Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. március 23–29. – Új és másféle gondolkodásra van mostantól szükség

A horoszkóp szerint az újításra, az új és másféle gondolkodásra talán sosem volt ekkora szükség, mint a mostani időszakban. S ezen a héten még óraátállítás is lesz...

Március utolsó hetének legfontosabb égi eseménye kétségtelenül a Kos jelében álló újhold, amely most a teljes megújulásra, az új és másfajta gondolatokra ösztönöz mindenkit. Új helyzet elé állított az élet, amihez alkalmazkodni kell és lehet is. Viszont így hozhatod ki a lehetőségekből a lehető legtöbbet és legjobbat. Vasárnap pedig kezdődik a nyári időszámítás, hajlani 2-kor 3-ra kell átállítani az órákat.

S mi minden vár még rád az elkövetkező napokban? A heti horoszkópból megtudhatod a választ. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Kos jegyűként égen és földön is új helyzetet hoz a keddi újhold. Számodra ez az év legintenzívebb újholdja, mert a Kos jelében áll. Állj meg egy pillanatra, s találd ki, miben aktuális az újítás! Erre még a szerda is rendelkezésedre áll. A hét második felében a földdominancia a kivitelezésben segít, hogy a tervek ne csak tervek maradjanak. Hétvégén öt szuper fényszög megnyugvást és rendet hoz neked. Ez rendkívüli és rendkívül jótékony. Akkor is, ha az óraátállítás miatt egy órával kevesebbet alhatsz vasárnapra virradóan.

BIKA – heti horoszkóp

Bika jegyűként szeretnél örülni a keddi újholdnak, de nem megy. Lefoglalnak az aktuális, haladéktalan ügyek. A Kos újholdat sajnos sürgetőnek éled meg, amitől nő benned az ingerültség. A tüzet vízzel olthatod el, vagyis igyál most kicsit többet! Ettől könnyebb lesz megküzdened a kihívásokkal. Jótett helyébe jót várj! – tartja a mondás. Ennek jegyében péntektől csupa előnyös fényszög előnyös eseményeket jelez, amitől március utolsó hétvégéje a te szempontodból ragyogónak és bizakodásra okot adónak látszik…

IKREK – heti horoszkóp

Ikrek jegyűként a keddi Kos újhold a tavaszt köszönti, és neked új barátokat és szövetségeseket hoz. Tanulságos rájönnöd, hogy kikre számíthatsz, kik törődnek veled valóban. Rájuk figyelj, és hagyd azokat, akik ezekben a fejetlen időkben eltűnnek! A hét második felében erősnek kell lenned. Most a bolygók szerint a fizikai erődre lesz szükség, szóval jól jön a jó kondíció. Szerencsére csupa szerencsés fényszög siet a segítségedre. Vasárnap az Ikrekbe lép a Hold, és a Vízöntő Szaturnusszal karöltve mindenben támogat téged…

Új helyzet elé állít most az élet mindenkit. A Kos újhold segít másként gondolkodni (fotó: Getty)

Új helyzet elé állít most az élet mindenkit. A Kos újhold segít másként gondolkodni (Fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Rák jegyűként itt az ideje, hogy átgondold a jövődet. Ezekben a kritikus napokban nem könnyű derűlátónak maradnod. Gondolj most az őseidre, akik háborúkat, nagy válságokat túléltek, s talpra álltak, sőt az egész országot talpra állították. Persze ehhez időre volt szükségük, ahogy most neked is. Péntektől olyan emberekkel lesz dolgod, akik gyakorlatiasan és optimistán kezelik a jelenlegi helyzetet. Hallgass rájuk, tanulj tőlük, és hamar jobban leszel te is. Vasárnapra virradóan kezdődik a nyári időszámítás.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Oroszlán jegyűként vedd észre, végre itt a tavasz. A keddi Kos újhold ennek a megerősítése, még akkor is, ha átmenetileg lehűl a levegő. Ne tévesszen meg, tudd, hogy ez is csak átmeneti! Ahogy a mostani kritikus időszak is. Az újhold kitűnő lehetőség, hogy új terveket készíts rövid, közép- és hosszú távon is. Péntektől valami változás indul a munkahelyeden. Ez a józanság jegyében konkrét intézkedéseket jelent. Ha nem tetszik, akkor sem fog téged hátrányosan érinteni. Hétvégén lassan rájössz, hogy mindez hogyan válik előnyödre…

SZŰZ – heti horoszkóp

Szűz jegyűként ne a keddi újholdat várd, hanem a hét második felét! Az újhold számodra ugyanis nem olyan meghatározó, mint az, hogy péntektől vasárnapig három napon belül két bolygóegyüttállás és öt szuper fényszög lesz az égen. Ezek mind megnyugvást hoznak neked. A jelenlegi válságos napokban pontosan erre van szükséged. Örülhetsz, mert ezek helyreállítják a lelki békédet. Innentől csak arra kell ügyelned, hogy a többiek pesszimista, pánikolós hangulata ne fertőzzön meg téged. Ugye észrevetted, hogy ez mennyire kártékony?

