Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek könnyedén átvészelik ezt a hetet

Bár ez a mostani hét mindenkinek tartogat bőven kihívásokat, ezeket a csillagjegyeket viselik meg az események a legkevésbé. Ők március harmadik hetének legnagyobb nyertesei. A horoszkópból kiderül, mi mindenre számíthatnak most.

Változásokkal teli hetet jeleznek a bolygók. Kezdődött azzal, hogy hétfőn a Merkúr a Halak jelébe lépett, s máris megbolygatta a kommunikációt. Pénteken a Nap a Kos jelében folytatja égi útját, s megkezdődik a 2020-as asztrológiai újév. Közben öt bolygó áll együtt a Bak jelében, amelyek szerencsés fordulatokat jeleznek. S még nincs vége a változásoknak, hiszen a legnagyobb horderejűre a hét utolsó napján, vasárnap kerül sor, amikor az idő és a karma ura, a próbatételekre figyelmeztető Szaturnusz lép a reformer Vízöntőbe. Mindez pedig különös és váratlan lehetőségeket sodor ezeknek a csillagjegyeknek az életébe. Bár most senkinek sem könnyű a helyzete, a változások számukra inkább örömteli pillanatokat ígérnek.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint könnyedén túllépsz a nehézségeken, a problémás helyzeteken.

A Kos révbe ér ezen a héten

Kedves Kos! Végre ismét valódi önmagad lehetsz. A Nap a jeledbe lép, s megkezdődik a te hónapod. Mostantól te leszel az élet császára, közeledik a születésnapod, s elindulhatsz a siker útján is. Energikusnak, boldognak érzed magad, s bizony most te leszel, aki motivációt csöpögtet a többiek lelkébe. A környezeted belőled inspirálódik, te segítheted át őket a nehézségeken. Ne lepődj meg, ha már ezen a héten minden szem rád szegeződik, s tőled várják a segítséget a többiek. Te pedig fürdőzhetsz az elismerésben, hiszen nagyon sok szeretetet és hálát kapsz tőlük. S ha valamire igazán szükséged van most, akkor ez az!

Ezek a csillagjegyek a legszerencsésebbek ezen a héten (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek a legszerencsésebbek ezen a héten (fotó: Getty)

Az Oroszlán készen áll a kihívásokra a héten

Kedves Oroszlán! Az elmúlt időszak megpróbáltatásainak eleget tettél. Mostantól besöpörheted a méltó jutalmadat. Végre a hangulatod is egyre jobb és jobb lesz, s visszanyered valódi erődet és önmagadat. A szerethető és pozitív arcodat mutatod a többieknek. Bizakodással tekintesz a jövőre, a lehetőségeidre. Ha kedved tartja, bekapcsolódhatsz valamilyen téged érdeklő tanfolyamba. Otthonról is tanulhatsz, a lényeg, hogy fejleszd magad, hiszen ezzel nemcsak az energiákat kötöd le, de a jövőre vonatkozó nagyon hasznos tudással is gyarapodhatsz. Ez most az elindulás, a töltődés hete. Keresd tudatosan az örömteli pillanatokat az életedben!

A Nyilas kihozza magából a legjobbat ezen a héten

Kedves Nyilas! Ezen a héten valami egészen különlegeset hozhatsz felszínre magadból. Egyre több inspirációt kapsz ugyanis, s egyre inkább ki tudod bontakoztatni a kreatív énedet. Persze szükséged is lesz rá, hiszen most különösen jól jön, hogy bármilyen problémára egyedül is megtalálod a választ, a megoldást. Izgalmas és örömteli pillanatok várnak rád a párkapcsolatban is. Pároddal egészen biztosan egymásra találtok, hiszen most még nagyobb szükségetek van egymás támogatására. Az is biztos, hogy te meg tudod látni a jót mindabban, amit a mostani helyzet okoz. Optimizmusoddal a környezetednek rendkívül sokat segíthetsz, s ezzel is töltöd a lelkedet.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top