Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. március 16–22. – Drasztikus változások jönnek

Drasztikus változásokat jeleznek a bolygók. Valójában mindenki a maga bőrén tapasztalja most, ahogyan egyik napról a másikra változik az élete. Ez most egy próbatételekkel teli időszak. A heti horoszkóp javaslatai segítenek átvészelni a nehézségeket.

Március harmadik hetében nagy horderejű változásokat jeleznek a bolygók. Hétfőn a Merkúr a Halak jelébe lép. Innentől mindennél fontosabb az egyértelmű, tömör fogalmazás, hogy elkerülhesd a kommunikációs félreértéseket. Pénteken a Nap a Kosban folytatja égi útját, míg vasárnap a nagy tanító bolygó, a Szaturnusz a Vízöntőbe látogat… A bolygók tehát drasztikus változásokat jeleznek mindenki életében. A higgadtság, a nyugalom, a mértékletesség most mindennél fontosabb értékek lesznek.

S mi minden vár még rád az elkövetkező napokban? A heti horoszkópból megtudhatod a választ. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Kos jegyűként, ha szeles lesz az idő ezen a héten, ne lepődj meg! Hét nap alatt ugyanis három  bolygó vált jegyet, ami érezhető változásokat jelez. Szerencsére te nem ijedsz meg az újtól. Őrizd meg ezt a jó szokásodat! Szükséged lesz rá. Furcsa dolog történik veled rögtön hétfőn: titkot tudsz meg, vagy megértesz valamit. De ezt titokban kell tartanod. A hét legnagyszerűbb égi eseménye, hogy pénteken a Nap belép a Kosba. Ez az asztrológiai újév kezdete, s közeledik a születésnapod is. Vasárnap fellélegzel, sőt megkönnyebbülsz…

BIKA – heti horoszkóp

Bika jegyűként egyfajta őrségváltás zajlik az égen a te szempontodból. Hétfőn a Merkúr jegyet vált, és innentől egyszerűsödik a munkád. Azonban vasárnap Szaturnusz belép a karriered területére, és komolyabb, felelősségteljesebb pozíciót, feladatot, vagy új munkahelyet jelez. Nem azonnal, hanem három hónapon belül. Szóval készülj, mert nagyobb „csomag” vár rád. Örülj neki, mert ez egy elismerés! Hétvégén a Halak Hold vizes programnak kedvez: menj fürdőbe, szaunába, uszodába, és töltődj fel!

IKREK – heti horoszkóp

Ikrek jegyűként nem indul valami fényesen a heted: bolygód, a Merkúr belép a Halakba, ami a legjobb hír számodra: duplán kellemetlen helyzetet jelez. Egyrészt komoly kihívás jelent a koncentráció és a lényegre törő forgalmazás, másrészt a munkádban olyan főnökkel és/vagy kollégákkal lesz dolgod, akik nem fogalmaznak egyértelműen. Folyton ki kell hámoznod a lényeget. A hét második fele kedvezőbb bolygóállásokat tartogat. Pénteken a Kosba lépő Nap szövetségest hoz neked. Vasárnap a Szaturnusz a Vízöntőbe lép, s végre fellélegzel.

Érezhető változásokat jelez a horoszkóp a hétre (fotó: Getty)

Érezhető változásokat jelez a horoszkóp a hétre (Fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Rák jegyűként szokatlanul nagy változásokat tapasztalhatsz meg ezen a héten, hiszen most három bolygó is jegyet vált. Hétfőn a Merkúr a Halakba lép, ami számodra jó hír, mert végre nem jelent gondot, ha érzelmeket viszel a kommunikációdba. Pénteken a Nap a Kosba lép, aminek annyira már örülhetsz, hiszen vagy új főnököt kapsz, vagy új feladatkört. Téged pedig kibillentenek az új dolgok, és ha kibillensz, nem teljesítesz jól. Vasárnap a Szaturnusz a Vízöntőbe lép, ami veszteséget jelenthet, nem azonnal, három hónapon belül.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Oroszlán jegyűként lehet, hogy akkor járnál jól, ha végre észrevennéd, azért van két füled, mert bizonyos infók az egyiken bemennek, a másikon meg ki. Csak így van esélyed, hogy ne húzd fel magadat ezen a héten. Ennek ellensúlyozásaként pénteken a Nap belép a Kosba, és hivatalosan is beköszönt a tavasz. Ettől hirtelen megemelkedik az energiaszinted, és mindent kedvezőbb megvilágításban látsz. Vasárnap a Szaturnusz a Vízöntőbe látogat, ami a párkapcsolatodra lesz nagy hatással. Ha van, vigyázz rá, ha még nincs, nyisd ki a szemed!