Új és egészen másfajta célokat találhatsz most magadnak (fotó: Getty)

Új és egészen másfajta célokat találhatsz most magadnak (Fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Mérleg jegyűként attól, hogy minimalizáltad az emberekkel való érintkezést, találkozhatsz új emberekkel a virtuális térben. A keddi újhold azt javasolja, hogy legyél nyitott új eszmékre, új szempontokra, de természetesen jogod van más véleményhez is. Meg kell őrizned az identitásodat, ami nagy kihívás, mert hajlamos vagy túlságosan hallgatni másokra. Péntektől elkezded számolni a pénzedet. Takarékosabb üzemmódra kell kapcsolnod, de aggodalomra nincs okod. Meg tudod oldani, át tudod vészelni ezeket a napokat, heteket.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Skorpió jegyűként, ha úgy érzed, hogy eluralkodik rajtad a félelem, akkor a legjobb ellenszer, ha felajánlást teszel, és megkeresed, hogy kinek, hol, és milyen módon tudsz segíteni. Ebben erősít meg a keddi újhold, és a hét második felében várható égi folyamatok. A szolgálat nemcsak nemesít, hanem eltereli a gondolataidat a saját bajaidról. Közben megy az idő, és mindaz, ami nyomaszt, lassan szűnni kezd. Hétvégén a szépség megtalál. Állj meg egy pillanatra, és gyönyörködj a tavaszban, a virágokban, a napsütésben!

NYILAS – heti horoszkóp

Nyilas jegyűként a gyerekek, a gyermeki derű és kreativitás a legegyszerűbb gondűzők. Nézd meg a gyerekeket! Nem aggodnak, nem félnek, mert a jelenben élnek, és mindenből képesek játékot csinálni. Természetesen ez nem jelent felelőtlenséget, inkább bizakodást és megoldás- orientáltságot. Pontosan ezekben segít neked a keddi újhold, míg a kivitelezésben a hét második felében a földdominancia. Muszáj gyakorlatiasan hozzáállnod az aktuális helyzethez. Vasárnap a fókuszod középpontjába kerül a párkapcsolat, vagy annak hiánya.

Vasárnap hajnali 2 óráról 3-ra kell átállítani az órákat. Kezdődik a nyári időszámítás (fotó: Getty)

Vasárnap hajnali 2 óráról 3-ra kell átállítani az órákat. Kezdődik a nyári időszámítás (Fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Bak jegyűként, akármilyen helyzetben vagy jelenleg, foglalkoztat az otthonteremtés gondolata. Szeretnél újítani a keddi újhold szerint. Most nem szabad semmit siettetned akkor sem, ha a Kos újhold türelmetlenséget hoz magával. Csütörtöktől megnyugszol. A földdominancia segít, hogy józanul átlásd a jelent és a közeli jövőt. Péntektől vasárnapig három napon belül két bolygóegyüttállás és öt szuper fényszög lesz az égen, amelyek mindenkire jó hatással lesznek. Közben ne feledd, hogy vasárnap hajnalban előre kell állítani az órát!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Vízöntő jegyűként március utolsó hetében azt tapasztalod, hogy egyre több ember kreatív. Kérdés, mire használják a kreativitást? Szerencsére vannak jó példák mind hasznosságban, mind találékonyságban, mind humorban. A keddi újhold mutat valami újat neked. Ragadd meg, és gondold át, mert megoldást jelenthet! Csütörtöktől egyre jobban foglalkoztat a családod. Eddig is fontosak voltak, de most lesz valami konkrét esemény. Ne idegeskedj! Gyakorlatiasan állj hozzá! Vasárnap már fellélegezhetsz az Ikrek Hold szerint.

HALAK – heti horoszkóp

Halak jegyűként a lehetetlen helyzet ellenére a keddi újhold új pénzforrást nyit meg neked. Az is előfordulhat, hogy csak később lesz belőle bevételed, de maga az ötlet fellelkesít. És ezekben a napokban nincs is nagyobb ajándék ennél. Csütörtöktől felélénkül a társasági életed. Persze nem a személyes, hanem a virtuális. Több érdekes emberrel beszélhetsz, és olyan gondolatokat kaphatsz, amelyek más megvilágításba helyezik a mostani helyzetet. Szerencsére szerencsés fényszögek szerint mindez megnyugtatóan alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top