Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy padlóra kerül a Kos havában

Ezekre a csillagjegyekre megerőltető időszak vár az előttük álló hónapban. A horoszkóp javaslataival ugyanakkor máris felkészülhetnek a Kos havának kihívásaira. Te köztük vagy?

Március 20-án lép a Nap a Kos jelébe, mellyel együtt megkezdődik az asztrológiai újév és a Kos hava is. S annak ellenére, hogy hamarosan beköszönt az igazi tavasz, ezeknek a csillagjegyeknek mégsem a megújulást hozza. Számos nehezen megélhető pillanat vár rájuk. Ám ezúttal is minden okkal történik.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint nehezebb időszakra, és több kihívásra kell most számítanod. 

A Rák magába zárkózna a Kos havában

Kedves Rák! Most a legfontosabb, hogy higgy magadban, hiszen képes vagy megfelelni a rád váró kihívásoknak. Igaz, a Kos hava sosem volt a kedvenced, idén sem lesz az, de túl fogod élni. A munkádban vár most rád a legtöbb problémás szituáció, s bizony az elvárásokat nem tudod olyan hatékonysággal kezelni, mint máskor. Annak ellenére sem, hogy te az a típus vagy, aki szereti az otthon kényelmét és nyugalmát. Most viszont felborulhat minden, amit eddig biztosnak hittél. A változásokat, bármennyire nem szereted, nem tudod most elkerülni. Fogadd el, bármit is hoz az élet, mert ezzel segítesz magadnak a legtöbbet.

Ezeket a csillagjegyeket komoly kihívások elé állítja az élet a Kos havában (fotó: Getty)

Ezeket a csillagjegyeket komoly kihívások elé állítja az élet a Kos havában (fotó: Getty)

A Mérleg párkapcsolata sérülhet a Kos havában

Kedves Mérleg! A bolygók járása szerint a párkapcsolatod górcső alá kerül a Kos havában. Ebben az időszakban tesztel téged a sors, s bizony nem lesz könnyű életben tartani a pozitív érzelmeket. Könnyen megeshet, hogy mostani helyzetben jóval több időt töltötök egymás társaságban, ami bőven hozhat feszült helyzetet. Higgadtsággal, feltétlen elfogadással tarthatod meg a számodra oly fontos harmóniát. S nem bújhatsz el a konfliktusok elől sem. Mindent meg kell beszélnetek a pároddal, ha ne sérüljön a párkapcsolat. Szerencsére a kreatív energiák felébrednek benned, s képes leszel okosan, bölcsen kezelni mindkettőtöket.

A Bak magába tekint a Kos havában

Kedves Bak! Próbáld megtartani a lelkesedésedet, ami bizony nem lesz egyszerű feladat a Kos havában, de nem is reménytelen. Hosszú út előtt állsz, s ez a mostani helyzet még csak a kezdet. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz vasárnap kilép a jegyedből. Most ugyan csak három hónapra hagy el téged, de az év végén már véglegesen. Az előtted álló időszak erősen tesztel téged, s próbára teheti a türelmedet is. Siettetnéd a történéseket, de el kell fogadnod, hogy minden a maga rendje és módja szerint történik az életedben. A változások jönnek és mennek, csak annyit tehetsz, hogy nyitott szívvel fogadod valamennyit…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top