SZŰZ – heti horoszkóp

Szűz jegyűként volt már ilyen, és nem is túl régen: februárban olyasmivel kellett megküzdened, ami hétfőtől ismét terítékre kerül: bolygód, a Merkúr belép a Halakba, és megint zavaros, bőbeszédű, dekoncentrált emberekkel gyűlik meg a bajod. Viszont szuper égi hír számodra, hogy szerdán, csütörtökön és pénteken összesen öt bolygó áll együtt a Bak jelében, amitől stabilizálódni látszik minden. Hétvégén figyelj a párod igényeire, s adj a véleményére! Ha egyedül élsz, menj emberek közé! Nem muszáj ismerkedned, de ne legyél egyedül…

Pénteken a Kosba lép a Nap, s megkezdődik az asztrológiai újév (fotó: Getty)

Pénteken a Kosba lép a Nap, s megkezdődik az asztrológiai újév (Fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Mérleg jegyűként a hét eleji változások téged nem érintenek közvetlenül. Ne aggódj, nem maradsz le semmiről! Péntektől egyre több új emberrel találkozol, s ők megváltoztatják bizonyos dolgokról alkotott véleményedet. Nem azért, mert eddig rosszul ítélted meg, hanem most már érettebben nézel ugyanarra a témára. Vasárnap még egy jó hír érkezik: Szaturnusz olyan kreativitást hoz neked, amitől visszatér a derűlátásod. Szerencsére ez egy hosszabb folyamat kezdete, szóval lesz időd kiélvezni, felhasználni és hasznosítani…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Skorpió jegyűként ezen a héten nem sok kedved lesz megosztani a gondolataidat és/vagy érzéseidet másokkal. Pedig pontosan tudod, hogy minél zárkózottabb vagy, annál jobban faggatnak a többiek. A Halakba lépő Merkúr hétfőtől segít, hogy ügyesen eltereld a szót, ha nem akarsz beszélni magadról. Pénteken a Kosba lép a Nap, ami nemcsak a tavasz kezdetét jelzi, hanem azt is, hogy kicsit többet törődj az egészségeddel. Egyél több nyers gyümölcsöt és zöldséget! Vasárnaptól a magánéleted jelentősége hirtelen felértékelődik.

NYILAS – heti horoszkóp

Nyilas jegyűként hétfőtől idegesíthet az egyik rokon, aki túl sokat beszél. Okosan tennéd, ha nem hagynád magad felhúzni rajta. A hét közepén kitűnő hangulatba kerülsz, mert kitűnő híreket kapsz a pénzeddel kapcsolatosan. De most sem szabad elbíznod magadat. Ennél még jobb égi hír számodra, hogy pénteken a Nap belép a Kosba, és visszavonhatatlanul beköszönt a tavasz. Vasárnap a Szaturnusz bolygó vált jegyet, ami felélénkíti a társasági életedet július 1-ig. Talán még utazásra is sor kerülhet, jól tennéd, ha igent mondanál.

Vasárnap a Szaturnusz vált jegyet, s sorsszerű fordulatokat sejtet (fotó: Getty)

Vasárnap a Szaturnusz vált jegyet, s sorsszerű fordulatokat sejtet (Fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Bak jegyűként ez egy kiemelten fontos hét lesz számodra. Nagy és sorsfordító folyamatok indulnak el. Sándor, József, Benedek ezúttal nem a meleget hozza el, hanem visszaigazolást arról, hogy jó felé haladsz. Három nap alatt öt bolygó áll együtt a Bakban. Ilyenre rendkívül ritkán kerül sor, s ezért is rendkívül kedvező. A hét csúcspontja a te szempontodból vasárnapra esik: bolygód, a Szaturnusz kilép a Bakból, de ez most nem rossz hír. Sőt kifejezetten örömteli, mert a pénzügyeid területén számíthatsz javulásra és minőségi változásra.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Vízöntő jegyűként évek óta vártál arra, amire ezen a héten sor kerül: vasárnap a Szaturnusz belép a Vízöntőbe. Ez fantasztikusan jó hír a számodra, mert most megkapsz olyasmit, ami hosszú távon erőt ad a céljaid eléréséhez. Előtte, a héten mérlegelned kell, mire adsz ki pénzt, illetve kinek, mit mondasz. Utálod a taktikázást és a titkolózást. Pedig ezek most elengedhetetlenek, ha nem akarsz másokkal szemben hátrányba kerülni. Majd jön a várva várt vasárnap, amikor pezsgőt bonthatsz, és ünnepelhetsz.

HALAK – heti horoszkóp

Halak jegyűként számodra azzal indul a hét, hogy a Merkúr belép a Halakba. Ezzel visszakapod a „szót”. De megint észnél kell lenned: semmiképp se beszélj, vagy írj túl hosszan! Szorítkozz a lényegre, és ne tarts fel senkit a sztoriddal! Pénteken a Nap kilép a Halakból, ami azt jelenti, hogy elmúlt a szülinapod, de azt is jelzi, hogy új asztrológiai év kezdődik. Ezzel párhuzamosan a tavasz visszavonhatatlanul „támad”, amitől neked mehetnéked lesz. Kertészkedj, kirándulj, mozdulj ki otthonról! A szabadság feltölt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top