Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. március 11-17. – Sok mindentől megszabadulhatsz a héten

Javában tart a húsvét előtti 40 napos böjt. Valójában mindegy, hogy számon tartod, s követed-e vagy sem, a holdhoroszkóp nagyon hasznos tanácsokkal lát el ezen a héten is. Méregtelenítés, fogyókúra s minden egyéb tekintetében is...

A hétfői Szűz teliholdat követően már fogy a Hold héten, ez a 40 napos böjtben is segít neked. Tőled függ persze, mennyire csinálod szigorúan. Egy-két napos gyümölcskúra is csodákat tesz a szervezeteddel. De akkor is jól jársz, ha most szánod rá magad a tavaszi nagytakarításra és lomtalanításra…

SZERDA március 11.: Szerdán minden gördülékenyen halad a maga útján, amiben a Mérleg Hold segítségedre lesz. Jusson időd a szellőztetés mellett a szépítkezésre is. A Vénusz által uralt Mérleg Hold a szépérzékedet erősíti, amit kiélvezhetsz a lakásszépítéskor, vagy a kertben virágültetés esetén is. Vagy természetesen saját magad szépítésekor is.

CSÜTÖRTÖK március 12.: Délelőtt a Skorpióba lépő Hold nagy változást hoz a hangulatodban és az aktuális tevékenységeidben is. Ezen a napon fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben. Persze ez nem jelenti azt, hogy bűnt követnél el, ha megszeged a tilalmat. Csupán azzal kell számolnod, hogy az eredmény nem lesz annyira tartós vagy szép. Tanácsos ugyanakkor a nagymosást mára időzítened. 

PÉNTEK – március 13.: Péntek 13. van ma. Tőled függ, hogy ebből mekkora ügyet csinálsz. Az biztos, hogy a Skorpió Hold szélsőségekre hajlamosíthat. Jól tennéd, ha szerencsenappá nyilvánítanád a mai napot, és Fortunának adnál esélyt, hogy ezt bebizonyítsa! De csak úgy és annyira, ahogy jól esik neked. Szóval ne erőltess semmit magadra!

A fogyó Hold az elengedésben támogat a leginkább ezen a héten (fotó: Getty)

A fogyó Hold az elengedésben támogat a leginkább ezen a héten (fotó: Getty)

SZOMBAT március 14.: Csak délben vált jegyet a Hold, ezért délelőtt még moshatsz, öntözhetsz, hajat moshatsz, vagy bármilyen vízzel kapcsolatos feladatot beütemezhetsz. Déltől a Nyilasba lépő Hold ismét fodrászati és kertimunka-tilalmat jelez. Ezekben nem sok siker vár rád. Okosabban teszed, ha más valamibe fektetsz energiát. Például süthetnél valami finomat.

VASÁRNAP – március 15.: A nemzeti ünnep napján a Nyilas Hold méltó ünneplést szimbolizál. Ez egy picit misztikus napnak tűnhet, vagyis érdemes meditálnod, kicsit megállnod, és elvontabban ránézned az életedre. Ez arra is jó, hogy hálát adj mindenért, amid van. De csak úgy és annyira, ami nem szegi kedvedet.

HÉTFŐ – március 16.: Ma aktuális a sütés és a befőzés. Ezekben örömödet fogod lelni. Ha van jól bevált recepted, azt kicsit felturbózhatod valami egzotikus fűszerrel. Emellett jól teszed, ha a fabútorokat ápolod. Használj természetes olajokat! A kertben időzítsd mára a metszést, a trágyázást és a levélkártevők elleni védekezést!

KEDDmárcius 17.: Fogászati tilalom van érvényben kedden. A fogyó Hold hatékonnyá és aktuálissá teszi a böjtöt, a tavaszi nagytakarítást, a lomtalanítást. Persze nem kell mindezt egyetlen nap alatt megcsinálnod. Ma a Bak Hold arra jó, hogy összeírd, mikor mit fogsz elintézni. Amint ez megvan, megnyugszol, és hatékonyabbá válsz.

Erre figyelj a márciusi fogyó Hold hetében

Ezekben a jegyekben jár a Hold az elkövetkező 7 napon (nlc)

Ezekben a jegyekben jár a Hold az elkövetkező 7 napon (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top