Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nehéz pillanatokra számíthat a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz igazán könnyű megélni ezt a mostani hetet. A horoszkóp ugyanakkor segít megérteni, hogy miért történnek velük most ezek az események. Te köztük vagy?

Március utolsó hetének legerőteljesebb égi jelensége az agresszív és szenvedélyes Mars együttállása a rombolást és újjáépítést szimbolizáló Plútóval. Szinte előre borítékolható a „dráma”, jó hír, hogy viszonylag gyorsan túl lehetünk rajta. A keddi újhold mindenkinek új lendületet ad az új célokhoz. Érdemes élni a lehetőségekkel. A Vénusz a Jupiterrel, majd a Plútóval alkot harmonikus fényszöget, amelyek a párkapcsolatokban jeleznek új szintet.

A következő csillagjegyek ugyanakkor nehéz pillanatokat élhetnek meg. Talán nem is igazán értik, mi zajlik most a lelkükben, az bizonyos, hogy nincsenek a legjobb passzban. A heti horoszkóp segít megérteni, hogy mi és miért történik velük. Szerencsére igazi mélyponttal nem kell most számolniuk, fordulatokat ugyanakkor hozhat nekik az élet. Ha ezen jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed tartózkodik az egyik jegyben, a javaslatokat érdemes megfontolnod.

Ezek a csillagjegyek kimerítő hétre számíthatnak a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek kimerítő hétre számíthatnak a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

A Bika szembenéz az igazsággal ezen a héten

Kedves Bika! Szembe kell nézned magaddal, s nem nyomhatod el az érzéseidet többé. Amikor a sorsoddal szemben haladsz, csupa nehézséget tapasztalsz az életedben. Nem sikerülnek a céljaid, fájdalmas események történnek veled. S épp ezekkel hívja fel a figyelmedet az univerzum, hogy rossz úton haladsz. Állj meg egy kicsit, s figyelj befelé, a valódi érzéseidre. Ha kell, áss egyre mélyebbre magadban. Nos, hogy vagy? Nem a legjobban, igaz? Ez pontosan az a jel, amire fel kell figyelned ezen a héten. Írj például naplót mostantól, töltsd egyedül az időt, s jól tennéd, ha minél többet meditálnál. Így jöhetsz rá magadtól, hogy mit tehetnél másként…

A Szűz életében ez a hét az elengedés ideje

Kedves Szűz! Úgy tűnik, ismét túl szigorú vagy magadhoz. Próbáld észrevenni, hogy túlzottan görcsösen akarsz kézben tartani mindent, beleértve az érzelmeidet is. Adj időt magadnak, hogy megérthesd, mi az, amit meg tudsz változtatni, és mi az, amit nem. Nagyon sok energiát spórolsz magadnak, ha mielőbb felismered ezeket. Ha esetleg hitelek, adósságok aggasztanak most téged, épp ideje, hogy könnyíts a nyomáson. Szorongással nem jutsz előrébb, s nem lesz jobb a helyzeted sem. Te is pontosan tudod, ezzel mennyire hátráltatod magadat. A legtöbb, amit tehetsz, hogy lerakod a fölöslegesen cipelt terheket.  

A Bak a szívére figyel ezen a héten

Kedves Bak! Ezen a héten másként kéne a sikert mérned. Arra kellene rájönnöd, hogy a pénz nem minden, s valójában a boldogságod nem azon múlik, hogy mennyit dolgozol, vagy milyen munkahelyi sikereket érsz el. Valójában az előbbiek semmit sem érnek, ha nem figyelsz a szíved hangjára. Most épp arra kellene rájönnöd, hogy a siker nem csupán pénzben mérhető. Sőt! Gondolkodj el picit azon, mit jelent neked a szeretet? Mit jelent a család? S mit jelentenek a valódi érzelmek? Nem könnyű mindezzel szembenézni, de most nem kerülheted el, és nem is odázhatod tovább. Ha a magánéleted feláldozod a munkahelyi sikerek oltárán, sosem leszel igazán boldog…    

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top