álló napokat.

heti horoszkóp ugyanakkor segít megérteni, hogy mi és miért történik velük. Ha ezen jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed tartózkodik az egyik jegyben, a javaslatokat érdemes megfontolnod.

A Bika hajlamos lehet a legrosszabbat gondolni a héten

Kedves Bika! Rá kell jönnöd, ha nem a jó dolgokra figyelsz, akkor nemcsak belekerülsz a negatív spirálba, de az önbeteljesítő „jóslataid” sorra megvalósulnak az életedben. Minél előbb ki kellene söpörni ezeket a gondolatokat a fejedből, hiszen a félelemmel, a szorongással csak magadnak ártasz. Amint észreveszed mindezt, kezdj a légzésedre figyelni, lazíts, amennyire csak lehet, és próbálj a jóra, a szépre fókuszálni. A tudatosság ezen a héten nagyon fontos lesz, hogy ne juss mélyebbre a lelkedben. Jusson eszedbe, hogy a dolgok pontosan úgy alakulnak, ahogyan azokra gondolsz. Aggodalom helyett inkább arra figyelj, hogy mindent érhetsz el és valósíthatsz most meg.

Ez a hét nem lesz könnyű ezeknek a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

Ez a hét nem lesz könnyű ezeknek a csillagjegyeknek (Fotó: Getty)

A Rák úgy érzi, egyre távolabb sodródik a barátaitól a héten

Kedves Rák! Talán úgy érzed, senki sem ért meg téged, és magadra maradtál. De ez csak azért történhetett meg, mert te távolodtál el a külvilágtól, a többi embertől. Persze ez most a lehető legokosabb, amit tehetsz az egészséged érdekében. Ugyanakkor gondolj másként az egyedüllétre. Ezen a héten bőven jut idő magadra, meditálj, lazíts minél többet, s éld meg a valódi spiritualitást. A magány és az egyedüllét között ugyanis óriási a különbség. Ne azon rágódj, hogy most nem érintkezhetsz a szeretteiddel, inkább arra figyelj, mi mindent hozhatsz ki a mostani élethelyzetből. Amint rájössz és megérted, hogy ez az egész egyáltalán nem olyan rossz, mint eddig gondoltad, azonnal változik a hozzáállásod is. Hidd el, ennél csak jobb jöhet…

A Szűz úgy érzi, tűrőképessége vége felé közeleg

Kedves Szűz! A változás sosem könnyű, de most olyan életszakaszhoz értél, amikor elengedhetetlen. Az idő múlásával nagyon sok minden okafogyottá válik az életedben. Nem könnyű búcsút inteni és elengedni mindazt, ami már nem szolgál téged a jövőben – legyen az bármilyen helyzet, kapcsolat, munka –, de a magad érdekében kell megtenni. Csak nyugodtan tedd, nem kell sietned! Most még ne hozz fájdalmas döntéseket, mert az események úgyis a maguk rendje és ideje szerint zajlanak majd az életedben. Próbáld megérteni és elfogadni, hogy minden érted és okkal történik, amit aztán a saját bőrödön érezhetsz, s nem mellesleg sokat profitálsz majd belőle.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top