Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek csodaszép hónapja lesz a március

Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön márciusban. Kétségtelenül ők az első tavaszi hónap legnagyobb nyertesei. Vajon te köztük vagy? A horoszkópból mindent megtudhatsz.

A március több érezhető változást is hoz a csillagjegyeknek. A Merkúr visszalépett a Vízöntőbe, majd március 9-én direktbe fordul, és elindul előre. Ugyanezen a napon a telihold kuszálhatja össze a szálakat. Pozitív esemény a Vénusz Bikába lépése, a legjelentősebb pedig, hogy a nagy sorsbolygó, a Szaturnusz a reformer Vízöntőben halad tovább…

Ez a sok változás kimeríthető is lehet, ugyanakkor a következő három csillagjegynek szerencsés eseményeket, lehetőségeket jelez. Mi mindenre számíthatnak az első tavaszi hónapban? Minden részlet kiderül a márciusi horoszkópból.

Vajon te is köztük vagy? Akkor még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló hetekre. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, te is igazán boldog időszakra számíthatsz.

A Kos ünnepelhet márciusban

Kedves Kos! Valóban lesz mit ünnepelned márciusban, hiszen a hónap közepén, a tavaszi napfordulóval megkezdődik a te hónapod. Új időszámítás indul az életedben, a hosszú telet követően az öröm és a lelkesedés tölti meg a szíved. Ez az időszak tökéletes, hogy újratervezz és elindítsd a legfontosabb terveidet. A márciusi újhold a jeledben, a Bikában járó Vénusz nagyszerű kilátásokat jeleznek a pénzügyeiddel kapcsolatosan is. Sőt, már a Vénusz-Uránusz együttállása is nagyszerű ötleteket adhat neked. Persze, legyél körültekintő, és ne dönts hirtelen, mert a káosz lehetősége is ott lebeg a fejed fölött. Összességében, nincs okod aggódni, nagyszerű hetek várnak rád.

Március különleges lehetőségeket jelez ezeknek a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

Március különleges lehetőségeket jelez ezeknek a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

A Bika elégedett lehet márciusban

Kedves Bika! A szépség, a szerelem, a kis szerencse bolygója a jegyedbe lépett, ami azért is különleges és fontos esemény a számodra, hiszen Vénusz az uralkodó bolygód. Március 8-án, vasárnap az Uránusszal áll együtt, amely váratlan, de nagyszerű lehetőségeket jelez a párkapcsolatodban, a személyes életedben és erősíti a biztonságérzetedet. Nincs mitől aggódnod, ugyanis a mostani változásokat élvezni fogod, szóval ne ragaszkodj semmihez és senkihez most. Egészen más szabadságot élhetsz meg, mint korábban bármikor. Mindent elengedhetsz végre, amire már nincs szükséged. Bízz magadban, bízz a lehetőségekben, mert elégedetten tekinthetsz a jövőbe…

A Bak kilátásai egyre jobbak márciusban

Kedves Bak! Némi ízelítőt kapsz a jövő évi kilátásokkal kapcsolatosan. Izgalmas és érezhető változásokat hoz a március. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz a hónap közepén a Vízöntőben tesz látogatást, s „szabadságra” küld téged. Mindez pedig bámulatos lehetőségeket jelent a pénzügyekre vonatkozóan egészen májusig. A mennyekben érezheted magad. A Vénusz is csupa örömet, boldogságot, romantikus pillanatokat sejtet. Szóval, bármit is szeretnél megvalósítani, ennél jobb alkalmat keresve sem találhatnál. Meglepő fordulatokban bőven lesz részed, legyél nyitott, s fogadd el, amit az univerzum felkínál neked.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top